Dodaj do ulubionych

Piękne Pogodno?

12.06.14, 23:39
Tak wygląda reprezentacyjna ul. Adama Mickiewicza na Pogodnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: żul ze śląskiej Re: Piękne Pogodno? IP: *.ias.bredband.telia.com 13.06.14, 02:37
      no i co?; tak ma byc!
      To przeciez srodowisko naturalne zbolszewizowanego katolaka.
    • Gość: Vlad.H. Re: Piękne Pogodno? IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 13.06.14, 08:13
      tak samo jak w Holandi.
      • jeepwdyzlu Re: Piękne Pogodno? 13.06.14, 10:07
        co ty ku. wa z tą Holandią?
        Wszędzie się zdarzają wpadki, w Neapolu, Berlinie, Sztokholmie
        Ale to wyjątki, a nie codzienność
        vlad coraz gorzej z Tobą..
        jeep
        • Gość: Vlad.H. Re: Piękne Pogodno? IP: *.FTTH.ispfabriek.nl 13.06.14, 20:10
          wiem, wiem... problem z tym ze to nie wpadki - po prostu podchodza do tego pragmatycznie i nie dostaja sraczki tak jak wy - u was "ą, ę, bułkę przez bibułkę a h...a do buzi gołą reką"

wam przeszkadzaja kubly na smieci ale juz nie smieci walajace sie wszedzie, nie przeszkadzaja wam inne rzeczy znacznie wzniejsze od tych nieszczesnych kublow...

A z ta Holandia to: bo od kogos lepszego sie uczcie...
      • Gość: Mennonit Re: Piękne Pogodno? IP: *.ias.bredband.telia.com 13.06.14, 11:04
        Miasta protestanckiej Europy zachodniej do niedawna byly czyste i schludne, ale z pomoca sprowadzonej ludnosci z pustyni i z puszczy, nabraly komunistycznego kolorytu Europy wschodniej...
        Enklawy protestanckiej czystosci i porzadku mozna jeszcze zobaczyc na wsi i w mniejszych miejscowosciach bez wzbogajacego multikulti..

Tak trzymac, a krolestwo Dawidowe niedlugo juz nad wami...
        • anika31 Re: Piękne Pogodno? 13.06.14, 12:05
          Filozof....kubły stoją bo nowa ustawa śmieciowa powoduje ze jest ich więcej...ja mam 5, czarny, niebieski, żółty, zielony i brązowy..... śmieci wymaga sortowania...uf dobrze ze metal wrzuca sie doplastików bo pewnie by mi przybył jeszcze jeden, dwa stoją etatowo przed domem, trzy udaje sie schować, ale w dniu odbioru je muszę wystawiać. I wygląda beznadziejnie ......
          Pogodno, jest ładne ale w mniejszych niż Mickiewicza uliczkach, może chodniki krzywe i bruk często ale jest pięnie, urokliwie i tak spokojnie...ehhhhh super dzielnica
    • Gość: van der Vaals zwyciestwo... IP: *.ias.bredband.telia.com 13.06.14, 23:16
      protestantow nad katolikami nie bylo piekne dzisiaj?
      Nasze katohujki zalamalyby sie gdyby przegrywaliby 0:1 w pierwszej polowie...
      Tak trzymac, a krolestwo niebieskie tuz za rogiem!...
      • Gość: Vlad.H. Re: zwyciestwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.14, 12:09
        statystycznie katolicy w NL sa najliczniejszi, trzeba pamietac o innych aspektach - np o tymze Holandia byla pod hiszpanska okupacja i slady tego zachowaly sie tak w jezyku jak np w hymnie Holandi.
        Ale... to typowa pomylka by uwazac NL za kraj protestancki - takaprawde NL wytowrzyla specyficzna hybryde katolicko-protestancka, wiekszosc wspolczesnych Holendrow jest niewierzaca za wyjatkiem muzulmanow ;) zreszta ktorych liczba dosc dynamicznie rosnie co zreszta podnosi Wilders (ktory jest o czym malo kto wie jest bardzo proizraelski i co bylo glownym powodem zerwania rozmow z francuskim frontem narodowym)
        • Gość: Pan na Arkonie zwyciestwo... IP: *.ias.bredband.telia.com 15.06.14, 17:22
          co zreszta podnosi Wilders (ktory jest o czym malo kto wie jest bardzo proizraelski i co bylo glownym powodem zerwania rozmow z francuskim frontem narodowym)
          -----------------------------------------------------------------------------------------------
          Moi "faszyści" którzy w liczbie dwóch weszli do PE też nie chcą być w tej samej grupie parlamentarnej co FN, co najprawdopodobniej nie dziwi skoro osobą nr 2 w partii jest Eskimos(bo nie je wieprzowiny) nie kryjący zresztą swoich syjonistycznych poglądów.
          Te wszystkie "narodowe" ruchy europejskie, włacznie z polskimi, już dawno zinfiltrowane są nie tylko przez bezpieki swoich krajów, ale i przebiegłych Eskimosów...
          Wrogiem narodów Europy ma być islam i terroryzm, mimo że terroryzm i problemy z migrantami z Bliskiego wschodu i Afryki jest pochodną zachowania Eskimosów.
          • Gość: gość Re: zwyciestwo... IP: *.dynamic.chello.pl 15.06.14, 20:05
            > Wrogiem narodów Europy ma być islam i terroryzm, mimo że terroryzm i problemy z
            > migrantami z Bliskiego wschodu i Afryki jest pochodną zachowania Eskimosów.

Jak ja bym dorwał takiego Eskimosa i nim potrząsnął to by mu jarmułka, ups, przepraszam, ta futrzna czapka spadła.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka