Dodaj do ulubionych

Mniej muzeów, więcej fabryk - radni SLD o fundu...

07.03.13, 14:54
O wykorzystanie środków z Unii Europejskiej do tworzenia nowych miejsc pracy zaapelowali radni SLD do sejmiku wojewódzkiego Dariusz Wieczorek
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I powiedziawszy to towarzysz Wieczorek, natychmiast zatrudnił 22 osoby w swojej dobrze prosperującej firmie produkującej dewocjonalia w metaloplastyce.
Obserwuj wątek
    • zachlanamorda Wieczorek weź je sam i podziel się z kumplami 07.03.13, 16:08
      Wieczorek po co masz dzielić środki unijne . Weź od razy dla siebie i kumpli bo wydając na inne cele w tworzeniu nowych miejsc pracy na pewno się zmarnują . A tak skoro mają się zmarnować u ciebie nie zmarnują się
    • andreas.007 Mleko jest ze sklepu... 07.03.13, 16:33
      Za mojej młodosci kolege badali psychologicznie i zadali mu pytanie
      skąd bierze sie mleko?
      Odpowiedział, ze ze sklepu lub zza drzwi (wówczas roznoszono)...

Zdaje mi sie, że wielu polityków nadal uważa, że wszelkie produkty,
      to biora sie ze sklepów lub z Chin... ale nie maja pojecia,
      ze ktos to produkuje i na tym sie zarabia.
      Zarabia właściciel, pracownicy i gmina.
      Nie dalej jak wczoraj ogladałem dokument o gadzetach Samsunga...
      Nie uwierza niektórzy, ale oni to tam projektuja, ale i produkuja...
      w całym miescie maja internet za darmo i wszystkim zyje sie dostatnio.

Rozumiem, ze politycy nie sa zainteresowani firmami produkcyjnymi i przemysłem,
      bo sie na niczym nie znaja i pracy tam nie znajdą... wola raczej firmy biurowe.
      ;)
      • Gość: grzegorz Re: Mleko jest ze sklepu... IP: *.globalconnect.pl 08.03.13, 07:46
        super podsumowanie, odpowiedziałeś mi dlaczego nasi politycy tak nie lubią przemysłu.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Mniej muzeów, więcej fabryk - radni SLD o fundu... 07.03.13, 16:55
      Niech się zdecydują...
      Albo ma miasto inwestować w fabryki, albo w zardzewiałe eksponaty muzealne...
      • Gość: gosc Kod kreskowy 590 IP: *.play-internet.pl 07.03.13, 23:33
        W całym kraju powinien być zakaz wydawania środków na cele inne niż gospodarczo/inwestycyjne !!
        Kolej, drogi, uzbrajanie terenów, OBNIŻANIE OBCIĄŻEŃ I PODATKÓW, edukacja ekonomiczna, rozbudzanie patryjotyzmugospodarczego (słynny kod 590)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka