sexualnyklusownik 05.11.03, 18:22 nie moglyby za siebie czasem w knajpie zaplacic? Ja tam nie z tych skapych ( no, nie z tych bardzo skapych) ale ile mozna? No, chociaz raz na jakis czas, do cholery.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Czy te baby.... 05.11.03, 18:53 sexualnyklusownik napisał: > nie moglyby za siebie czasem w knajpie zaplacic? > Ja tam nie z tych skapych ( no, nie z tych bardzo skapych) ale ile mozna? > No, chociaz raz na jakis czas, do cholery... Rozszerz problem :-))) Matko co zrobic zeby ktos cos za mnie zaplacil w jakiejs knajpie. K. Nieatrakcyjny co sam najczesciej placi :-PPPP Odpowiedz Link
sexualnyklusownik Re: Czy te baby.... hahaha 05.11.03, 18:58 szfedka napisała: > przeprowadz sie do Szwecji > :) I co wtedy? "Szfetki" za siebie placa ??? Takie zwyczaje ???? A moze w ogole do knajp nie chodzicie? Odpowiedz Link
jan.kran Re: Czy te baby.... hahaha 05.11.03, 19:01 Ja w Norge chodze i za siebie place , bo chodze sama :-PPP Kran Samodzielny. Odpowiedz Link
szfedka Re: Czy te baby.... hahaha 05.11.03, 19:01 chodzimy, chodzimy ale tez placimy za siebie :) jak ktos mowi ze zaprasza to znaczy ze placi za wszystkich, jezeli uzgadniaja razem zeby isc do restauracji to placi kazdy za siebie praktyczni Szwedzi :) Odpowiedz Link
jutka1 Re: Czy te baby.... + do klusownika pytanie 05.11.03, 20:47 sexualnyklusownik napisał: > nie moglyby za siebie czasem w knajpie zaplacic? > Ja tam nie z tych skapych ( no, nie z tych bardzo skapych) ale ile mozna? > No, chociaz raz na jakis czas, do cholery.... *********** na ile tym razem poplynales, jesli moge niedyskretnie zapytac? ja place za siebie, czasem pozwalam zaplacic, a czasem tez zapraszam... ale z reguly place za siebie :)))))))) zmien babe kurdebalans albo wybieraj tansze knajpy ;) Odpowiedz Link
sexualnyklusownik Re: Czy te baby.... + do klusownika pytanie 05.11.03, 21:03 jutka1 napisała: > na ile tym razem poplynales, jesli moge niedyskretnie zapytac? He, he, nie az tak duzo, tylko chodzi o sam fakt bardziej. > ja place za siebie, czasem pozwalam zaplacic, a czasem tez zapraszam... ale z > reguly place za siebie :)))))))) Wiem. > zmien babe kurdebalans albo wybieraj tansze knajpy ;) Niestety baba mi jeszcze odpowiada, chociaz troche mniej juz chyba. Knajpy wybieram "moderate' na szczescie baba nie wybiera najdrozszych potraw, a juz i taka artystke kiedys mialem. Takie sokole, ku..a, oko miala. Odpowiedz Link
sexualnyklusownik Re: Czy te baby.... + do klusownika pytanie 05.11.03, 21:18 sexualnyklusownik napisał: > jutka1 napisała: > > > > na ile tym razem poplynales, jesli moge niedyskretnie zapytac? > > He, he, nie az tak duzo, tylko chodzi o sam fakt bardziej. Srednio wypada za jeden wyskok na miasto jakies 100-120.... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Czy te baby.... + do klusownika pytanie 05.11.03, 21:50 sexualnyklusownik napisał: > Srednio wypada za jeden wyskok na miasto jakies 100-120.... ********* heheheheheheheheeeeee sorry, sexklus, zmieniaj babe ;) Odpowiedz Link
maria421 Re: Czy te baby.... 05.11.03, 21:39 Daj sie babie zaprosic do jej domciu na kolacje. Powiedz, ze -masz delikatny zoladek -lubisz kameralny nastroj -kelnerzy nie maja klasy -kucharze nie potrafia gotowac moze baba zmieknie i zaprosi. Odpowiedz Link
artur666 zmieknie, tylko komu? 05.11.03, 23:08 Niedajboze, trafisz na babe partiotke. Zrobi ci pierogow z kapusta i lezysz kolego. hehe, wielkie zarcie. maria421 napisała: > Daj sie babie zaprosic do jej domciu na kolacje. Powiedz, ze > -masz delikatny zoladek > -lubisz kameralny nastroj > -kelnerzy nie maja klasy > -kucharze nie potrafia gotowac > > moze baba zmieknie i zaprosi. Odpowiedz Link
jutka1 Re: zmieknie, tylko komu? 05.11.03, 23:16 zjadlabym pierogow z kapusta............................ a propos gdzie jest tato?........................ Odpowiedz Link
sexualnyklusownik Re: zmieknie, tylko komu? 06.11.03, 00:10 artur666 napisał: > Niedajboze, trafisz na babe partiotke. > Zrobi ci pierogow z kapusta i lezysz kolego. hehe, wielkie zarcie. He, he ona nawet chyba nie wie , co to pierogi. Irlandko-Arabka.... > maria421 napisała: > > > Daj sie babie zaprosic do jej domciu na kolacje. Powiedz, ze > > -masz delikatny zoladek > > -lubisz kameralny nastroj > > -kelnerzy nie maja klasy > > -kucharze nie potrafia gotowac > > > > moze baba zmieknie i zaprosi. He, he zaprosila niedawno bez wmawiania sie. Podano wino, slone paluszki (te do jedzenia)oraz orzeszki, po wyjsciu musialem hot-dogiem dopchac przed wejsciem do subwayu bo bym na Queens nie dojechal.... Odpowiedz Link
artur666 Mow do mnie Merlin. 06.11.03, 00:41 Ale wyczulem, jak musiales dojesc w miescie, to chyba tez wyladowales u jakis dziewczynek, no bo jak chlop glodny... Odpowiedz Link
jutka1 Re: Czy te baby.... 05.11.03, 23:44 Klusownik, potwierdzam moja rade. spusc te babe ze schodow. Jutka doradcza Odpowiedz Link
dreptak2k Re: Czy te baby.... 06.11.03, 02:21 sexualnyklusownik napisał: Czy ja umiem czytac czy co? SEXUALNYKLUSOWNIK takie rzeczy wypisuje! Z takim nickiem powinny i za ciebie placic. A zmien wasc sobie nicka na sexualniepotulny, sexualnie_politycznie_poprawny albo cos rownie adekwatnego!! Wuss!!!! Odpowiedz Link
zjawa64 Re: Czy te baby.... 06.11.03, 02:59 ...tak...trafna uwaga co do nazwy, ALE... czyzby klusownik to nie mysliwy bez licencji (?)... wiec sexualny... "plac i placz!" albo zarejestruj sie... A nie zapomnij o pozwoleniu na bron...:)))))))))) "Niech zyje bal...i polskie baby...hej!" Odpowiedz Link
artur666 bzdura 06.11.03, 10:32 klusownik to klusownik!!!! a potulnik? tfu! to brzmi albo jak elnuch lub jakis poddaniec, prawie sado. Odpowiedz Link