Dodaj do ulubionych

Autobusy się spóźniają, ale łatwiej do nich wsi...

11.12.12, 18:40
Ta wielka "ekipa sprzątająca" to wybrana chyba z samych "inteligentów", chodnik może odśnieżony, ale już przejścia do pasów zasypane śniegiem z chodnika po kolana! Weźmy choćby przejście przez ulice przy przystankach na Bramie Portowej. Poza tym bardzo genialnie ogarnia się chodniki zasypując stojącym i tak już w nie lada zaspach kierowcom, samochody do połowy drzwi. IMBECYLE i TYLE! Za to tez powinny być mandaty.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja jakoś nie widziałem żeby można było wsiąść IP: *.static.espol.com.pl 11.12.12, 19:41
      do komunikacji miejskiej normalnie,wszędzie są zaspy;/
      • Gość: kos Re: jakoś nie widziałem żeby można było wsiąść IP: *.dynamic.chello.pl 11.12.12, 20:25
        popieram w 100%.
    • Gość: zynik a narodowe sily rezerwowe? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 11.12.12, 19:46
      ja wiem ze WP to teraz takie profi ze talib nie siada i oni sie juz tego kijem nie tkna ale naprawde skoro utrzymuje sie taki nowo-twor jak NSR moze by jednak zamiast jednego dnia ochlejstwa przy serialu misja afganistan dac im lopaty w rece?
      • Gość: Jan Stachniuk Re: a narodowe sily rezerwowe? IP: *.ias.bredband.telia.com 11.12.12, 20:31
        Wszystko w tym kraju co jest "narodowe", jest, de facto, skatoliczone, zbolszewizowane i do dupy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka