Dodaj do ulubionych

Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa...

06.04.11, 08:25
Ja proponuję Panie Adrianie, żeby wilk był syty i owca cała, takie oto rozwiązanie:
zwiększy Pan ilość automatów 2-krotnie i wzbogaci asortyment o dewocjonalia.
Wtedy dogodzi Pan każdej klienteli, tej zainteresowanej uciechami cielesnymi i tej zainteresowanej przeżyciami duchowymi.
Jak rozszerzy Pan asortyment, to już nikt z radnych nie zaprotestuje.
A kuria też powinna być przychylna.
Obserwuj wątek
    • anesta Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 08:27
      Co za kraj.... Seks i prezerwatywy - nie, bo to obraza Pańska, bezeceństwa, grzech... Ale jak się postacie w kreskówkach napi...ają młotkami po głowach, ucinają sobie ku radości gawiedzi kończyny, zastawiają na siebie krwawe pułapki (wystarczy kilka odcinków spółki Tom&Jerry) - wówczas wszystko jest ok. Takie rozrywki nie szkodzą dziecku. Brutalne zabójstwa pokazywane w TV w filmach i serialach również są zgodne z prawem boskim. Co za hipokryzja... Wstyd mi za niektórych moich zaściankowych krajan... Chyba w spisie powszechnym wybiore opcje "bezpaństwowiec"
      • zed.1 Czy PiS wystawił samych debili do rady miasta??? 06.04.11, 13:35
        Po działaniach radnych z PiS mam wrażenie, że tak jest.
      • Gość: lolek Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " IP: *.ip.netia.com.pl 07.04.11, 19:47
        Postawić przed kurią i siedziba Pisuarów!!! Rozejdą się jak świeże bułeczki!
    • mnbvcx Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 08:29
      a to polska wlasnie. bilbordy ze zdjeciami embrionow po zabiegach aborcji moga byc, ale tampony i prezerwatywy- apage satanas! jeszcze jakies dziecko spyta jak sie tego uzywa.
      • rusalka-amelka Trafiłęś/łaś w samo sedno 06.04.11, 10:03
    • mrrrwrrr Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 08:32
      A jak przestaną sprzedawać prezerwatywy, to już oczywiście nie będą "psuły estetyki"?
      • Gość: glut Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " IP: 213.155.178.* 06.04.11, 12:04
        Dzieci na to patrzą. Sam widziałem gościa, który przymierzał prezerwatywę w pobliżu automatu.
        • mrrrwrrr Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " 06.04.11, 12:21
          To ja byłem. Ale tylko raz, później się wyspowiadałem i mi odpuszczono :) Xionc wyrozumiały był, prawdziwy dobrodziej, ludzki człowiek. Powiedział, że sam tam kupuje bo najbliżej a i piątale z tacy akurat automat przyjmuje.
    • mrrrwrrr Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " 06.04.11, 08:34
      ..a jakaś babcia wrzuci piątala, popieprzą jej się guziczki i zamiast obrazka z papieżem dostanie kondona.
      Będzie ubaw :)
      • mrrrwrrr Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " 06.04.11, 08:35
        ..to było @asiakiki :)
    • mnbvcx na uniwersytece warszawskim tez sa 06.04.11, 08:34
      takie automaty z tabletkami przeciwbolowymi, tamponami itp ale prezerwatyw nie ma. widac wlasciciel bardziej swiadomy polskich obyczajow. jeszcze studenci by sie zdeprawowali, dowiedzieli do czego sluzy prezerwatywa.
    • zbyszek.bejach Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 08:34
      Pan radny Jania ze Szczecina jest kompletnym idiotą. Prezerwatywy są dostępne wszędzie i są elementem rzeczywistości, nie są zakazane przez prawo. Są absolutnie legalne, tak jak wódka, wino, piwo, papierosy, coca, chipsy i wiele innych rzeczy. Niech ten ideowy dureń zajmie się w trosce o dzieci przemocą w rodzinie, poprawą systemu oświaty, pomocą rodzinom ubogim w walce o godne życie. Jak zwykle dureń z PiS chce schować cos comu się nie podoba , bo wtedy rzeczywistość będzie bardziej pasowała to jego wyobrażeń, a jak jego żona będzie miała inne zdanie to spuści jej wpie...w zaciszu domowym i będzie OK. Co do pana Czecha właściciela automatów to popieram go w tym, że to rodzic będzie miał problem do rozwiązania jak go dziecko zapyta poco to jest bo jak dziecko nie zobacz i nie zapyta to radny Jania będzie miał problem z głowy, a jak kondom będzie mu potrzebny to sobie kupi i wtedy nie będzie ważne gdzie. W jednym się dziwię panu Czechowi, że unieruchomił swoje automaty postawione absolutnie legalnie na podstawie opinii jakiegoś durnia.
      • Gość: crouch3r Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 08:40
        Calkowicie sie zgadzam. Bardzo mi sie podobalo, ze automaty zostaly ustawione. Nie swieca jak choinka na rynku wiec i nie sa przesadnie widoczne - a jak ktos chce powstrzymac swoje dziecko przed cywilizacja i nie potrafi mu wytlumaczyc co to jest "automat dla doroslych" to niech dalej trzyma je w zlotej klatce.

Popieprzylo ich wszystkich...
        • Gość: Ktoś Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " IP: *.nitka.net.pl 06.04.11, 09:30
          Ja też się zgodzę ;) Jedyny argument przeciw to, że aż takie estetyczne nie są to fakt :P ale jak kolega zauważył nie świecą jak nie wiem co. To jakaś parodia ... W niektórych sklepach prezerwatywy są przy kasach obok wafelków dla dzieciaków i co ? Nikt się nie czepia ! PS uważam, że te automaty to dobry pomysł i więcej dobrego niosą niż ich zlikwidowanie :) Można lepiej dobrać miejsce by były bardziej schowane na 1 rzut oka ;) ale i tak jest dobrze :)

Protest przeciwko protestowi ! :D ... Czemu te kilka oszołomów muszą najgłośniej krzyczeć :/
      • Gość: w za tego "idiotę" radny Jania powinien cie pozwać IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 09:01
        bejachu
        • koloratura1 Re: za tego "idiotę" radny Jania powinien cie poz 06.04.11, 09:12
          Gość portalu: w napisał(a):

> bejachu

Wątpię czy to zrobi.
          Ktoś mu może wytłumaczyć, że ewidentnie przegra w sądzie...
        • Gość: gość Re: za tego "idiotę" radny Jania powinien cie poz IP: *.dynamic.chello.pl 06.04.11, 09:16
          No niech ten Jania wyzywany przez forum pozwie całe forum :))) a najlepiej w ogóle zakaże, więc zostanie zdjęte i zakazane :)))

Tu tyle obrazy leci na dziengem, opus doi, pis-dzielcuf, bogpbojnego fyfka i całą resztę świętości szczecinśko-narodowych, że czas się wziąć za to forum.. No jania?! Wio chopie bierz siem za to foum, hau hau!
      • Gość: paulinka Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 11:52
        Tak jeszcze nawiazujac to w sklepach prezerwatywy tez sa zawsze przy kasie postawione i tam dzieci kolo jajek kinder niby wcale ich nie widza? jestem pewna, ze rodzice znajac to juz z autopsji, wiedza jak wyjasniac te kolorowe pudeleczka swoim pociechom. A fakt we włoszech i innych krajach, nikomu to neiprzeszkadza. Biorac jeszcze pod uwage ze coraz wiecej 13-14 latek zachodzi w ciaze przez brak odpowiedniej edukacji seksualnej, to pis czy ktokolwiek powinien byc wdzieczny za pomysl z takimi automatami - bo przynajmniej jest dostep do takich srodkow bez buraka w aptece ;]
        • Gość: maritt.g Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " IP: *.adsl.inetia.pl 06.04.11, 16:52
          Sama byłam świadkiem w markecie:
          - Tato, co to jest?
          - To są takie balony.
          - Ja chcę takiego balona!
          - Nie chcesz.
          - Ja chcę!! Ja chcę takiego balooonaaa!! Tatoo!

To może lepiej w automacie?... :)
    • Gość: hedon Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 08:45
      Miejsce takich urządzeń jest w klubach i szaletach - uważa radny Piotr Jania (PiS).

Co za mocher pruderyjny!
      • Gość: gość Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.11, 16:28
        To nie pruderia-on i jemu podobni lubią w szalecie.Wszak seks jest wstrętny.No chyba ,że pan w sukience gwałci i molestuje dziecko.Wtedy jest to mały grzech.Ciekawi mnie tylko, czy robi to w prezerwatywie czy bez?I kiedy jest większy grzech?I co na to molestowane dziecko?Skoro automat z prezerwatywami jest niemoralny...
      • Gość: pepe Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.11, 12:38
        Tak a miejsce krzyży jest w kościele .
        • Gość: jurek, mnietek jur mam pomysł! IP: *.globalconnect.pl 07.04.11, 12:45
          postawic "moherowe trójki" obok automatów, zainstalowac kamery monitoringu miejsckiego obok wrażliwych automatów.
          Pan Radny znajdzie zatrudnienie dla kilku pociotków, którzy za 2,5 tys bedą pilnowac aby nasze dzieci, wszystkie dzieci nie uległy zgorszeniu.
          i już!
    • wzwod_poranny Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 08:48
      Jeżeli te automaty zostaną usunięte, będę się onanizować publicznie.
    • koloratura1 Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " 06.04.11, 09:03
      asiakiki napisała:

> Jak rozszerzy Pan asortyment, to już nikt z radnych nie zaprotestuje [po wzbogaceniu asortymentu o dewocjonalia].
      > A kuria też powinna być przychylna.

Owszem, ale tylko pod warunkiem, że właściciel automatów coś jej odpali!
    • przyjaciel.krolika Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 09:04
      Panie Adrianie,
      Aby skończyły się Pańskie kłopoty, musi Pan wziąć do spółki radnego i każdego następnego idiotę, który walczy z Pańskimi automatami.
      Jak się będzie Pan dzielił zyskiem z tymi debilami, to sprawa się zakończy, a nawet więcej : automaty będą stać przy każdym kościele i kaplicy, wszak pecunia non olet ....
    • sissi666 Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 09:24
      A już myślałam, że w naszym kraju coś się poprawia. Automaty stoją już chyba dłużej niż pół roku i jakoś nie słyszy się, by dzieci w naszych podstawówkach dopadł nagle jakiś seksualny szał. Pan Radny chyba uważa, że z zakupem prezerwatyw powinny się wiązać wstyd i wyrzuty sumienia stąd powinny być dostępne tylko w sklepach, aptekach, kisokach itp, gdzie Pan Radny dłużej zastanowi się nad zakupem takiego "zła", bo będzie musiał przy kasie spojrzeć komuś w oczy, natomiast sprzedaż w automacie jest bezosobowa i bez przeszywającego wzroku moherowej babci z kiosku. Tylko te czasy to chyba już minęly, ale to normalne wśród polityków wszelkiej maści, że myślą, że swoimi działaniami zatrzymają postęp cywilizacji. Kiedyś palono książki teraz zabraniają automatów i wciąż myślą, że w ten sposób chcą chronić obywateli.
    • cumentator Popieram 100% 06.04.11, 09:27
      W Kraju Katolickim narzedzia zbrodni na plemnikach (bo tak to trzeba nazwac bez ogrodek) powinny byc calkowicie zabronione i karalne wiezieniem. Obecnosc tego plugastwa w przestrzeni publicznej jest absolutnie nie do przyjecia gdy przestrzen ta jest opatrzona swietymi symbolami. Przeciez te automaty do plugastw bylyby ustawione na ulicach noszacych godne nazwy, jak mozna sobie wyobrazic automat do plugastw ustawiony na ulicy Niepokalanego Poczecia?
      • best.dezynwoltura Re: Popieram 100% 06.04.11, 09:44
        Mam nadzieję, że powyższy komentarz to ironia...
        • mnbvcx Re: Popieram 100% 06.04.11, 10:46
          jesli mozna miec watpliwosci, czy ta wypowiedz jest ironiczna, to jest gorzej niz myslalem.
          • perseveratio Re: Popieram 100% 06.04.11, 12:03
            No zastanawiamy się, czy to jeszcze ironia, czy już sarkazm :P
    • alfjeb Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 09:38
      Jarek wali swojego kota bez....Ludzie gdzie wy zyjecie...
      • Gość: leń Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " IP: *.cable.smsnet.pl 06.04.11, 09:46
        ulice miasta nie powinny być zaśmiecane przez automaty z prezerwatywami.

ale psie gówna , butelki , plastiki - tak panie radny ?
    • Gość: gość Może radny Jania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.11, 09:44
      zacząłby tak zawzięcie walczyć z dziurami w chodnikach i drogach? Od tego tam chyba siedzi w tej radzie a nie do walki z przedsiębiorcami którzy uczciwie płacą podatki na jego pensję?
    • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 09:47
      Spóźniony Prima Aprilis???

Dziwię się tylko właścicielowi, który "zdecydował się jednak na czasowe unieruchomienie automatów". Dlaczego? Po co? Na jakiej podstawie? Masz chłopie pozwolenia, działasz legalnie, więc w czym problem. Ciesz się raczej z darmowej reklamy, zamiast zawieszać działalność!
    • grastep00 Wielki Guru......prowadź .... 06.04.11, 09:49

Piotr Jania - czy to nowe objawienie w PIS ?
      Skąd w jednej sekcie/bo to nie normalna partia/tylu oszołomów i bezmózgowców? Kiedy wreszcie spoleczeństwo wypleni tych nawiedzonych faryzeuszy i bigotów?
    • sakral prezerwatywa niezgodna z nauczaniem Kościoła 06.04.11, 09:52
      używanie prezerwatyw jest niezgodne z nauczaniem naszego Kościoła.

dlaczego na opakowaniu prezerwatyw nie ma ostrzeżenia....???

Uwaga! używając prezerwatywy postępujesz niezgodnie
      z nauczaniem naszego Kościoła katolickiego.Amen.

• Gość: smark Re: prezerwatywa niezgodna z nauczaniem Kościoła IP: 213.155.178.* 06.04.11, 12:10
        I tak są za krótkie i cisną.
    • rusalka-amelka To daje do myślenia 06.04.11, 09:54
      Pani radna postuluje ustawienie automatów w jedynie klubach, restauracjach i SZALETACH (sic!), z czego wnoszę, że według pani radnej używający prezerwatyw to ci co sie SZLAJAJĄ i uprawiają seks "w kiblu". Jeśli automaty z prezerwatywami są niewychowawcze, to o ileż bardziej niewychowawcze są automaty z napojami słodzonymi, fastfoodami i batonikami. Czy otyłość i złe odżywianie nie są zmorą naszego społeczeństwa. Może pani radna zacznie swoją wychowawczą krucjatę od tego co rzeczywiscie szkodzi? Nie? Tak myślałam. Obsesje prawicy dotyczą wyłącznie seksu i zdrady narodowej.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 09:55
      Kurcze, szkoda że Pan Adrian się trochę wystraszył i zablokował automaty - od razu ustawił się w gorszej pozycji do negocjacji.
      A tak swoją drogą, to w tych automatach prezerwatywy były tańsze niż na stacjach.
      • perseveratio Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " 06.04.11, 12:01
        Nom :) Ja bym dodał do asortymentu wibratory.
        To całe oszołomstwo taką by mi reklamę zrobiło, że wszyscy potencjalni zainteresowani - target - wiedzieliby, u kogo kupować :)
    • sanoi Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 10:01
      A może ktoś wie gdzie można zgłosić że obok szkoły we wsi znajduje się sklep który sprzedaje alkohol i piwo i jakim cudem właściciel zdobył koncesję a mało tego obok tego sklepu ma powstać plac zabaw dla maluszków
      • mrrrwrrr Re: Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. " 06.04.11, 10:04
        Pewnie strzelił winko z księdzem i wójtem i ma. Tak to działa.
    • sauerkraut Ale sklepy typu "Świat Alkoholi 24h" są w porządku 06.04.11, 10:02
      One nie demoralizują dzieci? Nie wychowują ich? Wóda na każdej imprezie od gimnazjum, pierwszy pocałunek, pierwszy seks, pierwsza ciąża, prawie zawsze po alkoholu...

Czasem człowiek odnosi wrażenie, że Polska to zacofany kraj, w którym panuje moralność Pani Dulskiej, - hipokryzja na każdym kroku!
    • sakral automaty z prezerwatywami w Seminarium duchownym 06.04.11, 10:03
      problem jest!

a co studenci Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w
      Toruniu,

a Seminaria Duchowne ?

czy automaty z prezerwatywami mogą być na terenie
      uczelni katolickich ?

to tylko zgorszenie.
      • g.r.a.f.z.e.r.o Re: automaty z prezerwatywami w Seminarium ducho 06.04.11, 10:08
        sakral napisał:

> problem jest!
        >
        > a co studenci Wyższej Szkoły Kultury Społecznej i Medialnej w
        > Toruniu,
        >
        > a Seminaria Duchowne ?
        >

Mogą być, ale tylko te extra-safe...
    • ujnakaczychlapkach Atak (słowny) na automaty z prezerwatywami. "Pa... 06.04.11, 10:03
      Dzieci zdemoralizują? Widać, jaki pan jest oderwany od rzeczywistości. Albo jak ją zakrzywia pod własny użytek.
      Nie trzeba do tego automatu ze środkami higieny osobistej (a nie wyłacznie prezerwatywami, jak chce pan radny to pokzac). Wystarczy, że wyjdą na ulicę, do szkoły. Nasłuchają się i napatrzą na takie rzeczy, przy których prezerwatywa to mały balonik o fikuśnym ksztalcie.
      • Gość: . Wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie.... IP: *.play-internet.pl 06.04.11, 10:21
        Panu radnemu polecam film "Wszystko co chcielibyście wiedzieć o seksie, a boicie się zapytać" Woody Allena. Film jest z 1972 roku i w stosunkowo przystępnej a jednocześnie delikatnej formie przybliży Panu zagadnienia z życie płciowego człowieka...
        Jako odpór proponuję jedocześnie postawić w Szczecinie pomnik ... nie bójmy się tego powiedzieć.... prezerwatywy...
    • dillu Prezerwatywa demoralizuje? XD 06.04.11, 10:12
      Nie podoba mi się jedynie to, że w tych automatach (wg. artykułu) są dostępne środki przeciwbólowe. Lepiej, żeby nie powierzać sprzedaży leków automatowi, z którego skorzystać może także dziecko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka