emwu55 15.07.09, 20:19 fotelik Ramatti Venus dla dzieci do 18 kg lub inny tego typu ?? Swój bardzo nierozsądnie sprzedałam a teraz na długą podróż przydałby się bardzo bo jest wygodny i bezpieczny. Potrzebuje na ok dwa tygodnie pod koniec lipca. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
putka2 Re: bardzo chętnie.... 16.07.09, 18:45 i bez żadnego problemu pożyczyła bym Tobie fotelik,bo mam po swoim dziecku ale niestety mieszkam na drugim końcu Polski. Pozdrawiam i życzę miłego wypoczynku. Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: Wypożyczyłby mi ktoś.... 17.07.09, 09:42 O Twoim zamiarze wyjazdu przeczytałem z niepokojem.Wprawdzie tylko od czasu do czasu przygryzałas mi na tym naszym forum ale będzie nam Ciebie brakowało .Wracaj prędko. 54*1789'N ,15*6000'E Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: Wypożyczyłby mi ktoś.... 18.07.09, 09:33 sunowo - nie wygłupiaj się - ja jestem w wielkiej potrzebie a Ty sobie jaja robisz. Lepiej weź się do roboty i szukaj fotelika u znajomych, zajrzyj im do piwnic, przekop garaże, przeszperaj schowki. To chodzi o wygodę mojego pierworodnego a Tobie tylko żarty w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
lasmiady Re: Wypożyczyłby mi ktoś.... 18.07.09, 21:10 www.youtube.com/watch?v=TiyTh9cYqL4&feature=related Program PO programem Narodu ! www.tuskwatch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: Wypożyczyłby mi ktoś.... 19.07.09, 20:39 no masz babo placek - następny dowcipny się znalazł. Garaże i piwnice przeszukane ??? A może znależć Wam inną robotę?? Do wtorku proszę o konkretne informacje a pierdołki to proszę w innych wątkach wklejać. Odpowiedz Link Zgłoś
putka2 Re: zastanawiam się.. 20.07.09, 18:10 nad sensownością tego forum i nad tym komu ono służy, bo raczej nikomu. Na takowym forum w mojej miejscowości szczególnie dziewczyny, matki bardzo sobie pomagają i udzielaja rad np. gdzie co kupić, o promocjach, pozyczają sobie różne rzeczy, również jak np jadą do ikei to grzecznościowo komuś coś kupują. Życzę Ci abyś trafiła na bezinteresownych i mądrych ludzi Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lasmiady Re: zastanawiam się.. 20.07.09, 22:04 Mam nadzieję ,ze długo nie bedziesz się zastanawiac nad sensownością TEGO forum i pozostaniesz na Bielsko -Bialskim ,lepszym. Program PO programem Narodu ! www.tuskwatch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sunowo Re: zastanawiam się.. 21.07.09, 09:00 Masz pecha lasmiady,trafiłeś na ponuraczkę co to tylko o tipsach,pampersach i gdzie dobry fryzjer.Trochę humoru nawet tu się przyda ale nie wszyscy GO "łapią".NIE DAJMY SIE ...to także nasze forum 54*1789'N ,15*6000'E Odpowiedz Link Zgłoś
emwu55 Re: zastanawiam się.. 21.07.09, 08:00 dzięki za życzenia bo sama widzisz, że to forum służy raczej do przygryznia sobie niż do poprawy jakości życia Odpowiedz Link Zgłoś
ladyacid Re: Wypożyczyłby mi ktoś.... 20.07.09, 19:00 hm,może zajrzyj do komisu na Zaplecznej albo na bazarek(jutro) ? Jak nie masz skąd pożyczyć,to przynajmniej kupisz taniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
putka2 Re: I tu się mylisz.... 21.07.09, 18:01 nie jestem posiadaczką ani tipsów, do fryzjera chodzę tak jak każdy normalny człowiek, a pampersów nie używam. Myślę że ty jesteś głupiutką " blondynką" z tipsami z fryzurą ze średniowiecza i szczęśliwą " nie posiadaczką " dzieci, zresztą na szczęście.!! a rozum to juz masz i tak malutki. Droga sprawczyni tego postu nie zazdroszczę Ci takich ziomków, pozdrawiam serdecznie i życzę wytrwałości w szukaniu. P.S. To było moje ostatnie słowo, nie zamierzam polemizować z głupotą, która dla mnie nie jest ani śmieszna ani twórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa26 Re: Wypożyczyłby mi ktoś.... 24.07.09, 19:17 Ja widzę sens istnienia tego forum. Wrawdzie nie jestem mieszkanką Kołobrzegu, ale niedawno zgłosiłam się na tym forum z pytaniem i otrzymałam dużo, dużo więcej niż oczekiwałam. Nie wszyscy swoją pomoc uzewnętrzniają na forum. Laśmiady DZIĘKUJĘ CI:) Odpowiedz Link Zgłoś