Dodaj do ulubionych

Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 19:30
Proponuję akcję pomocową dla Młodzieży Wszechpolskiej.

O co chodzi?

Wydrukujemy im ulotki, plakaty, wlepki które będą głosić:
"Kara śmierci za seks przedmałżeński - pozdrawiamy MW"
"Pedałały do gazu - pozdr. MW"

itd. itp.
Obserwuj wątek
    • Gość: WOY Ty się nie śmiej, a współczuj, polucja nie wybiera IP: 212.14.63.* 04.07.04, 20:46
      zdajesz sobie sprawę, jak muszą buzować hormony takim nastolatkom? Przecież on
      bez ślubu dziewczyny na chate nie zgarnie, ani nawet sam nie zluzuje sobie
      napięcia, bo - wiadomo - grzech!!! Pomyślcie, ile nienawiści muszą czuć do
      świata takie chłopaki, kiedy od czasu do czasu budzą sie z mokrymi spodniami od
      pidżamy??? Jak chcecie się pośmiać to wyobraźcie sobie takiego łysego działacza
      MW który rano spłoszony biegnie do łazienki w obawie, aby go mama nie
      zobaczyła :) Pomaga?
      • ja_aska Re: Ty się nie śmiej, a współczuj, polucja nie wy 05.07.04, 12:19
        jak może buzować coś co jeszcze się nie wykluło? tego typu agresja jest
        wywołana brakiem samookreślenia.
    • Gość: mamoniowa Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: 212.244.77.* 05.07.04, 15:54
      pedalowac do gazu ??? :-)
      • ja_aska Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! 05.07.04, 15:58
        może nie do gazu a na sybir?
        • Gość: mamoniowa Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: 212.244.77.* 05.07.04, 16:02
          Wydaje mi sie, ze Sybir jakby nie bylo, to jest specjalizacja dzieciakow z MW :-
          )Oni zdaje sie preferuja rodzime tereny
          • ja_aska Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! 05.07.04, 16:04
            madagaskar zajęliśmy my. więc ich na grenlandię?
            • Gość: mamoniowa Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: 212.244.77.* 05.07.04, 16:05
              A moze by tak.....do Syjonu hihihi????
              • ja_aska Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! 05.07.04, 16:07
                syjon tez nasz. do syjaMU?
                • Gość: mamoniowa Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: 212.244.77.* 05.07.04, 16:09
                  Wiesz co??? W tym przypadku to akurat nie ma znaczenia :-)
                  • ja_aska Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! 05.07.04, 16:12
                    dla mnie ma syjon czy syjam. syjon już zamknięty!!!!!!!!!!!!!!
                    • Gość: mamoniowa Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: 212.244.77.* 06.07.04, 08:00
                      Ale niestety nie dla wszystkich
    • Gość: babsztyl Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.04, 19:54
      Ja proponuję Odzieży Wszechpolskiej wszechpolską i wszecheuropejską, a może i
      nawet wszechświatową kampanię na pohybel demokracji i wolności. OK, to miało
      byc śmieszne, ale śmieszne nie będzie, jak się te oszołomy do władzy dorwą.
      Zainteresowanym polecam artykuł w ostatniej "Polityce", coby złudzeń nie było,
      pozdrawiam
      • Gość: Były Łodzieżowiec Re: Pomagamy Odzieży Wszechwiocheckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.04, 00:17
        Ej basztylu paskudny efemesowski. Nic nie rozumiesz. Taka pomoc dla
        Wszechodzieży ma być przeciwskuteczna. Nie popieram pojawiających się tutaj
        opini że wystarczy się pośmiać z Wiocheckiego który budzi się rano ze spermą w
        galotach.

Prawiczkami oni są tylko na pokaz - a tak naprawdę to Sodoma i Gomora dzieje
        się na obozach. Dziewczyny Odzieżowe są dymane jak ostanie szmaty przez ogół
        Odzieżowców. Że nie wspomne o skrzętnie ukrywanym homoseksualiźmie czy wręcz
        pedofili. A jak która zajdzie w ciąże to ginekologów w LPR nie brakuje
        (wystarczy skopać po brzuchu).

Dlatego uważam że nie należy iść na konfrontację (dysputę na argumenty) z MW bo
        im o to chodzi. MW trzeba zwalaczać ich własną bronią - godłem, ideologią.

Nie ma sensu robić rozrób czy wrzucać im butelek z bęzyną do biur. To ich by
        tylko wzmocniło i przysporzyło im sympatyków. Ich trzeba wziąść sposobem.

Ja na przykład zostawiłem w MW paru kolegów którym też się nie podoba to co się
        tam dzieje. Ale oni siedzieli cicho więć zostali i nawet ich nikt nie
        podejrzewa jakie niespodzianki im szykujemy. Czekamy tylko na ważny moment. A
        wiemy bardzo dużo o strukturach - tych nieoficjalnych - i metodach.
        • ja_aska Re: Pomagamy Odzieży Wszechwiocheckiej 06.07.04, 08:21
          nie wiem dlaczego nie jest to powszechnie znane ale "nasze" struktury mw
          współpracują (ci sami ludzie) ściśle ze skinheadami z grupy chicag'a. takiego
          tyciego (150 dosłownie) przywódcy łysych z terenów niedaleko gontynki.
        • Gość: WOY nie powiem, fajnie to wymysliłeś... IP: 212.14.63.* 06.07.04, 09:59
          • ja_aska Re: nie powiem, fajnie to wymysliłeś... 06.07.04, 10:04
            wymyśliłeś? kto? co?
            • Gość: pup up IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.04, 23:34
              up
        • Gość: babsztyl paskudny o fuuuuuuuuuu!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.04, 10:17
          No prosze, i to jest ta "demokratyczna, najstarsza organizacja młodzieżowa w
          Polsce", o której mówi jej guru w zach.pom. R. Wiechecki. Zakrawa na
          dulszczyznę, pozdrawiam
        • Gość: Zawsze Wierny IDŹ SIĘ LEPIEJ DO KOŚCIOŁA WYSPOWIADAĆ ZDRAJCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.04, 00:16
          IDŹ SIĘ LEPIEJ DO KOŚCIOŁA WYSPOWIADAĆ ZDRAJCO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: up Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.04, 00:05
      up
    • Gość: WzK Psy szczekają karawana jedzie dalej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.04, 19:46
      Wszystkim narodowcom, oraz tym którzy wiedzą kto jest "głupi", a kto "mądry"
      dedykuje wiersz K. I. Gałczyńskiego.

Miała matka trzech synów

Miała matka trzech synów:
      dwóch mądrych, nie frajerów,
      a trzeci, co był głupi,
      wszedł do Oeneru -

oj dana dana dana
      oj dana dana dana
      a Leos, co był głupi,
      wszedł do Oeneru.

I zaraz siedział tydzień
      z niedzieli do niedzieli,
      a bracia znakomicie
      w "Zodiaku" siedzieli -

oj dana dana dana
      oj dana dana dana
      a bracia znakomicie
      w "Zodiaku" siedzieli.

Poprawia matka wałek,
      on wraca w poniedziałek,
      przewraca się na stolik,
      całość go boboli -

oj dana dana dana
      oj dana dana dana
      przewraca się na stolik,
      całość go boboli.

Spłakało się matczysko,
      oj! starą głową kiwa:
      Po co to, Leos, wszystko?
      Straszny z ciebie dziwak -

oj dana dana dana
      oj dana dana dana
      Po co to, Leos, wszystko?
      Straszny z ciebie dziwak.

Potrzebne toto komu,
      ta Polska, niech ją gryzą,
      ty spróbuj, może homo
      się zseksualizuj -

oj dana dana dana
      oj dana dana dana
      ty spróbuj, może homo
      się zseksualizuj;

Na Żydów podaj składkę,
      Bermana nie obrażaj,
      ty swoją starą matkę
      na wstyd nie narażaj -

oj dana dana dana
      oj dana dana dana
      ty swoją starą matkę
      na wstyd nie narażaj.

Konstanty Ildefons Gałczyński

Reszta jest milczeniem :)
      • Gość: Agelasta Psy szczekają wierszem IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 11.07.04, 21:52
        Gałczyński wysługiwał się politycznie każdemu, kto mu zapłacił zarówno przed
        wojną, jak i po wojnie. To niezwykle sprawna warsztatowo prostytutka literacka.
        Przesłania takich satyr są jedynie propagandowe.
        • Gość: mamoniowa Re: Psy szczekają wierszem IP: 212.244.77.* 12.07.04, 09:40
          Niestety masz racje
        • Gość: WzK Niegodziwość. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 16:46
          Określenie Gałczyńskiego "prostytutką literacką" uważam za niegodziwe po
          pierwsze.
          Po drugie - za niesprawiedliwe.
    • Gość: inny Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: 83.168.104.* 12.07.04, 11:02
      Zorganizujemy im obóz szkoleniowy : będziemy ich lać beisbolami aż padną -
      który się podniesie znajdzie pracę w sądownictwie -będzie wykonywał wyroki
      śmierci przez zatłuczenie
      • Gość: mamoniowa Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: 212.244.77.* 12.07.04, 11:42
        Akurat taka kara by sie przydala dla tych dwoch zwyrodnialcow, ktorzy zatlukli
        dziewczyne w pociagu
        • ja_aska Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! 12.07.04, 12:17
          metody mw
          • Gość: mamoniowa Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: 212.244.77.* 12.07.04, 12:41
            A co, ty tez masz w zwyczaju w taki sposob swietowac urodziny hehehe?
            • ja_aska Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! 12.07.04, 12:52
              dziwne. ja moje urodziny spędzam jak każe tradycja w knajpie. a nie szwendam
              się w głupich celach po pociągach.
              • Gość: mamoniowa Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: 212.244.77.* 12.07.04, 13:03
                Gratuluje polotu, tak sie sklada, ze ta dziewczyna jechala na egzaminy wstepne.
                Jasne, byla straszna idiotka, ze zdecydowala sie na nauke w innym miescie,
                szczegolnie, ze w Kolobrzegu, z ktorego pochodzila nie ma Akademii Medycznej.
                "Wpadanie mysli do niektorych glow powinno byc wliczane do statystyki
                nieszczesliwych wypadkow " Jacek Wejroch
              • Gość: mamoniowa tiaaaaa IP: 212.244.77.* 12.07.04, 13:04
                Dodam, ze to nie ofiara tak zarzadzila urodziny jednego ze sprawcow
                • ja_aska Re: tiaaaaa 12.07.04, 13:05
                  to była ironia. jak skomentować taki zbrodniczy idiotyzm?
                  • Gość: mamoniowa Re: tiaaaaa IP: 212.244.77.* 12.07.04, 13:08
                    No tak, najlepeij ironizowac.....no i ......zapomnialas przeprosic
                    • piotr33k2 Remłodzież wszechpolska 12.07.04, 13:14
                      nigdy nie mogłem zrozumieć jak mozna być młodym i mieć takie beznadziejne
                      wsteczne poglądy zupełnie jak zdewociałe staruszki .
                      • ja_aska Re: Remłodzież wszechpolska 12.07.04, 13:27
                        a jak inaczej reagować? wpaść w histerię? wołać o karę śmierci? a może w końcu
                        wprowadzić kamieniołomy?
                        • Gość: mamoniowa Re: Remłodzież wszechpolska IP: 212.244.77.* 12.07.04, 13:32
                          Czyli proponujesz zaakceptowac taki porzadek?
                          • ja_aska Re: Remłodzież wszechpolska 12.07.04, 13:37
                            akceptuję "w końcu" wprowadzenie robót w kamieniołomach. śmierć jest zbyt łątwa
                            dla zwyrodnialców.
                            • Gość: mamoniowa Re: Remłodzież wszechpolska IP: 212.244.77.* 12.07.04, 13:54
                              Zgadzam sie, w niektorych wypadkach zbyt latwe rozwiazanie. Ale z drugiej
                              strony pomysl o tym, ze takiego dozywotnika utrzymuje sie z naszych podatkow.
                              • ja_aska Re: Remłodzież wszechpolska 12.07.04, 14:41
                                dlatego kamieniołomy. może budowa autostrad?
                                • Gość: mamoniowa Re: Remłodzież wszechpolska IP: 212.244.77.* 12.07.04, 14:46
                                  Wlasnie, przy okazji mozna wyreczyc nieudolnych politykow. Kopalnie
                                  radioaktywnych pierwiastkow, to jest to !!!!:-)
                                  • ja_aska Re: Remłodzież wszechpolska 12.07.04, 14:50
                                    jak mamy. można podpisać umowę z białorusią o wynajem więzień typu ciężkiego (u
                                    nich ciężkiego). dla naszych będzie to odpowiednik wydobycia rudy uranu.
                                    • Gość: mamoniowa Re: Remłodzież wszechpolska IP: 212.244.77.* 12.07.04, 15:10
                                      He he he albo oddac pod czula opieke Amerykanow do irackich wiezien.
                                      • ja_aska Re: Remłodzież wszechpolska 12.07.04, 15:14
                                        za daleko. transport zbyt drogi.
                                        • Gość: mamoniowa Re: Remłodzież wszechpolska IP: 212.244.77.* 12.07.04, 15:32
                                          Czego sie nie robi dla idei!!!
                                          • ja_aska Re: Remłodzież wszechpolska 12.07.04, 16:51
                                            nie puszcza się
                                            • Gość: mamoniowa Re: Remłodzież wszechpolska IP: 212.244.77.* 13.07.04, 09:33
                                              Nawet jesli sa to wodze wyobrazni ??? :-)
                      • sylwia33 Re: Remłodzież wszechpolska 13.07.04, 20:28
                        piotr33k2 napisał:

> nigdy nie mogłem zrozumieć jak mozna być młodym i mieć takie beznadziejne
                        > wsteczne poglądy zupełnie jak zdewociałe staruszki .
                        To są poprostu nacjonaliści i faszyści, tak jak ich matka LPR
    • Gość: tok-tok Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 09:58
      Uważam że Giertych jest najwybitniejszym polskim politykiem. Zawsze byłam
      zwolennikiem UW, później PO. Niestety, wśród polityków tej partii nie ma tak
      charyzmatycznego przywódcy jak Giertych. Hasła, światopogląd to jedno a
      skuteczność i zaufanie to drugie. A ja mam zaufanie do Giertycha, że nie działa
      dla własnych interesów ale autentycznie dla interesu narodowego. Tak, tak, nie
      wstydźmy się tego określenia. Żaden z polityków obecnie aktywnych nie
      prezentuje swoja postawą obrony interesu narodowego. Wyprzedajemy sie
      bezsensownie ale skutecznie a potem krzyczymy, że inni nas okradają. A czym to
      takim mogą pochwalić się politycy UW, SLD, PO, PiS? Czy są wybitni, mają
      fachowców, opierają się na ekspertach? Proszę mi podać nazwisko chociaż jednego
      polityka tak inteligentnego i wykształconego jak Giertych?
      • ja_aska Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! 13.07.04, 10:04
        inteligentnych bardziej na kopy. nawet duo kaczory. a równie wykształconych też
        na kopy. np Cimoszewicz.
        PS mamoniowa a może popuszczać? :-)
        • Gość: mamoniowa Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: 212.244.77.* 13.07.04, 10:07
          Niektorzy jak widac juz popuszczaja he he he
      • Gość: ktosik Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! IP: *.szczecin.uw.gov.pl 13.07.04, 10:09
        a czytałaś może ostatni o punktach z lotu jakie roman zbierał i kłamał opinię
        publiczną a tak w ogóle to ci współczuje
      • chyba_normalny Re: Pomagamy Odzieży Wszecholskiej!!! 13.07.04, 10:12
        Tok-toku - nie musimy pokazywać tak "inteligentnych" polityków bo ich nie ma (
        chyba , że A.Lepper ) . Zresztą samo społeczeństwo ma na ten temat takie samo
        zdanie ( patrz sondaże i wypowiedzi p. Rokity ).
        Wytłumacz tylko dwie sprawy : jeżeli Polska chciała wejść do Uni to dlaczego
        p.Giertych chce ją z niej wydostać i dlaczego ktoś kto jest przeciw strukturom
        unijnym jednocześnie kandyduje do nich ( według mnie - KASA )?. Niestety
        p.Giertych nie umie wytłumaczyć tego logicznie ( pomija wątek KASY )a o
        przypadkowości społeczeństwa i jedynym mającym monopol na prawdę już dawno
        słyszeliśmy
        • Gość: tok-tok Giertych jest ok IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 10:37
          Jeżeli ktoś jest przeciwko złodziejstwu i nieudaczbictwu w naszym sejmie, to
          nie powinien startować do sejmu? Dla mnie jest logiczne, że po to wchodzi się w
          pewne struktury aby je poznać, a jeżeli są ich działanie jest szkodliwe dla
          kraju, to przeciwstawić się temu. Giertych nie jest już tak walczący i
          agresywny, wytonował się a na niektórw sprawy zmienił zdanie. I za to też go
          szanuję, że potrafi się do tego przyznać. W ostatnim wywiadzie w GW bardzo
          dobrze powiedział o Samoobraonie i zagrożeniach jakie S niesie. Dla mnie
          Giertych wyrasta na męża stanu. Aby być politykiem, trzeba być kryształowo
          uczciwym i czystym. A stary Giertych tak wychowywał młodego. To dla mnie jest
          niesamowite, że facet od dziecka był wychowywany i kształcony na polityka. Nie
          należy tego mylić z pokoleniowym przejmowaniem korzyści i przywilejów przez
          beneficjentów systemu komunistycznego.
          • Gość: mamoniowa Re: Giertych jest ok IP: 212.244.77.* 13.07.04, 10:58
            Krysztalowo czysci politycy......to skrajny idealizm. Owszem jest wyksztalcony,
            ale to chyba nie jest miara dla dzialalnosci politycznej.
            • chyba_normalny Re: Giertych jest ok 13.07.04, 11:29
              Tok-toku dalej nie odpowiadasz na konkretne pytania , jeżeli dalej chcesz brnąć
              to może wytłumaczysz "swojego " idola z chęci pogrążenia Konstytucji UE w imię
              doraźnych korzyści pewnej części kleru ( zauważ , że w Europie żyją nie tylko
              chrześcijanie - a korzenie inkwizycji , ciemnoty - patrz G.Bruno i inni nie dla
              każdego są budujące). Niestety - czy tego chcesz czy nie - p.Giertych nie jest
              autorytetem dla większości społeczeństwa , a że zaistniał na scenie politycznej
              jest zasługą tolerancji innych oraz systemu demokratycznego czyli wartości ,
              które w gruncie rzeczy on zwalcza.
              • ja_aska Re: Giertych jest ok 13.07.04, 11:57
                stary girtych wychowała młodego nie na polityka tylko na prześladowcę ludzi o
                innych przekonaniach. czyli na despotę.
              • Gość: tok-tok Re: Giertych jest ok IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.04, 11:57
                To chyba dobrze, że w demokratycznym państwie mamy prawo mieć różne poglądy i
                cenić różnych polityków. Ja po prostu piszę że zacząłem dostrzegać wyjątkowość
                Giertycha, co nie znaczy, że będę głosował na LPR. W wywiadzie o którym
                wspomnałem, Giertych bardzo ostro ocenia biskupa lubelskiego i ani słowem nie
                powołuje się na Boga. Po prostu jest bardzo sprawnym politykiem, świadomym
                swojej, wzrastającej zresztą wartości, a poza tym kryształową postacią, żyjącą
                z własnej pracy, której nie zarzuci się kombinacji z funduszami, spółkami
                skarbu państwa, lewą kasą itd. Cały czas piszę o JEDNYM człowieku a nie o
                formacji. Do LPR, tak jak do innych partii, w regionach przykleja się mnóstwo
                wrzodów, ale w żadnej partii nie ma tak wyrazistego, wykształconego i
                inteligentnego przywódcy. Niestety, rozklonowanie Giertycha jest (na razie)
                njiemożliwe. A szkoda :)
                • chyba_normalny Re: Giertych jest ok 13.07.04, 12:19
                  Niestety dzisiejsze społeczeństwo a i scena polityczna postrzega lidera jakiejś
                  parti jako wyraziciela jej przekonań i dążeń . Tak się akurat złożyło , że
                  p.Giertych jest liderem LPR i jej przekonań . Czyżby więc p.Giertych sobie a
                  partia sobie , a może zastanie utworzona jeszcze jedna partia , gdzie idee i
                  dążenia będą się zmieniać według gustów jego przywódcy .
                  Z drugiej strony - czy myślący inaczej niż "przywódca" to od razu wrzody .
                  Oczywiście , że nikt nie zabroni ( wielka szkoda - to tak na marginesie )nikomu
                  wypowiadać swoje zdanie - tylko dlaczego te zdania uwłaczają innym .
                  • Gość: student Re: Giertych jest ok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 23:09
                    myślę że wrzody to ci którzy rosną pęcznieją uciskają i czerpią siłę z podłoża
                    a do tego bez podłoża nie mogą istnieć
                    a czy normom nie uwłacza rozkradanie dobra publicznego przez obecna ekipę SLD
                    a czy normom nie uwłacza przyczajenie się poprzednich rządzących w różnych
                    fundacjach agencjach instytutach i oczekiwanie na swój czas
                    rak korupcji i powiązań przeżera cały kraj i rozlewa się coraz bardziej
                    najlepszym bo najbliższym przykładem jest Szczecin
                    dla zdobycia stanowisk oraz maleńkich przywilejów Jurczyk przestaje powoli
                    przeszkadzać zarówno prawej jak i lewej stronie
                    dla uściślenia
                    Marian nigdy im nie przeszkadzał ale zachowywali pozory
                    powoli przestają
                    kolejne stołki dla tych którzy nie poparli referendum
                    poczucie bezpieczeństwa na posadkach u tych którzy symulowali właczenie się w
                    akcję popierającą referendum
                    ciekaw jestem kiedy w końcu podobna afera jak w Gorzowie wybuchnie także w
                    Szczecinie
                    właśnie zbankrutował Pedim który swego czasu remontował Plac Lotników
                    mnie uwłaczają zdania wypowiadane przez Belkę i resztą SLD o konieczności
                    budowania uczciwego państwa
                    to tak jakby hieny przekonywały do wegeterianizmu
                    • Gość: mnich Re: Giertych jest ok IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 13.07.04, 23:17
                      Cieszę się, że tak wiele pozytywnych opini o Giertchu na GW. Trzeba zmienić,
                      mentalność, człowieka postrzegać jak człowieka, a nie jak k..... Giertych chce
                      dobrze i nie kradnie. Więc dajmy mu szansę. Jestem za nim. Pozdrawiam.
                      • ja_aska Re: Giertych jest ok 14.07.04, 12:47
                        honorowy prezes młodzieży wszechpolskiej i organizator ligi narodowej (faszyści
                        w brunatnych koszulach - strój organizacyjny) nie może (dla mnie ) być ok.
                        trąci mi tu hitlerjugend.
                        PS studenciak - nie chwytasz tematu?
                        • Gość: mamoniowa Re: Giertych jest ok IP: 212.244.77.* 14.07.04, 13:11
                          Ano tak to juz jest na naszej scenie politycznej, ze jedni nosza brunatne
                          koszule, inni krawaty w paski, jeden nawet przyodziewal sie w blekitne szkla
                          kontaktowe, co by na plakatach wyborczych uwydatnic lazur teczowki hehe, byl
                          tez taki, ktory sluzyl za plecak premierowi, nie nalezy tez zapominac o damie
                          na wysoki polysk znanej z garsonek w bardzo zdecydowanych kolorach no i o
                          ministrz znanym z zamilowania do swetrow.
                      • Gość: od sasa do lasa Giertych ma d... zamiast głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.04, 13:21
                        prosze prosze - młotki z MW nauczyły się obsługiwać komputer? moze to bedzie
                        dla niech naprawde awans spoleczny - ciekawe czy czytaja potajemnie cos
                        poza "obowiazkowymi lekturami". biorac pod uwage to co pisza to jeszcze nie
                        wpadli na ten pomysl.

a Giertych to zwykła polityczna szmata - taka jakich wiele w polityce we
                        wszstkich ugrupowaniach - zreszta nie rozni sie zbytnio od Leppera
                        • Gość: babsztyl Re: Giertych ma d... zamiast głowy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 13:44
                          o, jest mała różnica - Giertych to po prostu p****lony faszysta. Nie chciałabym
                          żyć w Polsce za czasów jego rządów, bo pewnie za poglądy wylądowałabym w
                          kamieniołomach (co najmniej!!!). Hmmm. IV RP? Brzmi zupełnie jak IV Rzesza. I
                          naprawdę niewiele sie od niej rózni.
                          • ja_aska MAMONIOWA 14.07.04, 14:12
                            mam trochę inne podejście. tymbardziej, że te "brunatne" KOSZULE I ICH
                            ODPOWIEDNIK HISTORYCZNY MAJĄ TE SAME POGLĄDY.
                            (włączył mi się caps lock - niechcący
                            • Gość: mamoniowa caps lock IP: 212.244.77.* 14.07.04, 14:26
                              Ale na szczescie udalo ci sie go wylaczyc w ostatnim zdaniu he he he ufffffff.
                              Wiem co mialas na mysli i niepotzrebnie niechcacy wlaczalas tego capsa hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka