blackexit 15.06.04, 15:05 szkoda ze tylko 2 osoby i szkoda ze jedna znnich to liberadzki ale coz zrobic ludziki pomorsko-lubuskie same sa sobie winne ze maja malo reprezentanotw. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: Chmielewski i Liberadzki eurodeputowanymi 15.06.04, 15:10 No i Chruszcz jeszcze na Dolnym Slasku, ale to raczej smutna wiadomosc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkkkkkkkkk Re: Chmielewski i Liberadzki eurodeputowanymi IP: 212.14.10.* 15.06.04, 15:15 Niestety rektor uniwersytetu nie zasluzyl na mandat eurodeputowanego ktokolwiek wie kim otacza sie rektor nie powinien na niego glosowac Odpowiedz Link Zgłoś
enancjo Re: eurodeputowani za 3 grosze ... 15.06.04, 15:22 .. ciekawostaka ze ca 5procent z 20procentowej frekwencji zgarnelo 2 kandydatow ... .. gdyby np nie glosy na profesorka to UW-eki bylyby na poziomie borowek ... Enancjo Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: eurodeputowani za 3 grosze ... 15.06.04, 15:23 wolę już Liberadzkiego - z tych dwóch profesorów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: eurodeputowani za 3 grosze ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 15:25 Ja też. Przynajmniej ma jakieś kompetencje... Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: eurodeputowani za 3 grosze ... 15.06.04, 15:26 i osiągnięcia. naukowiec już w polityce jeden był. Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: eurodeputowani za 3 grosze ... 15.06.04, 15:53 Ludzie - cieszmy sie z tego co jest ! Teraz nie pora na narzekanie. Troche optymizmu !! pozdrawiam dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana coś w tym jest.... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.06.04, 15:59 asiu,ten"naukowiec,który już w polityce był"o którym z przekąsem napisałaś (jeśli myślimy o tym samym)zdobył w wyborach do pe najwięcej głosów w polsce...i to mimo faktu,że przez lata miller wszystkie psy na nim wieszał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hammurabi Taa Buzek (+Rokita) i AWS Bis wracaja IP: 217.153.6.* 15.06.04, 16:49 Ludzie maja jednak strasznie krotka pamiec :-( Z profesorow to ejdnak wole Geremka Nie mowie juz o tym jak sobie Buzek poradzi bez tylnej kanapy (Krzaklewskiego)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: eurodeputowani za 3 grosze ... IP: 212.244.77.* 16.06.04, 09:33 A czymze tak sobie zasluzyl na twoje uznanie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Załamany Dziadek Chmielewski i Cwaniak Liberadzki IP: *.wsap.szczecin.pl 15.06.04, 17:15 Jakoś trudno mi uwierzyć, że ten starzec będzie energicznie pracował w Strasburgu i Brukseli, latał kilkanaście razy w miesiącu samolotem i przebywal 3/4 miesiąca poza domem. Raczej kapcie tv i do Strasburga po diety Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oserver Re: Dziadek Chmielewski i Cwaniak Liberadzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 17:24 smutne ale prawdziwe, brak nam elit w szczecinie to mamy dziadka z uniwersytetu i desant z warszawy w postci złotustnego nieroba liberrackiego./ dramattttt ps ale co sie dziwić jacy mieszkańcy tacy deputowani :) Odpowiedz Link Zgłoś
4um Re: Dziadek Chmielewski i Cwaniak Liberadzki 15.06.04, 17:30 drżę na myśl o rozpadzie Unii - Bogdan PĘK się dostał, jeszcze się tam rozpęknie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pismak Re: Chmielewski i Liberadzki eurodeputowanymi IP: 80.51.242.* 15.06.04, 20:37 A przyjrzeliście się dobrze ogłoszeniom wyborczym Liberadzkiego? Napisał tam, że zbudował chyba wszystkie powstałe w Zachodniopomorskim przez ostatnie 10 lat drogi, mosty itp. Równie dobrze mógł napisać, że zbudował Tarasy Hackena. Niedawno przeprowadziłem z nim wywiad w pewnej konkretnej sprawie. Powiedział mi dokładnie to, co wcześniej mój znajomy napisał mu o tej sprawie na kartce. Słowo w słowo. Geniusz polityczny? Superkombinator i nierób! Tyle na temat jego wkładu w polską przyszłość w UE. A drugi Profesor? Ktoś mówił mi parę dni temu, że zbłaźnił się podczas imprezy Platformy - czytając z kartki, bredząc jakieś głupoty, zacinając się w zwykłej mowie wyborczej do sympatyków partyjnych. Wyobrażacie sobie, że ten przestraszony, nieobyty archiwista ma sprawozdawać ważną sprawę w Parlamencie Europejskim? Jakie on ma kwalifikacje oprócz paru liter przed nazwiskiem? Bez wahania poprałbym Lubińską do Europarlamentu. Ale nie faceta, który za wszelką cenę chciał wyjść z archiwum. Boże, już bym wolał Torzewskiego. On przynajmniej nie fałszuje. pismak_logowany@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Chmielewski i Liberadzki eurodeputowanymi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 20:40 może się czepiam i jestem przewrażliwiony ale dziwi mnie fakt że zdjęcie Liberadzkiego jest pierwsze a Chmielewskiego drugie w końcu to Chmielewski dostał największą ilość głosów można także teraz zobaczyć jak niesprawiedliwa jest obecna ordynacja wyborcza do PE dostała się osoba która w naszym okręgu wyborczym była szósta czy siódma Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski Chmielewski i Liberadzki DO ROBOTY DO ROBOTY 15.06.04, 22:53 teraz macie szansę pokazać że potraficie coś zrobić dla mieszkańców tkże DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY DO ROBOTY :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
masaladosa Re: Chmielewski i Liberadzki eurodeputowanymi 15.06.04, 23:14 dla liberadzkiego to po prostu synekura bo jakos nie wierze zeby sie czyms wyroznial i cos zdzialal w pe natomiast chmielewski-no coz cv ma niezle ale dopiero czas pokaze co to za wybor-ja osobiscie zaluje ze nie wszedl swiecicki bo to czlowiek w sprawach europejskich bardzo doswiadczony i ciesze sie ze nie wyslalismy do strasburga nikogo z lpr i samoobrony... Odpowiedz Link Zgłoś
jams1 Re: Chmielewski i Liberadzki eurodeputowanymi 16.06.04, 08:04 Ja to bym prosił, żeby pan profesor Chmielewski nakazał swoim ludziom posprzątanie po nim albo żeby sam posprzątał miasto z plakatów wyborczych. Dotyczy to wszystkich kandydatów, choć około siódmej rano widziałem tylko plakaty pana Chmielewskiego. Blackexit jako sztandarowy support ludzi PO, powinien dać dobry przykład i osobiście zacząć ściagać plakaty. Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: Chmielewski i Liberadzki eurodeputowanymi 16.06.04, 09:06 Aniu, mówimy o tym samym psorku. uważam, że możesz się zdziwić jak za kilka lat zobaczysz ile głosów dostaną twoi "wrogowie" polityczni. poza tym rząd psorka cały czas chodził na smyczy śląska więc ta ilość głosów mnie nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś