Dodaj do ulubionych

Nie idziemy na referendum

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 11:02
Nie damy się omamić bandzie złodziei.
Nie weźmiemy udziału w referendum.
Nie będziemy robić frekwencji.
Nie chcemy żeby resztka majątku miasta wpadła w łapy kolesiów z PO , i
innych PiSuarów.
Obserwuj wątek
    • Gość: muniek Re: Nie idziemy na referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 11:50
      Nie chcemy pracy!
      Po co nam pieniądze!
      ...
      • Gość: Hans Re: Nie idziemy na referendum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 13:05
        I chcemy połaczenia z Białorusia Łukaszenki! Niech żyle Lepper!
        • dutchman Re: Nie idziemy na referendum 10.05.04, 13:46
          Wiadomo ze sa kretyni jak ten Bruno, ale ze az tylu ?????
          dutchman
          • dutchman Re: Nie idziemy na referendum 10.05.04, 15:12
            Jestem winien wyjasnienie do poprzedniego postu. Jest to mianowicie ktorys juz
            z kolei glupi apel aby nie brac udzialu w referendum. Ci "kretyni" to
            oczywiscie autorzy tych innych apeli, a nie szanowni forumowicze ktorzy tutaj
            ponozej podobnie jak ja zareagowali na post Bruna.
            najlepsze pozdrowienia
            dutchman
    • zaczepialski ty nie jesteś BRUNO tylko BRUNER - nie chcesz to 10.05.04, 11:54
      nie idź na referendum. Tylko pamietaj jak nie pójdziesz to nie bedziesz mógł poprzeć swego magazynierskiego pryncypała wątpliwy umyśle
      • Gość: Ana Re: ty nie jesteś BRUNO tylko BRUNER - nie chcesz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 10.05.04, 12:53
        czyżby nowa forma aktywności radnego słowackiego?to już wolałam"felietony"...
        • Gość: Marian Pażdzioch Re: dlaczego nie? IP: *.ksiazat.v.pl 10.05.04, 19:36
          absztyf mówi że kij od szczotki będzie lepszy. więc kto chce mieć kij może iść,
          reszte sobie dopasuje. ja wysiadam!
          • wodni.k Re: dlaczego nie? 10.05.04, 23:11
            > Gość portalu: Marian Pażdzioch napisał(a):
            > absztyf mówi że kij od szczotki będzie lepszy. więc kto chce mieć kij
            > może iść, reszte sobie dopasuje. ja wysiadam!

Szkoda, ze wysiadasz.
            Czy wiesz, że w budżecie miasta na ten rok jest zaledwie 42,5 mln zł na
            inwestycje?
            Normalnie było ok 150 przy podobnych budzetach.
            Gdzie więc jest reszta?.
            Czy naprawdę do miasta przyjdą inwestorzy jeżeli w zamian usłyszą, ze miasto do
            niczego sie nie dołoży?

Oczywiście możesz nie iść do referendum, tylko kiepska to recepta na zwycięstwo.
            A moze własnie Twojego głosu poparcia zabraknie Marianowi Jurczykowi do
            pozostania na stanowisku?
            Zaiste dobrze to świadczy o gospodarzu miasta, który walkę o swój stołek chce
            wygrać metoda partyzancką namawiając zwolenników, aby zeszli do podziemia.

Pozdrawiam
            • Gość: Marian Pażdzioch Re: dlaczego nie? IP: *.ksiazat.v.pl 11.05.04, 07:47
              widzisz wodni.k, referendum to moim zdaniem wielka rozróba grupki ludzi
              niemającej nic wspólnego z troską o miasto i jego przyszłość. popatrz na szefa
              tej checy kto to jest, i czym się wyróżnił w trosce o mieszkańców tego miasta.
              a te zapowiedzi ulicznych zadym, przedtem nachodzenie po domach zakładach pracy
              w celu zebrania odpowiedniej ilości podpisów. teraz nawoływanie do agitacji
              sąsiada. to wszystko przypomina mi propagandę komunistów podczas wydarzeń w
              radomiu i ursusie. i to wszystko po to by zaoferować mi przysłowiowy kij od
              szczotki! dlatego wysiadam, gdyż pociąg ten jedzie prosto w przepaść.
    • blackexit Re: Nie idziemy na referendum 11.05.04, 08:40
      Gość portalu: Bruno Wątpliwy napisał(a):

> Nie damy się omamić bandzie złodziei.

nie wolno tam mowic o panu prezydencie i wice mimo ze z lodzi a o interesach
      mowic nie chce.

> Nie weźmiemy udziału w referendum.

wezmiemy.

> Nie będziemy robić frekwencji.

bedzimey

> Nie chcemy żeby resztka majątku miasta wpadła w łapy kolesiów z PO , i
      > innych PiSuarów.

jakiego majatku kolego? konkretnie. malo napisales o tym co bycs chcial. zeby
      dalej szczecin tonal wraz ze swoim niewydolnym ciemnym starcem?
      pozdrawiam blackexit
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka