Dodaj do ulubionych

Ostatni sondaż przed drugą turą: prezydent na d...

03.12.10, 07:27
A po zamknięciu lokali wyborczych zacznie się dostawianie krzyżyków na karty ze skreślonym Krzystkiem i zakreślanie Litwy na pustych. Wygra ten drugi. 40% głosów będzie nieważnych, a jak członkowie obwodowych komisji wyborczych od Krzystka "będą k**wa fikać...."
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Ostatni sondaż przed drugą turą: prezydent na IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 07:45
      wicker_man.73 napisał:

> A po zamknięciu lokali wyborczych zacznie się dostawianie krzyżyków na karty ze
      > skreślonym Krzystkiem i zakreślanie Litwy na pustych. Wygra ten drugi. 40% gło
      > sów będzie nieważnych, a jak członkowie obwodowych komisji wyborczych od Krzyst
      > ka "będą k**wa fikać....

Tak tak, a niepokornych wywiezie się na białe niedźwiedzie...
    • Gość: szccn Re: Ostatni sondaż przed drugą turą: prezydent na IP: 213.155.168.* 03.12.10, 08:18
      większych pierdół nie czytałam dawno
    • betterman1 Re: Ostatni sondaż przed drugą turą: prezydent na 03.12.10, 08:48
      Pomyliło ci się z Ukrainą...
    • Gość: wyborca ______________________________________To niepojęte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 09:22
      Jak Krzystek moze miec poparcie szczecinian w sytuacji kiedy popierany jest przez PiS i kosciółek, któremu znów odda za frico znaczacy majatek. Co to za gospodarz, które oddaje nasze mienie w łapy nigdy nienazartego kosciółka? Juz to powinno dac do myslenia wyborcom. Pusty smiech mnie ogarnia kiedy czytam, że to kandydat NIEZALEŻNY. Niezalezny? od kogo?
      Jego kariera przebiegała w sposób, który z niezaleznoscią niewiele ma wspólnego. Dwadzieścia siedem lat - dyrektor Urzędu Wojewódzkiego. Pokażcie mi takiego drugiego zdolniachę. Krzystek poprostu wie gdzie są konfitury i ma moznych protektorów, którzy inwestuja w kogoś kto bedzie umiał się zrewanzować. Uważam, że pozostawienie tego cwaniaczka na drugą kadencję bedzie dla miasta szkodliwe.
      • wypedzonyzziemodzyskanych Re: ______________________________________To niep 03.12.10, 11:35
        NIE dla cwaniactwa - specjalnie przyleciałem , inni także którzy mieszkając daleko widzą jakie tu bagno
        • Gość: . Re: ______________________________________To niep IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.10, 11:39
          wypedzonyzziemodzyskanych napisał:

> NIE dla cwaniactwa - specjalnie przyleciałem , inni także którzy mieszkając dal
          > eko widzą jakie tu bagno

Niestety ZED też przyleciał :(
        • swarozyc Re: ______________________________________To niep 03.12.10, 12:10
          Gdybym ja przylecial, to porzadek i spokoj nastalby w ciecinie: Zarzad komisaryczny i patrole ZOMO co 200 m. Prawo uzycia broni mialby juz dowodca patrolu.

Tak trzymac i nie zaciskac bo bedzie bardziej bolalo!
          • Gość: kiko Re: ______________________________________To niep IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.10, 12:13
            swarozyc napisał:

> Tak trzymac i nie zaciskac bo bedzie bardziej bolalo!

Ty to chyba wiesz z własnego doświadczenia.
          • Gość: czy-telniczka Re: ______________________________________To niep IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 16:36
            swarozyc napisał:
            > Gdybym ja przylecial, to porzadek i spokoj nastalby w ciecinie: Zarzad komisary
            > czny i patrole ZOMO co 200 m. Prawo uzycia broni mialby juz dowodca patrolu.

:)))) i jest grudzień i jest zabawnie i wesoło.
            Dobrze że pogoda nie dopisuje i podróże/loty na długo będą odwołane zawieszone.
            Bałtyk w historii zdarzało się, że też zamarzał. Komu przyjdzie inny powóz prosić :))
      • Gość: również wyborca Re: ______________________________________To niep IP: 87.204.188.* 03.12.10, 12:34
        Jest takie powiedzenie: "Kto ma księdza w rodzie tego bieda nie bodzie". Witać na przykładzie Krzystka sprawdza się doskonale. Krzystek to przeciętny człowieczek, ale z poparciem "sił ciemności" jak to niektórzy nazywają księży i ich zaplecze. Trudno walczyć z taką siłą i z tak bogatą klasą. Obecnie kościół ma się nijak do wiary, niestety, ale rządzi i nadal wykorzystuje tą wiarę do manipulowania ludźmi. No cóż. Pan Krzystek nie jest niezbędny dla mnie, a tym bardziej dla miasta. On jako Prezydent = szybkie referendum, bo spowoduje same nieporozumienia w Radzie Miasta i jeszcze więcej zakulisowych i chytrze ukrywanych afer i aferek, ale dla naszego Szczecina nie przyniesie żadnych korzyści ani splendorów. Jako miasto popadniemy w przenośni i dosłownie w "CZARNĄ dziurę, czytaj DUPĘ". Ja głosuję na Litwińskiego, bo chcę wreszcie odetchnąć w wolnym mieście.
    • prestidigitator70 [...] 03.12.10, 09:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Off [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.10, 12:02
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • dk-24 Re: Ostatni sondaż przed drugą turą: prezydent na 03.12.10, 12:49
        Debil Ci odpowiada.
        Widzę kolego "niezależny",pewnie ze sztabu PO, że Cię zółć zalewa, że ludzie mają jednak swój rozum i widzą, że miasto podnosi się z kolan na które rzucili go właśnie tacy politykierzy jak Ty i Twoi kolesie z PO. Nie pozwolimy żeby Szczecin szedł drogą zaprezentowaną wczoraj przez senatora PO z Wałbrzycha.
        Kilka razy wypowiadałem się na forach Wyborczej i płynie z tego dla mnie jedna taka konkluzja:
        ja piszę bo widzę, czytam i rozumiem,
        Ty piszesz bo Ci pewnie za to płacą
        • prestidigitator70 Re: Ostatni sondaż przed drugą turą: prezydent na 03.12.10, 14:01
          :) śmieszne to co piszesz. Jak masz ochotę przeszukaj forum Gazety z moim nickiem ... poczytaj trochę moich wpisów i dowiesz się jakiej opcji najbardziej kibicuję . Opcji która nie miała niestety swojego kandydata w tych wyborach ...

Ja powtórzę - wszyscy (no może poza Wijasem i ta panią z PSL'u) tylko nie Krzystek ... cwaniak i kłamca ...

PS
          Większość ludzi nie ma swojego rozumu, niestety. Są łatwo sterowalni , a w Szczecinie widać jak bardzo łatwo można nimi sterować garścią obietnic bez pokrycia ...
    • Gość: Vlad.H. hahaha bajkopisarz IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 03.12.10, 10:10
      a po zamknieciu lokali - komisje z ludzmi Krzystka i Litwinskiego policza glosy - no chyba ze Krzystek bedzie mial inny rozmiar kratki jak to sie juz zdarzylo... w calkiem nieodleglej przeszlosci... Ale przeciezk PKW nie widziala w tym nic zlego

img204.imageshack.us/img204/5102/nein50623.jpg
      img824.imageshack.us/img824/7831/komorowskivskaczynski.jpg
      • malcoolm Re: hahaha bajkopisarz 03.12.10, 10:25
        Wicker.man nie te czasy już:)
        • dyrektorszkoly PO i nitras zasłużyła na porażkę , ludzie to widzą 03.12.10, 11:07
          sondaż był jeszcze przed poparciem zaremby.Może być deklasacja stawiam na 60 do 40 dla krzystka.Jacyna nie wyczuła swoich wyborców.
        • Gość: aligator Krzystek jest lepszy ! IP: 193.29.255.* 03.12.10, 11:11
          niestety litwiński jest słaby. Kampania PO to mydlenie wyborcom głowy nierealnymi pomysłami wyciagnietymi z kapelusza. Litwa jest wiele lat posłem niestety nie widać nic z efektów tego poslowania.Stocznia padła 2 lata temu a litwiński teraz obudził się z letargu i gada o nowych miejscach pracy. Kolejna bujda na kółkach vel "katarski inwestor". Jak słucham tego litwina to dostaje kataru. Panie litwiński co pan robiłeś tyle lat kiedy miliony złotych pomocy publicznej płynęły w durno do Szczecińskiej Stoczni Nowej ? Jakieś logiczne inicjatywy w temacie stoczni pan wymyśliłeś ?
          Z rozsądku głosuje na Piotra Krzystka !
          • Gość: as co litwa i PO może jeszcze obiecać? IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.10, 12:21
            dobrobyt był , powszechna szczęśliwośc była, co jeszcze? Litwa przegrywa w kazdej grupie społecznej.
          • Gość: szczecinianin Re: Krzystek jest lepszy ! IP: 87.204.188.* 03.12.10, 12:27
            Nic z tego nie rozumiem, wokoło słyszę, że ludzie będą oddawać głosy na Litwińskiego, a tutaj taki pasztet. Gazeta nie jest chyba miarodajna w odniesieniu do realu. Nikt kogo znam, a znam ludzi z różnych środowisk, również takich którzy wynieśli się ze Szczecina ale chcą głosować - i wszyscy oddają głos na Litwińskiego. Sam nie wiem, co robić w takiej sytuacji, choć rozum podpowiada żeby głosować na Litwińskiego, bo Krzystek, któremu 4 lata temu zaufałem spieprzył całe te 4 no i 3 za Jurczyka. Pójdę za znaną mi większością i zagłosuję na porozumienie i współpracę w mieście czyli na Arkadiusza Litwińskiego.
    • krokus5 Ostatni sondaż przed drugą turą: prezydent na d... 03.12.10, 14:04
      No niestety ale głosuję na Krzystka jako mniejsze zło.Za Litwińskim siedzi na kanapie Nitras i reszta pachołków z PO
      • Gość: niedoinformowany Re: Ostatni sondaż przed drugą turą: prezydent na IP: *.pz1-nat.espol.com.pl 03.12.10, 14:24
        Bardzo zauważalny jest histeryczny ton chłopczyków trollowatych z Polskiej Zjednoczonej Platformy Obywatelskiej. Przykłady: Jak Krzystek moze miec poparcie szczecinian lub Debile ! Tak do ciebie mówię - elektoracie Krzystka. Niezłe jest także Nic z tego nie rozumiem, wokoło słyszę, że ludzie będą oddawać głosy na Litwińskiego. Kolo który "słyszy głosy" wygrywa tę rywalizację hehe. Młodzieży - nie lękajcie się - pomimo, że macie obfajdane majty Prezydent Krzystek nie wypędzi was z miasta ;)
      • Gość: mirek Re: Ostatni sondaż przed drugą turą: prezydent na IP: 217.153.158.* 03.12.10, 15:05
        > No niestety ale głosuję na Krzystka jako mniejsze zło.Za Litwińskim siedzi na k
        > anapie Nitras i reszta pachołków z PO

a przyjrzyj się kto siedzi na kanapie obok Krzystka. Wolę już JAWNYCH dysponentów u Litwińskiego, niż nieoficjalnych Krzystka.
      • Gość: franek Re: Ostatni sondaż przed drugą turą: prezydent na IP: *.xdsl.centertel.pl 03.12.10, 15:08
        wolę na zpleczu Nitrasa niż ks.proboszcza, ks. bikupa a może jeszcze Rydzyka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka