Dodaj do ulubionych

TO KOSZMARNE PAKOWANIE

IP: *.pl / *.frevay.pl 14.02.05, 12:36
Witam
Jade 18 lutego ciesz e sie ale to pakowanie to koszmar;(( Mam dwójke dzieci i
meza do spakowania. Jakos sobie podradze z lista w reku
Obserwuj wątek
    • dunia77 Re: TO KOSZMARNE PAKOWANIE 14.02.05, 12:48
      Mam dobra rade: zacznij pisac bloga.
    • Gość: andzia Re: TO KOSZMARNE PAKOWANIE IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.02.05, 13:25
      a po co o tym tu piszesz? Twoje pakowanie Twoj problem. Moze niech Ci maz
      pomoze?
      • Gość: cs Re: TO KOSZMARNE PAKOWANIE IP: 195.215.5.* 14.02.05, 13:51
        moze lubi pisac ?
        A ty nie lubisz, jak ktos pisze o pakowaniu ? To twoj problem.
        Po co o tym piszesz ?

A ja nie znam tego problemu, zona pakuje wszystko juz 2 tygodnie przed wyjazdem.
        • Gość: kldkfjaslkf Re: TO KOSZMARNE PAKOWANIE IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.02.05, 14:00
          wlasnie przez takie losie na tym forum niedlugo nic nie bedzie mozna znalezc.
          burdel panuje tu juz taki ze niedobrze sie robi a spamerow wciaz przybywa.
          powiem szczerze ze ciesze sie ze nie pierwszy raz jade do Egiptu bo jakbym mial
          teraz cos sie dowiedziec i szukac porad to bez tabletek uspokajajacych by sie
          nie obeszlo. wiekszosc piszacych to niestety ale samoluby ktore nic z siebie
          nie dadza a wymagaja od innych.

btw a ja sie zastanawiam czy wziasc pizame w kratke czy w kwiatki moze ktos by
          mi doradzil? Bo jade do hotelu X w Hurghadzie i nie wiem jaka tam maja posciel
          i ktora pizama bedzie najlepiej pasowac. Jesli byl ktos tam to prosze napisac
          mi tez jaki kolor nakrycia na glowe najlepiej bedzie wygladac z recznikami
          plazowymi. Ostatnie moje pytanie czy jest w sierpniu cieplo czy powinienem
          zabrac waciak z podpinka zeby nie marznac i jaki krem z filtrem stosowac bo mam
          karnacje ciemno-jasna i zaczynam juz popadac w rozpacz ze nie wiem co kupic.
          No dobrze zeby nie zakladac nowego watku zapytam jeszcze czy mozliwe jest
          kupienie czegos do jedzenia poza hotelem.
        • dunia77 Re: TO KOSZMARNE PAKOWANIE 14.02.05, 14:00
          > moze lubi pisac ?

To niech pisze bloga ! To jest forum o Egipcie, a nie popierdowki kurek
          domowych, dla ktorych wyzwaniem zyciowym jest zapakowanie walizki !

> A ja nie znam tego problemu, zona pakuje wszystko juz 2 tygodnie przed wyjazdem

A ja mam meza, ktory pakuje razem ze mna :PPP
          • Gość: Pioter Re: TO KOSZMARNE PAKOWANIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.05, 14:19
            nie rozumiem tego napastliwego tonu. Nie interesuje Cie post to po prostu nie
            odpowiadaj. Kobita się cieszy, że niedługo wylatuje i dlatego pisze. Nie wiem
            co w tym złego. Nie wiem, masz jakiś monopol na wpisy typu "byłam, będę" ? Z
            tego co widzę to za każdym razem podpisujesz sie linkiem z pobytu na
            filipinach. Masz problemy z akceptacja własnej wartości ?
            • dunia77 Re: TO KOSZMARNE PAKOWANIE 14.02.05, 14:44
              > odpowiadaj. Kobita się cieszy, że niedługo wylatuje i dlatego pisze. Nie wiem
              > co w tym złego

To, ze od tego sa inne fora, czaty i blogi. Takie watki zasmiecaja to Forum
              i utrudniaja znalezienie sensownych informacji. Az dziwne, ze ludziom trzeba

> tego co widzę to za każdym razem podpisujesz sie linkiem z pobytu na
              > filipinach.

To jest moja sygnaturka, to sobie mozna automatycznie ustawic, wieeeesz ? :PP

> Masz problemy z akceptacja własnej wartości ?

Masz problemy z powstrzymaniem sie od klikania na kazdy link, jaki widzisz ?
          • neferett Re: TO KOSZMARNE PAKOWANIE 14.02.05, 14:26
            Ale niektorzy sa niemili, fe!
            Moze i to nie temat na to forum ale mozna kulturalnie zwrocic uwage , a nie od
            razu takie jazdy robic.Ciekawe czy ci najbardziej "wygadani" , sa tez tacy na
            "zywo" czy tylko w necie ?
            • Gość: uprzejmy Re: TO KOSZMARNE PAKOWANIE IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 14.02.05, 14:29
              Zwracam sie z uprzejma prosba o zaprzestanie umieszczania na forum dotyczacym
              Egiptu informacji niewiele wnoszacych i majacych niewiele wspolnego z samym
              Egiptem. Z gory bardzo pieknie dziekuje :)
    • Gość: cs statystyka IP: 195.215.5.* 14.02.05, 15:13
      statystycznie biorac, najbardziej zasmiecila w tej chwili forum niejaka dunia
      piszac az 3 posty nie majace zwiazku z niczym.

:o))
      • madzia112 Re: statystyka 14.02.05, 15:28
        O rany, 'popierdówki kurek domowych' - tu już Dunia przeszła samą
        siebie...Można mieć takie czy inne zdanie nt. danego wątku, ale jest coś
        takiego jak Kultura osobista i rzucanie inwektyw pod adresem osoby, której
        nawet się nie zna z kulturą niewiele ma wspólnego. Piotrek bardzo trafnie tę
        osobę podsumował. Powiem tylko - ludzie, czytajcie i sami wyciągajcie wnioski.
        • Gość: aska_275 Popierdówki kur domowych;) IP: *.pl / *.pl 15.02.05, 13:45
          Hm
          Założyłam watek w sumie to przemyslenie żucone poprostu ale ale nie
          spodziewałam sie takiego odzewu. zgadzam sie z moim przedmówca Dunia do BANI I
          PRAWIE CAŁA RESZTA. Macie chyba sami problem z własna osobą, że atakujecie
          inne bezsensu. A ty cwaniaczku co cie żonkla pakuje mam nadzieje, że kiedys Cie
          nie wyreęczy i wtedy bedzie jazda hihi. Jesli ja zaśmiecam to co wy robicie??
          hmSami sobie odpowiedzcie;)) Pozdrawiam i to ze mam rodzine to nie znaczy.że
          czuje sie kura domowa. Piórka jeszcze mi nie wyrosły lepiej sprawdz swoje;))
          • Gość: cs chwila IP: 195.215.5.* 15.02.05, 15:18
            to ja probuje cie bronic, a ty mi tu od cwaniaczkow i w ogle ?
            czekaj no, gryzoniu, zaraz ci piorko wsadze w dupke to ci sie odechce czepiac
            porzadnych ludzi
          • derduch Re: Popierdówki kur domowych;) 15.02.05, 16:00
            O któerej lecisz 18-tego i do jakiego hotelu?
            Ja o 8.00 do Sun Rise Palcio
            • Gość: cs Taaa ? A to ci cwaniak. IP: *.k29.webspeed.dk 15.02.05, 20:33
              I pewnie liczysz na to, ze przyjdzie do Ciebie o 5 rano i spakuje Ci walizki ?
              • derduch Re: Taaa ? A to ci cwaniak. 15.02.05, 20:51
                A skąd! Pakowaniem zajmuje sie moja pierwsza żona*, ja się do tego nie dotykam.

*pierwsza jest także i obecną
                • Gość: cs To naturalna kolej rzeczy IP: *.k29.webspeed.dk 15.02.05, 23:28
                  ale lepiej nie mow glosno, ja powiedzialem i zobacz, co mi odpisala:

Gość portalu: aska_275 napisał(a):

> A ty cwaniaczku co cie żonka pakuje mam nadzieje, że kiedys Cie
                  > nie wyreęczy i wtedy bedzie jazda hihi.
            • Gość: aska_275 Re: Popierdówki kur domowych;) IP: *.pl / *.frevay.pl 16.02.05, 13:37
              Eh te piórka;)) Czekam tylko nie wiem jak mam sie nastawic hihih;) Do Derduch-
              lece 18 z poznania- wylot o 20, Hotel Royal palace;)))
              • Gość: cs Re: Popierdówki kur domowych;) IP: 195.215.5.* 16.02.05, 13:59
                niestety, ja nie lece 18, tak ze chyba z piorek nic nie bedzie :o))
                ale mimo to, milej zabawy
                i wreszcie nagon meza zeby nauczyl sie pakowac
                • Gość: aska_275 Re: Popierdówki kur domowych;) IP: *.pl / *.pl 16.02.05, 14:09
                  Oj szkoda ze nie bedzie;))skubania piórek hihi. A męża zagonie ale do noszenia
                  bagaży.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka