sandra-arch-stud 12.10.13, 23:24 Dokładnie mówiąc chodzi o obiekty użycia publicznego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: X Re: Czego brakuje wam w Szczecinie ? IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 02:11 sandra-arch-stud napisał(a): > Dokładnie mówiąc chodzi o obiekty użycia publicznego Ruchalni dla studentek architektury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariner Re: Czego brakuje wam w Szczecinie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.13, 12:05 kosciolow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antropolog Re: Czego brakuje wam w Szczecinie ? IP: *.ias.bredband.telia.com 13.10.13, 12:24 Politologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Czego brakuje wam w Szczecinie ? IP: *.globalconnect.pl 13.10.13, 12:36 Tak, brakuje solidnego burdelu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zufikar Ali Bhutto Re: Czego brakuje wam w Szczecinie ? IP: *.ias.bredband.telia.com 13.10.13, 13:16 Nieprawda, burdel już jest. Całe miasto to jeden burdel bolszewicko-katolicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Kibli IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 13.10.13, 19:59 zwyczajnie kibli brakuje, brakuje tez ogolnie porzadku, higieny - elementarnej dbalosci i czystosc. Poza tym naprawde tak was edukuja ze piszesz "obiekty użycia publicznego " to tak kuriozalna konstrukcja jezykowa ze jestem pelen podziwu - przeczytaj to sobie kilka razy na glos - nie czujesz jak to beznadziejnie brzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kibli IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 20:08 Ta rozkoszna cipuchna jest właśnie efektem nieustającej reformy edukacyjnej, trwającej 20 lat od czasów Henryka Samsonowicza, poprzez Handkego w rządzie Buzka, aż po Gejtycha i Hallową. "Obiekty użycia publicznego", "niemanie świadectfa", "wyłanczanie", "chcem", "órbanistyka", "arhitektura", "restałracja" - to język tych młodych inteligentów z ich podań, życiorysów, aplikacji... Tak teraz piszą. A jak mówią? W tramwaju i na ulicy oraz na uczelni aż uszy więdną od ku.rew i ch.ujów rzucanych na prawo i lewo przez przyszłych magistrów, a może i nawet doktorów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Kibli IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.13, 21:24 Mój ty programowe byleco. Ukradłeś mi mój nick "." Używałem go od 4, 5 lat. Ale kazali ci, dla siania zamętu. Pokój z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Przepraszam po stokroć!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.13, 21:27 Mój wpis odnosi się do się do nicka "."ze dwie pozycje wyżej. Przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przepraszam po stokroć!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 21:31 A ja go używam od 7 lat, rozkoszniaczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przepraszam po stokroć!! IP: *.dynamic.chello.pl 13.10.13, 22:22 A swoją drogą, "." z adslnet, masz rację - "." z globalconnect jest jakaś nowa i ja jej też nie pamiętam ani sprzed 7, ani sprzed 2 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Przepraszam po stokroć!! IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 13.10.13, 21:31 burdel, zwlaszcza prozadny to wbrew pozorom wazna instytucja - dobrze swiadczaca o jakosci zycia meiszkancow miasta - szacowne burdele z cala atmosfera i otoczka dobrze swiadczyly o kondycji ekonomicznej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedofil w sutannie Re: Przepraszam po stokroć!! IP: *.ias.bredband.telia.com 13.10.13, 21:36 Dzisiejsza biedota miejska, męskiego rodzaju, może wytrzepać sobie kapucyna w ciemnej i zaszczanej bramie na Sląskiej... Tak trzymać bracia i siostry w Chrystusie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przepraszam po stokroć!! IP: *.adsl.inetia.pl 13.10.13, 21:55 Widzisz, wszedłeś programowo na najwyższe uczucia ludzkie. jesteś złym człowiekiem. Przestań. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Kibli 13.10.13, 23:07 a tu masz racje. szkoda, ze urzednicy bezmyslnie jak mysla o wc to widza budowe jakiegos podziemnego dziwnego obiektu za miliony zamiast podpisac umowy z prywatnymi firmami jak jcdecaux czy wall i sciagnac nowoczesne automatyczne samoczyszczace kabiny do miasta. Odpowiedz Link Zgłoś