Dodaj do ulubionych

Zima będzie sroga??

IP: *.biot.ar.szczecin.pl 15.11.04, 09:42
Chyba zima będzie mroźna i to nie dlatego,że indianie chrust zbierają....
dzisiaj rano widziałem łabędzie krzykliwe (gość z północy), już
przyleciały.... dla mnie to oznaka szybko nadchodzącej zimy. .. PZDR
Obserwuj wątek
    • Gość: ess ech jak te PZDR wyglada, prawie jak PZPR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 11:38
      ty glupi komuchu...
      • skuter70 Re: ech jak te PZDR wyglada, prawie jak PZPR 15.11.04, 11:54
        Gość portalu: ess napisał(a):

> ty glupi komuchu...

nareszcie ktos mnie zoptymizowal
        kolega es es ma jeszcze mniej do powiedzenia ode mnie a jednak sie pcha przed
        szereg
      • Gość: YXZ Re: ech jak te PZDR wyglada, prawie jak PZPR IP: *.biot.ar.szczecin.pl 16.11.04, 18:44
        ess (może dawny esesman skoro już tak czepiasz się skrótów??) nigdy nie byłem
        komuchem i widocznie z kimś mnie pomyliłeś. Interesuję się bardziej ornitologią
        niż Twoim deszyfrowaniem skrótów..... To tyle i nie wcinaj się więcej między
        wódkę a zakąskę...Trzymaj się ciepło , bo zima za pasem...mimo wszystko PZDR
        • Gość: H56 pepe,gucio,misiu, ess, to musi być jakaś Ciota ! IP: *.comnet.krakow.pl 16.11.04, 19:08
          zmienia nicki jak kobieta stroje. Może my mu wybierzemy nicka ? proponuje Ciota
          • Gość: YXZ Re: pepe,gucio,misiu, ess, to musi być jakaś Ciot IP: *.biot.ar.szczecin.pl 17.11.04, 17:34
            Witam, czyżby ess miał rozpoliwarstwienie jaźni!!??? ciota hmmmm ....nic
            lepszego nie przychodzi mi do głowy:)))pozdrawiam serdecznie M/S (motor ship)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka