Dodaj do ulubionych

Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy!

01.05.07, 15:07
Witajcie Osoby korzystajace z nowego gabinetu dietetycznego, mieszczącego sie
przy ul.Głowackiego 6 przy Salonie Urody mają swoje pierwsze osiągnięcia,
pierwsze klientki utraciły w ciągu 2 tyg po 5 kg, a inne osoby po 4 kg tyg.
Zainteresowane osoby chcące poprawić swój wygląd i samopoczucie zapraszam na
konsultcje i 7 dniową dietę-wizyta kosztuje 25zł.Rejestracja telefoniczna
508-145-384 Diety nie tylko odchudzające,ale również na przytycie oraz w
różnych chorobach i schorzeniach.Rejestracja na terminy po 14 maja, do tej
pory już brak wolnych miejsc!!Zapraszam Joanna Stajuda
Obserwuj wątek
    • nika_6 Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 02.05.07, 09:14
      dlugo zajmuje przygotowanie takiego jedzenia z diety....ostatnio bylam na
      diecie niesty okazala sie porazka moja wlasna .... jako matka nie mam czasu na
      sleczenie nad kuchnia i robienia kilku posilkow czesto poprostu jem cos w biegu
      kiedy lece z dzieckiem tym berdziej ze moj syn czesto choruje wiec ostatnio
      bardzo duzo czasu spedzam w przychodni....przydalaby sie dieta wlasnie dla tak
      zaganych kobiet jak ja....jak taka bedziecie mieli to ja sie chetnie zapisze
      • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 14.05.07, 09:54
        Dieta jest prosta i łatwa w przygotowaniu, uwzglednia 7 posiłków spożywanych co
        2-3 godz, Twój tryb życia, godziny pracy, wysiłek fizyczny, jezeli jest,
        produkty ,które lubisz i te których nie ruszysz oraz grupę krwi, moi klienci są
        naprawdę zadowoleni z tego, że dieta jest łatwa w przygotowaniu, tania,
        uwzględnia również słodycze,a przynosi efekty. Poza tym ja przygotowuję dietę
        indywidualnie pod klientki,a nie daje tylko losowo wybrane kserówki Jeżeli się
        zdecedujesz to serdecznie zapraszam, tylko trzeba wcześniej zadzwonić ,bo jest
        tak dużo chętnych, że kilka dni trzeba czekać na wyznaczenie terminu Pozdrawiam
        • misiunia.malutka Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 16.05.07, 23:49
          7 posiłków dziennie? Ja wiem że to zdrowo, ale nie wyrabiam się nawet z trzema... dostałam od dziewczyn na rolkach dietę która nie wymaga czasu na przygotowanie, nie jestem na niej głodna - nawet nie zjadam takich ilości jakie są w diecie. Schudłam 8 kg w 2 tygodnie i już 1,5 miesiąca nic mi nie wróciło.
          Z pewnością takie dopracowane diety są lepsze, ale trzeba nie pracować żeby je stosować :( albo ja się nie umiem zorganizować.
          • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 21.05.07, 20:38
            Być moze schudlas od ruchu-jazda na rolkach;] A tak serio to najmniej powinno
            byc 5 posiłków, nie skomplikowanych, zeby nie tracic czasu i nie drogich, poza
            tym odpowiednio skomponowanych np posiłki białkowe na noc , około 2 godz przed
            snem Najgorsza dieta to głodzenie sie, bo to wywoluje tylko odwrotny efekt
            Jezeli natomiast mamy zjesc cos slodkiego bez konsekwencji dla figury to zrobmy
            to do 30 minut po wysiłku fizycznym Pozdrawiam Asia
            • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 03.06.07, 14:43
              Za 2 tyg zapraszam do obejrzenia programu w tv Max Patrycji Bokiej "{Chce być
              piękna" Wystąpie tam roli eksperta z dziedziny dietetyki Osoby zainteresowane
              uzyskaniem racjonalnej diety dopasowanej do ich trybu zycia, grupy krwi,
              preferencji smakowych zapraszam do swojego gabinetu Rejestracja telefoniczna
              pod numerem 508-145-384 Koszt wizyty połączonej z uzyskaniem tyg diety to 25zł.
              Klientki srednio tracą 8-6 kg w 6 tyg, naprawdę warto odmienić swoje życie, a
              przede wszystkim być zdrwym i dobrze się czuć! Joanna Stajuda
              • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 05.06.07, 18:26
                miało byc w programie "Byc kobieta" ;]taka mała gafa hehe
      • gijane1 Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 14.06.07, 12:16
        Witam wszystkich. Ja osobiście korzystam z diety Pani Asi i muszę powiedzieć,
        że się rozczarowalam ale bardzo mile :):):). Dita jest ułozona po moją osbe,
        posiłki są łatwe w przygotowaniu i nie zajmumją wiele czsau. A to co
        najważniejsze i to co wyróżnia tą dietę spośród 1000000 innych to to, ze jem to
        co lubie i wtedy kiedy mam na to czas (godziny posiłków dostosowane do trybu
        zycia). Po pierwszym tygodniu juz widziałam efekty (4 kg mniej!!!). rewelacja.
        Tylko nalezy pamietac zeby stosowac sie do diety i nie odpuszczac. Ta dieta nie
        polega na głodzeniu sie bo musze przyznac ze glodna nie chodze.
        Polecam ją wam kobiety bo sama wiem jak ciezko schudnać i nie jedna diete juz
        stosowałam.
        Naprwde warto spróbować a 7 dni na próbe kazdy wytrzyma.
        Pani Asiu dziękuje Pani bardzo.
        • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 14.06.07, 21:43
          Pani Aneto!!Bardzo dziekuje za miłe słowa uznania Życzę powodzenia w dalszym
          etapie odchudzania Należy o tym pamiętac,ze tkanka tłuszczowa spala sie po 10
          dniu diety, a do tej pory sie traci wodę,wiec z poczatku efekt jest
          oszałamiajacy, a pozniej srednio traci sie 1-1,5kg na tydzien, tak czy inaczej
          zycze powodzenia i wytrwałosci w dazeniu do wymarzonej sylwetki. Pozdrawiam i
          do zobaczenia;]
          • sabih Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 23.06.07, 14:32
            Witam po diecie Pani Asi schudam 10 kg w 5 miesiecy jest to dla mnie wielki sukces z czego jestem bardzo zadowolona..Bez Jej pomocy nigdy bym nie doszła do tego co teraz prezentuje.. Moj brzuch stał sie płaski i wyglada znacznie lepiej niz kiedys.. nauczyłam sie zdrowo odżywiac i dbac o swoja sylwetke.. POZDRAWIAM SERDECZNIE..!! ;-)
    • labonita1 Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 27.06.07, 13:11
      Mam pytanie: w związku z dużym zainteresowaniem Pani gabinetem i jak widzę
      efektami, chciałabym zapytać czym się Pani kieruje w dobieraniu diety dla
      konkretnej osoby i jakie ma Pani kwalifikacje. Czy powinnam się jakoś
      specjalnie przygotować do wizyty u Pani, czy wystarczy poprostu przyjść?
      • nika_6 labonita1 27.06.07, 18:02
        najwazniejsze nastawic sie psychicznie :) na wizyte :) ja sie nastawiam juz
        jakis czas i nie moge wziac nawet telefonu zeby sie umowic :)
        • asia_stajuda Re: labonita1 28.06.07, 10:12
          Tak, mam wykształcenie w tym kierunku, ponieważ skończyłam w 2003 r studia mgr
          inż żywności z oceną bdb;] Ale tak najważniejsze liczą sie umiejętności i
          doświadczenie, ktore uzyskałam na sobie ,poniewaz moja waga sprzed ciazy to
          56kg a po ciazy i zastrzyku antykoncepcyjnym 98kg przez 2 lata, przez 1,5 roku
          zrzucilam prawie 30kg i cos juz moge powiedziec na ten temat, najwazniejsze
          jest to by jesc (prawie wszystko) w odstepach 2-3 godz, łacznie z pieczywem i
          słodyczami, 6-7 posiłkow dziennie, a ostatni 2 godz przed snem. Moje klientki
          chudna srednio 8 kg przez 6 tyg, ale zdarzaly sie tez takie osoby, ktore
          schudły 4 lub 6 kg. Kontakt tylko i wylacznie przed wizyta tel, czasami zdaza
          sie ,ze na wizyte trzeba czekac tydz, bo wszystkie godz od rana do wieczora sa
          zajete, teraz jest troszke luzniej-czas urlopow i wyjazdow Przez tel
          przeprowadzam wywiad, potrzebuje do ulozenia diety nastepujacych
          informacji:grupa krwi, produkty ulubione i te ktorych sie nie zje, wysilek
          fizyczny -jezeli jest, czestotliwosc i czas jego trwania, schorzenia organizmu,
          godz, o ktorej jest sie w domu by zjesc cieply posilek Owszem mobilizacja
          zawsze pomaga i taka osoba,ktora nie jest przekonana do tego by zadbac o siebie
          przewaznie konczy spotkanie na jednej wizycie, ale jednak wiekszosc zyskuje
          motywacje i caly czas dazy do wyznaczonego celu i szybko go zyskuje i co
          najwazniejsze zmienia swoje nawyki zywieniowe i nie wraca do poprzednich
          rozmiarow
        • asia_stajuda Re: labonita1 28.06.07, 10:14
          musicie pamietac ze dieta to nie ma byc tylko sposob na 2-3 tyg na schudniecie,
          ale Twoj sposob odzywiania na cale zycie Raz w tyg jest tzw "dzien dziecka" i
          mozna sobie pozwolic na kaloryczna, ulubiona potrawe, ale potem znow przez caly
          tydz trzeba sie "pilnowac"
    • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 28.06.07, 10:18
      wiecej o moich uprawnieniach z pokrewnej branzy na www.fit.pl wizytowki
      instruktorow Pozdrawiam;]
    • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 15.07.07, 20:18
      w dniach 18.07-22.07.07 z powodu urlopu gabinet dietetyczny bedzie nieczynny
      • myszka153 Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 16.07.07, 12:19
        udanego urlopu
        • nika_6 asia to co nie bedzie cie na foru? 16.07.07, 19:48
          udanego urlopiku zajrzysz chyba do nas co?
        • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 03.08.07, 09:54
          dziekuje;] oby tylko pogoda dopisala
    • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 20.07.07, 13:54
      dzieki dziewczyny:} Urlopik spedzam narazie w domu, wiec tu zagladam Druga
      cześć urlopu od 8 do 14 sierpnia w Karpaczu;]Wtedy mnie tu nie bedzie;]
    • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 31.07.07, 20:45
      Chcialam poinformowac moich klientów,ze od 8 sierpnia do 16 sierpnia jestem na
      drugiej części urlopu, więc osoby , które są zainteresowane wizytą w gabinecie
      proszone są o kontakt tel 508-145-384, w celu mówienia się na wizytę
      • gijane1 Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 02.08.07, 20:09
        Skuteczność diet pani Asi powinno się reklamować w telewizji. Ja schudłam
        kolejne 5 kg w ciągu 2 tyg. Efekt rewelacyjny. To kolejna z zrzedu dieta ktora
        daje efekt, a co wazne nie jest monotonna i nie powtarza sie z poprzednimi.
        Pani Asiu dziękuję ślicznie ma pani u mnie zaproszenie na dużą wodę
        mineralną ;). Polecam wswzystkim ktorzy chca schudnąć i poprawić swoje nawyki
        żywieniowe.
        • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 02.08.07, 21:12
          Wszystkim moim klientom i klientkom życzę powodzenia i radości na nowej drodze
          zycia, bez zbednego balastu-nadmiernych kilogramów, szczesliwym dzieki
          odzyskania pewnosci siebie i mieszczenia się w wymarzone ubrania;],
          uśmiechnietym i radosnym..oby tak dalej;]Jestem z Was dumna!!!
    • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 06.08.07, 20:13
      Drodzy klienci i klientki ostatniaszansa na konsultacje dietetyczne
      przed moim urlopem, wolne terminy na wt 07.08 to godz 10-12 oraz na
      sro 08.08 to godz 9-14 /zainteresowane osoby prosze o kontakt tel
      508-145-384 koszt7 dniowej diety, ktora możesz stosowac przez 4 dni
      specjalnie dopasowanej do Ciebie to 25zł Podczas kontakt tel prosze
      podac: grupe krwi, schorzenia organizmu, produkty ktorych nie lubi
      sie jesc, produkty ulubione bez ktorych nie mozna zyc;], tryb zycia
      i godz pracy (chodzi o dopasowanie pory cieplego posilku), wysilek
      fizyczny(jezeli jest), jego charakter, dni i godziny trwania
      treningow
      • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 06.08.07, 20:14
        14 dni;] zamiast 4 ;] wkradł się mały błąd
        • myszka153 Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 08.08.07, 19:33
          chcialam podziekowac za diete przez dwa tygodnie spadlam 3kg potem waga sie
          zatrzymala ale dzisiaj nastapil wkoncu przelom spadlam kolejny kilogram jestes
          super i dzieki tobie mam nadzieje ze wkoncu bede mogla zalozyc fajny ciuch
          jeszcze kilka tygodni i bedzie super polecam wszystkim kto nie wiezy w diety ta
          jest pewna w 100% i sama to sprawdzilam DZIEKI!!!!!!!!!!!!!
          • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 08.08.07, 22:03
            bardzo dziekuje za obiektywna opinie i bardzo sie ciesze,ze jestes
            zadowolona Gdybys potrzebowala nastepna dietke (gdy ta sie znudzi )
            to zapraszam;]
    • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 14.08.07, 19:00
      Wszystkie chętne osoby, które zechciałyby skorzystać z moich usług;]
      zapraszam do rejestracji tel pod numerem 508-145-384 Asia Stajuda
      • nika_6 Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 15.08.07, 08:57
        ja skorzystalam diete zaczynam od poniedzialku razem z mezem i
        synkiem :) raporty na bierzaco beda na forum
    • asia_stajuda Re: Gabinet Dietetyczny-pierwsze sukcesy! 28.08.07, 08:33
      Drodzy klienci Ruch po wakacjach zaczyna sie zwiekszac, wiec wezcie
      pod uwage to ,ze na wizyte mozecie czekac kilka dni do tygodnia,
      wiec jezeli jestescie zainteresowani zadzwoncie kilka dni przed
      planowana wizyta Wszstkim zyczę wytrwałości i sukcesów;]