Gość: Kahless IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:10 Tylko leppera nam w Szczecinie brakuje.Jakby Działkowy Dziadek nie wystarczyl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hobbit Re: Eurowybory - szczecińska próba generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 08:10 Ile miasto zaplaci za te hucpe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bej Re: Eurowybory - szczecińska próba generalna IP: *.teleton.pl 26.05.04, 08:18 Mam w d.. eurowybory i wszystkie następne którymi zechce obdarzyć mnie władza. Referendum to było moje ostatnie głosowanie. Mam to wszystko gdzieś! Niech mieszkańcy naszego miasta, regiony i czort wie jeszcze czego sami sie pieprzą! Mam dość!!! W demokracji rządzi większość a jeżeli jest ona głupia to ja już na to nic nie poradzę. Jestem wściekły i jeszcze mi nie przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: Eurowybory - szczecińska próba generalna 26.05.04, 08:27 .. w referendum wiekszosc je wygrala i zarazem przegrala Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Paweł II Re: Eurowybory - szczecińska próba generalna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.04, 09:07 Słabowity jakiś jesteś. Jedno referendum a ty zrzekasz się praw obywatelskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bej Re: Eurowybory - szczecińska próba generalna IP: *.teleton.pl 26.05.04, 09:45 - "praw obywtelskich" - Ty mnie nie rozśmieszaj!!! A o jakich to prawach mających wpływ na moje życie Ty mówisz? Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: Eurowybory - szczecińska próba generalna 26.05.04, 13:25 Gość portalu: hobbit napisał(a): > Ile miasto zaplaci za te hucpe? * przeczytales artykul do konca? nie wydaje mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
czatowniczka Re: Eurowybory - szczecińska próba generalna 26.05.04, 11:30 Po wynikach referndum nie chce mi się dalej wybierać kogogkolwiek gdziekolwiek, to nie ma sensu zwyciężą i tak osoby których większość nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Eurowybory - szczecińska próba generalna 26.05.04, 11:47 > to nie ma sensu zwyciężą i tak osoby których większość nie chce juz strach czytac Odpowiedz Link Zgłoś