Dodaj do ulubionych

Wiszący garaż

27.04.04, 13:42
toz to cud swiata!! Obok wiszacych ogrodow...
I to wszystko w Szczecinie...
Obserwuj wątek
    • swantevit Re: Wiszący garaż 27.04.04, 13:46
      ...i ci ludzie mowiacy roznymi jezykami.
      ...Istna wieza Babel...
      • albert_c Re: Wiszący garaż 27.04.04, 13:51
        powoli dochodzimy do perfekcji we wprowadzaniu systemu braku odpowiedizalnosci
        i nienapietnowania braku kompetencji.
        rzad nie odpowiada za dzialania niezgodne z konstytucja, prezydent z premierem
        lamia prawo o spolkach publicznych, to co tam ma sie przejmowac jakis urzednik
        czy tez firma budowlana.

pozdrawiam,
        albert_c

----
        "Będziemy pamiętać, którzy dziennikarze gdzie pracują, w jakich gazetach i
        wyciągniemy z tego konsekwencje" - grozi Łączny. (cytat za wczorajsza
        wypowiedzia szefa SO w zachodnipomorskim)
        • piotr33k2 Re: Wiszący garaż 27.04.04, 13:59
          mnie tu nie zdziwiło nic ,tak jest w polsce od lat i jeszcze wiele lat
          będzie ,póki co zostało jej założenie sprawy cywilnej co powinna od razu
          uczynić na samym poczatku gdy spotkała się z odmową pokrycia kosztów ,problem
          tylko w tym że nie wiadomo komu tą sprawę zakładać.
          • swantevit Re: Wiszący garaż 27.04.04, 14:08
            piotr33k2 napisał:
            mnie tu nie zdziwiło nic ,tak jest w polsce od lat i jeszcze wiele lat będzie
            '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
            Tragicznym jest ten brak zdziwienia na dziwne rzeczy...
            • piotr33k2 Re: Wiszący garaż 27.04.04, 14:23
              a ty skąd się wziołeś,z księżyca? a tragicznym jest nie brak zdziwienia (w
              polsce nie takie rzeczy sie zdarzają tylko wiele większe absurdy)co brak
              zakresu odpowiedzialności urzędników o którym się od lat i nic z tego nie
              wynika.
              • piotr33k2 Re: Wiszący garaż 27.04.04, 14:39
                uciekło mi oczywiście słowo -mówi.ale powiem jeszcze inaczej .mój brak
                zdziwienia nie jest tragiczny,jest prostą i logiczna konsekwencją wieloletniego
                zdziwienia w przciwięnstwie do niektórych polskich szwedów udających greka .
                • Gość: Zojka Re: Wiszący garaż IP: *.proxy.aol.com 27.04.04, 20:36
                  Polska do UE?Czasem mam wrazenie , ze w dalszym ciagu predzej do krajow
                  trzeciego swiata, a ten artykul tylko mnie w tym utwierdza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka