Gość: Olej IP: *.teleton.pl 05.04.04, 14:25 Przyjęto Raport Panny Błochowiak oczyszczający SLD. Ludzie wyjdą na ulicę, Panie Miller. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanuta1 Re: Rywin samotnym oszustem, ciemność widzę... 05.04.04, 18:06 Było w ojczyżnie laurowo i...ciemno (ch..wo?) Skumbrie w tomacie, skumbrie w tomacie, chcieliście lewicy? No to ją macie! Przed nami test na samoobronę. Jak wygra wybory, to...zdrowia życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Rywin samotnym oszustem, ciemność widzę... 05.04.04, 19:19 Nie lewice, ale SLD. SLD na cale szczescie nie ma monopolu na lewice. Sa jeszcze borowki (SdPl) czy Zieloni 2004. www.sdpl.org.pl www.zieloni.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rywin samotnym oszustem, ciemność widzę... 05.04.04, 22:29 to skandal! i po co było tyle zachodu ,po co tyle miesięcy przesłuchań ,tyle pieniędzy z kieszeni podatników wyrzuconych w błoto jak wredna fałszywa i prostacka błochowiak za pomocą trzech jołopów w jednej chwili wszystko zniweczyła.szkoda mi tylko nałęcza który wierzył naprawdę że można w miarę uczciwie i bezstronnie dojść do kompromisu w sprawie raportu.nałęcz,lewandowski,rokita i ziobro chcieli naprawde dojść do prawdy i de fakto doszli,reszta to kompletne dno! Odpowiedz Link Zgłoś
hanuta1 Re: Rywin samotnym oszustem, ciemność widzę... 07.04.04, 19:28 >Nie lewice, ale SLD. SLD na cale szczescie nie ma monopolu na lewice. Sa > jeszcze borowki (SdPl) czy Zieloni 2004. Nie mam zamiaru ustalać ile % cukru znajduje się w cukrze.:) Oni, ci " nowi lewicowcy" przecież wyszli z SLD, wcześniej zwaną PZPR. Nieprzetrawione resztki ( g... zwane) zainteresować mogą raczej bakteriologa czy proktologa? Jeden syf, za przeproszeniem.Absztyf, ty ich lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
hanuta1 Re: Rywin samotnym oszustem, ciemność widzę... 07.04.04, 19:40 Z zachodniopomorskiego SLD do Socjaldemokracji Polskiej Marka Borowskiego odszedł także poseł Edward Wojtalik z Koszalina, poseł Elżbieta Romero i senator Zbigniew Zychowicz. Cała czwórka ma zasilić dziesięcioosobową grupę, która będzie budować struktury Socjaldemokracji Polskiej w Zachodniopomorskiem. Marek Dyduch, który przyjechał we wtorek na spotkanie ze szczecińskimi działaczami SLD, - W każdym z większych ośrodków rezygnuje od kilku do kilkunastu osób - stwierdził. - Szacujemy, że odejdzie jedna czwarta naszych członków. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Rywin samotnym oszustem, ciemność widzę... 07.04.04, 21:07 Zielonych lubie, a do SdPl mam stosunek wysoce ambiwalentny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rywin samotnym oszustem IP: 212.244.77.* 06.04.04, 11:52 Jednym slowem....dokonalo sie....he he. A to, ze poszlo tyle kasy z naszych podatkow na te kuriozalna komisje, noj Boze, kogo to obchodzi. Co niektorzy dzieki uczestnictwu w tej paplaninie, zostali wypromowani, inni zrezsta tez zyskali rozglos :-) Domyslalam sie, ze final bedzie zaskakujacy, ale nie przypuszczalam, ze nokautujacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Rywin samotnym oszustem IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.04.04, 12:51 uważam,że niezależnie od hucpy błochowiakowej,było warto to wszystko robić! polacy dowiedzieli się wreszcie jak funkcjonuje państwo.ile warte są obietnice sld,i jak bardzo niektórzy są umoczeni...mądrzy wyciągnęli wnioski,niezależnie od wersji raportu.a,że sldowcy kończą swą przygodę w tak obrzydliwy sposób?może to i lepiej,dłużej będziemy pamiętać,kim są naprawdę... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 13:12 też uważam że było warto tylko bulwersuje mnie że przez taką gnidę jak niejaka błochowiak zostało to ośmieszone . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rywin samotnym oszustem IP: 212.244.77.* 06.04.04, 13:17 Calkowicie sie z toba zgadzam, ale be4z wzgledu na to, zawsze bede zadawac pytanie, dlaczego to zawsze odbywa sie naszym kosztem..... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 13:48 gdzies byl taki komentarz ze to samoboj sld. i dokladnie tak to widze. ludzie widzeli wszystko na ekranie i wiedza kto wyslal rywina. wiedza ze jego propozycje pokrywaly sie z wersjami poprawek jakubowskiej powstajacymi takze u czarzastego we wspolpracy z kwiatkowskim. jak mowil michnik sprawa prosta jak budowa cepa. teraz blochowiak wyszla na idiotke starajac sie poukrywac cos co jest powszechnie wiadome. cos czego ukryc sie nie da. sejmm moze przyjac raport moze uchwalic ze jest zima ale to nic im nie da. swoja droga najfajniejszy byl plastus z psl ktory akurat zapragnal spotkac sie z nauczycielami w kielcach. i laczny ze swoja ziemniacza mordka. a sama gwiazda pabianic w kwiecistej marynarze to juz szczyt lotnosci umyslu i gustu. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 14:05 dodam tylko że błochowiak matacząc z pabianickich przetargach jest nieżle wyszkolona i przygotowana ;merytorycznie;. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 14:07 piotr33k2 napisał: > dodam tylko że błochowiak matacząc z pabianickich przetargach jest nieżle > wyszkolona i przygotowana ;merytorycznie;. kiedys sluchalem jak zostala poslem. jej tatus jest prezesem jakiegos czerownego banku kredy czy cos. i byla u niego i przyszedl tez baron miejscowy i w rozmowie pyta czy moze coreczka by nie chciala na posla. tatus mowi pewnie czemu nie. i tak sie dostala bo to tylko kwestia wpisania w odpowiedznim miejscu na liste. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 14:16 wydaje mi sie ze w pewnym momencie błochowiak była szykowana i przygotowywana przez wierchuszke sld na lidera z ramienia młodego pokolenia ,z tąd te typowanie do komisji sledczej i ostentacyjne bratanie się nawet prywatne z głwónymi zasłuzonymi działaczami,teraz nawet oni juz nie mają złudzeń że postawili na złego konia ,błochowia tak naprawdę niczym nie różni się beger ,jest równe głupia a do tego jeszcze bezczelna ,prostacka i chamska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rywin samotnym oszustem IP: 212.244.77.* 06.04.04, 14:25 no i miedzy innymi dzieki takim gwaizdom sld nareszcie sie konczy....Nie ma tego zlego, co by na dobre nie wyszlo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 14:29 mam taką nadzieję ,a swoją drogą jakie te przysłowia ludowe mądre są!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rywin samotnym oszustem IP: 212.244.77.* 06.04.04, 14:37 I popatrz nie tzreba tegich glow, aby powstalo cos madrego i aktualnego Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 14:41 dokładnie tak samo pomyslałem ,chyba się zweryfikuję . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rywin samotnym oszustem IP: 212.244.77.* 06.04.04, 14:52 Tak sie zastanawiam czy przypadkiem pani Blochowiak nie zmaierza robic karirery u Borowskiego. Ale chyba tam jej nie beda chcieli hi hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 15:12 celinski do tego w zyciu nie dopusci,nawiasem mówiąc ja im (borówkom)dobrze życze bo to jest wyrazne oddzielenie ziaren od plew. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 15:13 Ja tez kibicuje borowkom. Oby im sie udalo. Rokita Leppera nie zatrzyma, a oni maja szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 15:21 dzisiaj rano w radiowej trójce rokita udzielił bardzo dobrego logicznego i merytorycznego wywiadu na temat leppera ,millerai,komisji śledczej i afery w msz.określił np. cimoszewicza bardzo porządnym człowiekiem z czym absolutnie się zgadzam (jak widać ie jest ortodoksem i umie docenic wartościowych ludzi po drugiej stronie barykady)nawet pani oczowytrzeszcz była zachwycona rokitą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rywin samotnym oszustem IP: 212.244.77.* 06.04.04, 15:31 Ja niestety na Cimoszewicza zawsze bede patrzec przez pryzmat jego slynnego zdania o powodzianach z 1997 roku. POza tym, w obecje sytuacji rzadu, nie wiem czy to swiadczy o tym, ze jest czlowiekiem honoru.....A moze to tylko moje uprzedzenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 15:34 Powiedzial chlop prawde, byl szczery, a ja wole gorzka prawde od okraglego i ladnie brzmiacego gownocieku oferowanego przez politykierow wszystkich opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rywin samotnym oszustem IP: 212.244.77.* 06.04.04, 16:21 mowiac prawde nie musisz byc arogancki...szczegolnie wobec ludzi, ktorzy niejednokrotnie stracili dorobek calego zycia. Zreszta ta wypowiedz w duzej mierze zadecydowala o wyniku wyborow. Tak mi sie przynajmniej wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 15:35 Gość portalu: mamoniowa napisał(a): > Ja niestety na Cimoszewicza zawsze bede patrzec przez pryzmat jego slynnego > zdania o powodzianach z 1997 roku. POza tym, w obecje sytuacji rzadu, nie wiem > czy to swiadczy o tym, ze jest czlowiekiem honoru.....A moze to tylko moje > uprzedzenie??? * obecnie to raczej nie kwestia honoru, a raczej przyzwoitosci i odpwoiedizlanosci za podlegle mu ministerstwo. az dziwnie to brzmi, jak czytam ze napisalem o polityku, ze posadzam go o odpowiedzialnosc - co za czasy!!!!!!! pozdrawiam, albert_c ---- „We wszystkim jesteśmy tylko mniej – więcej” Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Rywin samotnym oszustem 06.04.04, 15:42 cimoszewicz zawsze był inny u "ONYCH" i wyłamywał się z przyjętego stereotypu zachowań sld-owskich polityków ,zresztą on chyba nigdy nie zapisał się formalnie do partii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Rywin samotnym oszustem IP: 212.244.77.* 06.04.04, 16:18 Chyba zartujesz!!!Zaskakujaca wiadomosc Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Błochowiak leci na Kopczyńskiego irĘcistę Łącznego 06.04.04, 15:56 jak Rywin był samotnym oszustem :-))) www.superexpress.pl/iso/Dzisiaj/Wiadomosci/Kraj/kraj_2.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Błochowiak jest boska! 06.04.04, 16:08 przemieniła cudownie czarne w białe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Błochowiak jest boska! IP: 212.244.77.* 06.04.04, 16:24 zaczarowala jak nic.....adin dwa tri.... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TOMI Re: Rywin samotnym oszustem IP: *.net.pl 07.04.04, 20:33 ludzie znowu na ulicę nie wyjdą, ale taka opcja ko po prostu kompromitacja. Nie wiem jak chcemy wejść do jej durnej unii z jej przepisami widzę, że to co robimy to debilizm polityczny Giertych - ksiądz, Lepper - populista, przyszła władza, Jurczyk - dzikus zerwany z bananowca, Błochowiak - inteligent prawnik, Miller - kaczka - bo wszystko po nim spływa, Cimoszewicz - handlarz używanymi częściami komputerowymi - nie dośc , że zrezygnował z działalności to mu nie pozwalają interesu zamknąć - może Urząd Skarbowy o podatki się upomina?, Michnik - nie wiadomo po co był i dla kogo, Agora nic nie chciała bo na rynku im nie zależy - mają już dawno 100% - a szefowa nie wie skąd ma wiziąć 17 milionów dolarów. Do tego dochodzą stare afery FOZZ - umorzona z przedawnienia - pewnie teraz akta palą jak w PSACH, PZU życie też się jakoś ze składek wyliże. Taki jest ten kraj dlatego Bedellman z Niemiec mówił że ma nas zostać 15 milionów - chyba miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś