rozkoszny_bobasek 01.12.12, 22:55 Wiadomość na miarę "Grodu Gryfa". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan_wert Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali 02.12.12, 13:36 Dlaczego hiduski, a nie indyjski, jak to określił sam właściciel (patrz zdjęcie dołączone do artykułu)? Przecież bar NIE kieruje swojej oferty do wyznawców hinduizmu! Ponadto właściciel użył słowa "restauracja" (patrz to samo zdjęcie)! Odpowiedz Link Zgłoś
soosia Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali 03.12.12, 20:52 Podstawa to zakaz pracującym tam babom jedzenia tego typu żarcia. Gwiazdy sprzedawczynie kupują śmierdzące dania i wnoszą je do sklepu z ciuchami :( smrodzą ciuchy i skutecznie odpychają klienta. Paniusie nic nie robiące tylko obżerające się z kartonów a sukienka za 500 stów śmierdzi hinduskim smrodem. Troche myślenia dla szefów tych stoisk. Nie znosze fali bo tam albo wszystkie stoją i obgadują klientów z nudów albo żrą śmieciowe żarło za ladą a w sklepie smród. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolona Re: Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 14:59 poziom wyrażenia usług prymitywny, sukienka za 500zl jest ze zlota? samo to świadczy o poziomie.........ta cena odpycha przede wszystkim. Jadłam i bardzo smakowało, miła atmosfera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: globtroter Re: Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 15:06 smacznie tu, miło. Ciekawośc świata i tolerancja się kłania. Życie jest dla smakoszy, malkontenci niech siedzą w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakoszka coś innego niż kebab IP: *.dynamic.chello.pl 09.12.12, 15:14 Chyba redaktorom z GW kebaby się przejadły Odpowiedz Link Zgłoś
puz.on Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali 09.12.12, 16:41 Oprócz mekongu słaba jest szczecińska gastronomia,nie ma tak że jak u mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kozel Re: Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 11:12 Byłem tam i spróbowałem. Niestety duża pomyłka. Jadłem danie z cieciorki o małej zawartości przypraw indyjskich. Można powiedzieć że nie miało konkretnego smaku. Do tego zamówiłem chlebek poori. Niestety dostałem go kiedy już zjadłem danie z cieciorki ponieważ szef był zajęty gadaniem z jakimś klientem przy jego stoliku. Pani z baru bała sie chyba przerwać szefowi. Jednym słowem takie sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. A jak tam z higiena? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 19.01.13, 11:35 Bo niestety chyba generalnie pojecie higieny "lezy" wsrod wielu hindusow (przynajmniej z tymi z ktorymi mam okazje wspolpracowac...) Odpowiedz Link Zgłoś
jeepwdyzlu zmiana nazwy 19.01.13, 11:49 Anadagrill nie kojarzy się nikomu z Indiami INDIAgrill proponuję za darmo jeep Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Nowy hinduski bar: Anadigrill w Fali 19.01.13, 18:23 Czekam na Buddah Bar :) Odpowiedz Link Zgłoś