Dodaj do ulubionych

Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 08:43
Lisowski daj spokój już temu smędzeniu. Weż napisz coś twórczego!
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaczka Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:29
      A co może nie ma racji??Przykro mi to stwierdzić ale Pan Ptak to raczej
      powinien się do lekarza udac(niech zabierze też baniaka) a potem występować
      publicznie...
      • Gość: piotruś Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl IP: *.devs.futuro.pl 26.08.04, 09:31
        ludzie aby być BIZNESMENEm trzeba mieć klase atak jest się zykłym handlowcem i
        dorobkiewiczem

pozdrawiam
    • Gość: kibic_niezalażny Lisowskiemu płacą w Gazecie od wierszówki, więc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 09:50
      za tego paszkwila, co nie wnosi nic nowego, a tylko niepotrzebnie jątrzy
      zgarnął z 800PLN'ów. Mozna więc spodziewać się następnych bezsensownych
      komentarzy - wkońcu chodzi tu o kasę. Gdyby red. naczelnym był Sawka to tego
      delikwenta już by dawno pogonił.
    • hans_kloss_szczecin Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl 26.08.04, 10:26
      Jaki cel miał ten artykuł ? Co wniósł nowego do TAMTEJ sprawy ? Wszystko już w
      poprzednich dniach zostało powiedziane - a najważnejsze, że się strony
      DOGADAŁY. Czy Gazeta już nie ma o czym pisać i znów wypełnia swoje kolumny
      tanimi sensacjami ?
      • Gość: kaczka Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:11
        Tanie sensacje czy nie tanie, ale to faktycznie jest problem i nie na ten jeden
        raz. Ptak już tzreci raz w ciągu roku straszył, szantażował ze odejdzie,
        myślicie że na tym stanie??? Wyzywa ludzi od oszustów a sam publicznie po
        bełchatowie przyrzekał że nie odejdzie!! GDzie tu jego prawdowównośc etc. MOgę
        się z Wami założyć ze za miesiąc znowu będzie chciał odfruwać. Że sam jest
        niezrównoważony emocjonalnie to jego sprawa(chociaż cierpi na tym wizerunek
        klubu) ale ze gra na naszych emocjach, ludzi którzy naprawde kochają Pogon to
        już tego mu darować nie moge!!
        • Gość: Tylko Sląsk Szkoda mi Was...Za wszelką cenę probujecie udawać. IP: *.magma / *.magma-net.pl 26.08.04, 12:41
          Probujecie udawać,ze nic się nie stało!Od tak,prezesik miał zly dzień,ale nie
          mówmy głośno,ze król jest nagi,bo sie zdenerwuje i odleci.Zawsze szanowałem
          kibiców ze Szczecia.Podobnie jak i Waszym miescie,tak i we Wrocku jest głód na
          wielką piłkę.I prosze nie piszcie,ze przemawia przeze mnie zazdrość,bo moj klub
          tuła sie po III ligowych boiskach,tyle, że jest to Moj klub.A Wasza Pogon,to
          czyj jest?Ptaka,czy wasza?Daremne wasze starania o przychylnosć Ptaka,bo ten
          człowiek ma za nic tradycję i historie Waszego klubu.Dobrze wam życzę,dlatego
          też pisze te słowa.Walczcie o Pogoń,o Waszą POGON!
          • Gość: wiking Re: Szkoda mi Was...Za wszelką cenę probujecie ud IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:22
            Pozdrowienia dla Ślaska Wrocław i dzięki za dobre słowo.
    • Gość: Liść Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 14:42
      LISOWSKI TY BURAKU ODCZEP SIE OD POGONI!!!!!!!!
    • anamar Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl 26.08.04, 15:01
      Gość portalu: Pogoniarz 1 napisał(a):

> Lisowski daj spokój już temu smędzeniu. Weż napisz coś
      twórczego!......................................................................
      ..może jakąś piosenkę typu"kibice pogoni pijacy i złodzieje są","pogoń my z
      wami!my za was bełty kiramy",albo arka gdynia k.... i świnia"
      • Gość: XYZ Albercik! IP: 213.155.191.* 26.08.04, 15:07
        Obrażają nas!!!!!!!!!!!! A w zasadzie Velkopopovycky browar >:(
        • Gość: A4 I tak wiemy swoje IP: *.lara.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 16:18
          Kuba rób swoje i nie zwazaj na "klakierów", którzy po skandalu z v.pl
          najwyrazniej sie obudzili (z reka w nocniku) i probuja "siac" propagande
          sukcesu!Kibice i tak wiedza swoje ;)
          Pozdro dla kumatych :)
    • Gość: kudlaty71 Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.04, 17:17
      Oj Lisowski! Napisz w końcu coś twórczego, a nie tylko jątrzysz. Łajza jesteś -
      nie dziennikarz.
      • Gość: greg Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 17:57
        Mógłby coś napisać o pogodzie. Jakiś wywiad z góralem. Może tego by nie zepsuł.
    • Gość: Alex Ferguson Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl IP: *.net 26.08.04, 21:13
      Lisowski odpierdol sie od Pogoni i pana Ptaka taniej sensacji szukaj sobie na
      swoim podworku cepie jeden .
      • Gość: htk Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl IP: *.3.14.vie.surfer.at 26.08.04, 22:32
        panowie moim zdaniem pogon jest tu najwyzszym celem i tylko kompromis moze byc
        szansa na sukces tego kochanego przez nas klubu tez gralem w pogoni to wiem co
        czuje wielki sentyment i mysle ze topory zakopac a przy okazji szukac nowych
        rozwiazan i sponsora strategicznego dla wszystkich kibicow pogoni szczecin
        wszystkiego najlepszego i sukcesow druzyny pogoni wieden przy okazji
        bilety na mecz austria -polska sa po 15 euro
      • tuner Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl 30.08.04, 10:11
        Gość portalu: Alex Ferguson napisał(a):

> Lisowski odpierdol sie od Pogoni i pana Ptaka taniej sensacji szukaj sobie na
        > swoim podworku cepie
        jeden .

No,to chyba właśnie jego podwórko jest.Czy kibice Pogoni naprawdę wierzą w
        to,że jeżeli dziennikarze zamilkną na temat niegodziwości p.Ptaka,to on od tego
        stanie się lepszy?
    • Gość: Hilario Lisowski dla mnie i wielu innych jestes DNO !!! IP: *.nycmny83.dynamic.covad.net 27.08.04, 03:32
      Ciekawy jestem kto mu placi zeby rozwalic Pogon ?
    • Gość: Zeb Wyluzuj juz Panie Lisowski IP: *.tnt2.anchorage.ak.da.uu.net 27.08.04, 07:24
      Obie strony podaly sobie reke na zgode, to po kiego diabla znow rozdrapywac ten
      problem. Jeszcze jedna taka wierszowka i uwierze Baranowskiemu, ktory twierdzi
      ze cala pasja zyciowa Lisowskiego jest doszczetne zniszczenie Pogoni. Oficjalna
      strona Pogoni niewraca juz do tematu, nieoficjalna tez dala spokoj, niech wiec
      i GW tez da sobie na luz.
      Lisowski przypomina mi teraz sasiada ktory wtracil sie w klotnie malzenska.
      Zona z mezem dawno juz pogodzeni, a sasiad dalej chce aby sie klocili.
      Nieladnie Panie Lisowski, nieladnie.
    • Gość: Lis Jakubowski Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl IP: *.zchpolice.com 27.08.04, 07:43
      no i po jaką cholerę ten dziennikarzyna o tym pisze??? To musi być jakiś
      niedoświadczony młodzian.
      • Gość: koniec ery ptaka Re: Po zamieszaniu wokół pogon.v.pl IP: *.espol.com.pl 28.08.04, 15:21
        brawo lisek!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka