Dodaj do ulubionych

SdPl o swoich planach

13.04.04, 23:33
Romero to porażka
Obserwuj wątek
    • Gość: lucy Re: SdPl o swoich planach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 06:36
      W tej partii nie będzie dworu i baronów ani miejsca dla ludzi "umoczonych" -
      deklarują zachodniopomorscy koordynatorzy Socjaldemokracji Polskiej.
      A co do tej pory dla społeczeństwa i dla naszego województwa zrobiła Pani
      Romero i pan Zychowicz.
      Pan Zychowicz znany jest tylko z TV, ze słynnego programu Beaty Mikołajewskiej
      o pouczaniu w jakiego koloru stringach należy chodzić do pracy, jakich perfum
      używać oraz z imprez na polach golfowych.
      Mniej pustych deklaracji, należy wreszcie wykazać się pracą.
    • lauson Re: SdPl o swoich planach 14.04.04, 08:26
      Ludzie o czym wy mówicie!!! Przecież "Borówki" w Szczecinie to spadachroniarze
      z SLD gdzie nie mieli szans na umieszczenie na listach w kolejnych kadencjach.
      Romero prowadzi swoje biuro na przecikowko wejścia do SLD i nigdy jej tam nie
      ma, więc za co dostaje kasę na utrzymanie biura? Miałem wątpliwość poznania tej
      niewiast i można powiedzieć tylko jedno: KOMUNISTYCZNY BETON, KTÓREMU WYSTAJE
      SŁOMA Z BUTÓW! Pozostali też nie są lepsi, Zychowicz odchodzi bo nie dali mu
      stołka, Faliński bo nie został marszałkiem w ostatnich wyborach itd, itd. jak
      wy możecie w lustro co ranek spoglądać?
      • Gość: solon Re: SdPl o swoich planach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 11:34
        >Miałem wątpliwość poznania tej
        > niewiast i można powiedzieć tylko jedno: KOMUNISTYCZNY BETON, KTÓREMU WYSTAJE
        > SŁOMA Z BUTÓW!

Może pomyliłeś drzwi i wszedłeś do Samoobrony?
    • Gość: Cyli Re: SdPl o swoich planach IP: *.MAN.Szczecinek.PL 14.04.04, 08:38
      Nie znam większych "Baronów", aniżeli Zychowicz i Faliński z czasów ich
      marszałkowania. Frustraci ot i wszystko.
    • enancjo Re: .. co znaczy koordynatorzy .. 14.04.04, 09:51
      .. samozwancy .. czy moze upowaznieni przez tzw. centrale ...

.. co znaczy weryfikowac .. i kto tzw koordynatorow zweryfikowal ..
      moze ulegli samoweryfikacji i samokoordynacji po tzw. 'sepuku' SLD
      i juz nie sa samurajami ..
      .. zdecydowanie pytam o upowaznienia, glejty do robienia tego co
      robia, w tym prawa do grzebania ludziom w zyciorysach ..
      .. i twierdze ... BRAK PROGRAMU .... a pod haslami takimi jakby
      prospoleczno - populistycznymi (vide martwa strona sdpl) to kazdy
      sie podpisze!!!
      Enancjo
      • absztyfikant Re: .. co znaczy koordynatorzy .. 14.04.04, 10:25
        Nie to, ze jestem zlosliwy, ale Platforma Obywatelska do dnia dzisiejszego
        (powstala na poczatku 2001 r.) nie przedstawila swojego programu. Jak pokazuje
        jej przyklad mozna wygrywac wybory osobowoscia liderow, albo kilkoma haslami.
        • enancjo Re: .. co znaczy koordynatorzy .. 14.04.04, 10:46
          .. i przez ten brak kontaktu z codziennoscia czyli
          urzeczywistnianiem jakiegos programu niestety duzo
          traca na rzecz SO ...
          Enancjo
      • Gość: kanaba Re: .. co znaczy koordynatorzy .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 11:46
        Poczekaj na program. Przecież jeszcze nawet sąd nie zakończył procesu
        rejestracji SDPL. Jeszcze partia nie zdążyła na dobre powstać a już krytyka
        leje sie z nieba! Poczekajcie trochę. Może sie okazać że wasza krytyka była
        przedwczesna. I co wtedy będziecie przepraszać? - nie sądzę żebyście byli na
        tyle sprawiedliwi wobec siebie.

A koordynator to ktoś taki kto koordynuje jak nazwa wskazuje.
        Ich zadaniem będzie zebrać sympatyków i kandydatów na członków SDPL a następnie
        przygotować zjazd i wybory. Moim zdaniem przewodniczącym na Szczecin zostanie
        Łukasz Tomczak - młody, doświadczony, kompetentny, z ideałami. Arłukowicz jest
        zbyt napalony jeszcze, a Romero ma zbyt dużo obowiązków w sejmie - tzn. w
        komisji ds. finansów publicznych.

Jeśli tak sie stanie to ja chcę do SDPL.
    • Gość: solon Re: SdPl o swoich planach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 11:33
      > Romero to porażka
      Dlaczego tak twierdzisz?
      • absztyfikant Romero 14.04.04, 12:02
        Dlaczego Romero zglosila w sejmnie poprawke obcinajaca srodki dla IPN ?
        Doskonale wiedziala, ze w ten sposób uniemozliwi powstanie oddzialu w
        Szczecinie…
        • swantevit Re: Romero 14.04.04, 12:04
          absztyfikant napisał:

> Dlaczego Romero zglosila w sejmnie poprawke obcinajaca srodki dla IPN ?
          > Doskonale wiedziala, ze w ten sposób uniemozliwi powstanie oddzialu w
          > Szczecinie…
          '''''''''''''''''
          Tatus w UB dzielnie jaja miazdzyl?
        • Gość: jams Re: Romero IP: 212.160.165.* 14.04.04, 12:08
          I bardzo dobrze że zgłosiła ja proponuję likwidację tego tworu, w całości jak
          leci. prokuratorów zatudnić przy normalnych sprawach kasę oddać na biednych.
          • absztyfikant Re: Romero 14.04.04, 12:45
            Niby SdPl a gadka rodem ze slusznie minionej epoki. Niedobrze. Wy macie byc
            lewica, a nie kolejna mutacja towarzyszy z nieboszczki PZPR. Za zmiana nazwy
            powinna isc zmiana jakosciowa i mam takie przeczucie graniczce z pewnoscia, ze
            marszalek Borowski czy Andrzej Celinski utemperuja niesforne doly.
            • Gość: Atrakcyjny K. Re: Romero IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:02
              W praniu wyjdzie co ma wyjść. A na razie to same gdybania, tylko czemu w takim
              negatywnym tonie! Może sie w końcu okazać że coś się rusza na lepsze.
            • Gość: Jams :) IP: 212.160.165.* 15.04.04, 10:19
              Wy obywatelu A. to mi tu za bardzo nosem kręcicie. Zdecydowanie za bardzo. Może
              byście się tak wzięli do budowania wspólnej ojczyzny, ojczyzny ojczyzn, drugiej
              Japonii i przestali siać niewiadomego pochodzenia propagandę defetystyczną hę?
    • Gość: Antyknajak SdPL się nie zarejestrowało,a już jest śmieszne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 17:39

Już na starcie szczecińskie SdPL jest śmieszne i już na starcie jest na granicy
      kompromitacji.
      Mam tu na mysli
      Fallińskiego , który jest koncepcyjnym pustakiem martwiącym się jedynie o
      dalszą pensję. Jako były nauczyciel wie co to znaczy pracować za 1.800,-zł
      miesięcznie.
      Romero - o niej już ktos tu napisał
      i
      "wódko pozwól żyć" - rewelacyjne określenie
      • Gość: Kali SdPL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.04, 20:45
        Czyżbyś ulegał stereotypom? Przykre.
    • Gość: Jams Re: SdPl o swoich planach IP: 212.160.165.* 15.04.04, 10:29
      Mnie dziwi tylko jedna kwestia, podobnie zresztą było przy transformacjach po
      prawej. Otóż dlaczego nikt wcześniej poza Sierakowską, Oleksym czy Urbanem nie
      mówił głośno o kłopotach SLD? Teraz z artykułu wynika, że pan senator i pani
      poseł to wprost się dusili w SLD, no normalnie siłą ich tam trzymały niedobre
      komuszki, ale teraz to oni już mają dość zgnilizny, uwiązania, braku swobody w
      realizacji socjaldemokratycznych poglądów więc przechodzą do SDPL bo tam no to
      Panie drogi wprost socjaldemokratyczny raj jest. Dziwi mnie to tym bardziej, że
      jeżeli spojrzeć, że takie słowa wypowiadają senatorowie, to pozostawmy naszej
      wyobraźni co kryją głowy szarych członków. Przeprowadźmy takie quasi
      wnioskowanie. Otóż jeżeli odchodzą liderzy mówiąc że w partii, w której byli
      wysoko, jest niedobrze, to znaczy że jest tam tak nie z ich winy, skoro nie z
      ich to (partia= liderzy+członkowie)z winy zwykłych członków. Apelować wypada
      żeby szarzy członkowie się opamiętali i nie zmuszali liderów SLD do zakładania
      nowych partii i uciekania ze starej.
      p.s. Jeżeli ktoś jest członkiem SLD to proszę o napisanie co czuje jak
      przywódcy uciekają mówiąc że to co tworzyli szarzy ludzie to syf, okej?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka