zaczepialski 19.04.04, 21:40 Locha orzeknie o altance - chciałoby się rzec ................ :-))) kwi kwi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: szczecinianin Dość tego. Ileż można z jurczykiem. IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 08:03 Pawia puszczę jak dzień w dzień będę słyszał o jurczyku. ileż można. Rozwalcie altankę, wywalcie go z urzędu i kurwa skończmy z tym. wstyd mi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Altanka IP: *.teleton.pl 20.04.04, 09:16 Dla jasności - nie przepadam za Panem J. Jestem za referendum, złożyłam podpis jako jedna z pierwszych i nie głosowałam na niego w wyborach. I wiem - osoba publiczna powinna stać na straży prawa. Ale jakoś nie podoba mi się ten temat z altanką, coś w tym podłego i małostkowego.Ileż w Szczecinie mamy tych samowolek ? Chyba sporo. Poświęćmy może więcej miejsca w prasie i czasu na dyskusje ważniejszym uchybieniom naszego oświeconego magazyniera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paulinka Re: Altanka IP: *.vx.pl / *.vx.pl 20.04.04, 11:02 Marian sprawuje urząd państwowy i jako osoba sprawująca taki urzad pownien mieć jakieś kwalifikacje moralne. A dokonując przestępstwa ( bo to jest przestępstwo) pan mgr. Jurczyk pokazał, że takich kwalifikacji nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agA Re: Altanka IP: 195.205.239.* 20.04.04, 12:36 Wizytka - masz rację, ale nas oświecony magazynier o tym nie wie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas To pokazuje nasze układy, naszą rzeczywistość... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.04, 21:01 Tam pal trzy tego Jurczyka i ta jego budkę. Ale Panie i Panowie patrzcie jak urzędnicy BOJĄ się podjąć decyzji ZGODNIE Z PRAWEM. Boja sie konsekwencji personalnych, boja sie zależności. Tak, w Państwie Duńskim strach działać zgodnie z prawem. To niesamowite i taki urzędnik śmie sie przyznać, że on się boi podjąc decyzji zgodnie z prawem dotyczącej jego przełożonego. Czyli co? Że niby może podjąć w niezgodzie z prawem bo przełożony, bo będzie się bał szykan. To jak to jest. Jest to prawo czy nie? I kogo niby ma dotyczyć? A czy w mojej sprawie inspektor nie bałby się podjąć decyzji? A MOŻE ON W OGÓLE BOI SIĘ PODEJMOWAĆ JAKIEKOLWIEK DECYZJE! I tylko sobie siedzi i robi kółka w notatniku... Odpowiedz Link Zgłoś
rasta23 Re: Kto zdecyduje o losach altanki? 31.01.17, 19:23 drewnotrik.pl/nasza-oferta/altanki-ogrodowe/11-altana-ogrodowa-b70-3-x-3-m Odpowiedz Link Zgłoś