Dodaj do ulubionych

Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali

01.12.12, 22:55
Wiadomość na miarę "Grodu Gryfa".
Obserwuj wątek
    • jan_wert Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali 02.12.12, 13:36
      Dlaczego hiduski, a nie indyjski, jak to określił sam właściciel (patrz zdjęcie dołączone do artykułu)? Przecież bar NIE kieruje swojej oferty do wyznawców hinduizmu! Ponadto właściciel użył słowa "restauracja" (patrz to samo zdjęcie)!
    • soosia Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali 03.12.12, 20:52
      Podstawa to zakaz pracującym tam babom jedzenia tego typu żarcia. Gwiazdy sprzedawczynie kupują śmierdzące dania i wnoszą je do sklepu z ciuchami :( smrodzą ciuchy i skutecznie odpychają klienta. Paniusie nic nie robiące tylko obżerające się z kartonów a sukienka za 500 stów śmierdzi hinduskim smrodem. Troche myślenia dla szefów tych stoisk. Nie znosze fali bo tam albo wszystkie stoją i obgadują klientów z nudów albo żrą śmieciowe żarło za ladą a w sklepie smród.
      • Gość: zadowolona Re: Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 14:59
        poziom wyrażenia usług prymitywny, sukienka za 500zl jest ze zlota? samo to świadczy o poziomie.........ta cena odpycha przede wszystkim. Jadłam i bardzo smakowało, miła atmosfera.

• Gość: globtroter Re: Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 15:06
        smacznie tu, miło. Ciekawośc świata i tolerancja się kłania. Życie jest dla smakoszy, malkontenci niech siedzą w domu.

• Gość: smakoszka coś innego niż kebab IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 15:14
          Chyba redaktorom z GW kebaby się przejadły
    • puz.on Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali 09.12.12, 16:41
      Oprócz mekongu słaba jest szczecińska gastronomia,nie ma tak że jak u mamy
      • Gość: Kozel Re: Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 11:12
        Byłem tam i spróbowałem. Niestety duża pomyłka. Jadłem danie z cieciorki o małej zawartości przypraw indyjskich. Można powiedzieć że nie miało konkretnego smaku.
        Do tego zamówiłem chlebek poori.
        Niestety dostałem go kiedy już zjadłem danie z cieciorki ponieważ szef był zajęty gadaniem z jakimś klientem przy jego stoliku. Pani z baru bała sie chyba przerwać szefowi.

Jednym słowem takie sobie
    • Gość: Vlad.H. A jak tam z higiena? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 19.01.13, 11:35
      Bo niestety chyba generalnie pojecie higieny "lezy" wsrod wielu hindusow (przynajmniej z tymi z ktorymi mam okazje wspolpracowac...)
    • jeepwdyzlu zmiana nazwy 19.01.13, 11:49
      Anadagrill nie kojarzy się nikomu z Indiami

INDIAgrill proponuję za darmo
      jeep
      • rozkoszny_bobasek Re: zmiana nazwy 19.01.13, 11:56
        Lepiej "Gwałt w Delhi".
        :-)
    • exman Re: Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali 19.01.13, 18:23
      Czekam na Buddah Bar :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka