Dodaj do ulubionych

Wjechał autem do banku

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:39
Mało mnie debil nie przejechał!!!A na dodatek się spoźniłem na zajęcia!!! Dla
mnie wyglądał co najmniej jak naćpany... Pozatym to była pyra z Poznania i
moim zdaniem powinien ponieść srogie konsekwencje bo moglo się to skończyć
znacznie gorzej!
Obserwuj wątek
    • Gość: andreas Re: Wjechał autem do banku IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.12.04, 20:57
      byłeś tam ?
      widziałeś ?
      To musiało niexle wygladać 4 pasy, pare aut , słup i znak
      i wreszcie Bank...
      Poznaniacy lgna do banków i szmalu (vide pan Kluczyk)
    • Gość: Primo1 Re: Wjechał autem do banku IP: *.arkonskie.v.pl 03.12.04, 21:06
      A swoją drogą jaką prędkością trzeba jechać i jakim być imbecylem żeby
      staranowć sygnalizator, znak drogowy kwietnik!!-betonowy, jeszcze z takim
      impetem wpaść do budynku.
      Dobrze że nie trafił w lewą stronę Citibanku gdzie siedzą pracownicy bo nie
      obeszło by się bez ofiar śmiertelnych ...
      • pejsik Re: Wjechał autem do banku 03.12.04, 21:26
        Ma chlopak talent, oj ma. To mu trzeba przyznac.
    • nomad75 Re: Wjechał autem do banku 03.12.04, 21:42
      Ranna w samochodzie kobieta to nie wszystko, w banku ranny został też klient
      korzystający z bankomatu - ta furgonetka wgniotła go w scianę, całego
      zakrwawionego zabrała go karetka. No i faktycznie o mały włos nie doszło do
      dużej tragedii, wystarczyłoby, gdyby w tej chwili z bankomatów korzystało kilka
      osób, albo żeby wjechał w bank parę metrów z lewej strony - zmasakrowałby
      pracowników. Mógł byc naćpany, przecież on chyba w ogóle nie hamował - skosił
      słupek, walnął w dwa samochody i rozniósł dwa betonowe kwietniki z których
      każdy waży ponad 300 kg!
      • ileh Re: Wjechał autem do banku 04.12.04, 01:15
        Jestm tym, który został przyciśnięty do ściany w citibanku przy Bramie
        Portowej. Zdążyłem tylko podskoczyć powyżej zderzaka ratując tym samym nogi.
        Ewakuowłem się z zakleszczenia między ścianą a vanem po szybie przedniej i po
        dachu samochodu. Zeskok z dachu forda na ziemię upewnił mnie w przekponaniu, że
        nie połamano mi nóg. Wyszedłem z opresji tylko z paroma szwami na dłoniach i
        pokaleczonym czołem przez szkło staranowanej witryny banku. Kierowca busa nie
        reagował po wjechaniu do wnętrza. Pędził w moim kierunku na pełnym gazie .
        Wyglądało to z wewnątrz jakby dokładnie wycelował w to miejsce w które trafił.
        Pierwsze moje skojarzenie było , że to celowy atak jak w filmowym napadzie na
        bank. Miałem cholernie dużo szczęścia w tym pechu.
        • Gość: andreas Re: Wjechał autem do banku IP: 62.233.223.* 04.12.04, 01:29
          ja kiedys stałem na tyle w tramwaju
          i jechał drugi tramwaj i widziałem, że pędzi strasznie
          że nie hamuje jakos i że uderzy...
          i widziałem twarz tamtej motorniczej...
          No, uczucie niesamowite!
          I walnął w nas!

To ułamki sekund, ale ...
          Musiałeś naprawde czuc sie niesamowicie.
          Pędzące auto w Twoim kierunku...

Ale wiesz nie zazdroszczę...
          • Gość: bucz Re: Wjechał autem do banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.04, 17:47
            Zawsze sie zastanawiałem co czuli ludzie w budynku WTC, widząc przez okno
            nadlatujący samolot.
        • Gość: tom Re: Wjechał autem do banku IP: 212.14.11.* 04.12.04, 09:11
          Zuch z Ciebie. W takim momencie zachowac zimna krew i zdazyc zareagowac to
          prawdziwa sztuka. Gratuluje i pozdr
          t.
        • Gość: e-tam Re: Wjechał autem do banku IP: *.acn.waw.pl 04.12.04, 10:42
          nieudolna prowokacja
    • Gość: widz Re: Wjechał autem do banku IP: *.ksiazat.v.pl 04.12.04, 13:22
      kurcze zaluje ze nie widzialem jak ten koles to wszytsko naranowal bo pewnie
      niezle musialo to wygladac...:( Ten koles to jakis glupek musi byc!!!Widzialem
      jak wyciagali jego samochod z banku...jeszcze sobie fajke zajaral!!!!Dobrze ze
      nikomu sie nic nie stalo!!
      P.S Szkoda mi tylko tych dwoch dziewczyn z cinqo:]
    • pocztawyborcza Re: Wjechał autem do banku 04.12.04, 13:50
      Ciekawe czy zrobią kierowcy badania w kierunku narkotyków?
      • pejsik Re: Wjechał autem do banku 04.12.04, 15:32
        A to wszystko przez to zapewne, ze w centrum nie ma gdzie zaparkowac. Biedak
        chcial wyplacic kase, potem moze wpasc obok na pasztecika, a tu ani kawalka na
        taki duzy samochod. Podjechal po prostu do bankomatu a wszyscy sie jego
        czepiaja:)
        • Gość: dzidzi Re: Wjechał autem do banku IP: *.teleton.pl 04.12.04, 17:40
          Nom,dokladnie to samo sobie pomyslalam,ze juz mu sie nawet nie chcialo wysiadac
          z auta,zeby kase z bankomatu wyplacic ;-) A tak calkiem serio to zadziwiajace
          dla mnie jest to,ze koles nie wie,jak to sie stalo,a wcelowal dokladnie w
          drzwi...genialny kierowca po prostu ;/ Cale szczescie,ze skonczylo sie
          to "tylko" tak...Bo moglo byc znacznie gorzej...
    • Gość: CORNEK Re: Wjechał autem do banku IP: *.espol.com.pl 05.12.04, 21:29
      KUFEL - ostatnia szuja z ciebie powinni cie uśpić
    • Gość: Arek Re: Wjechał autem do banku IP: *.office.softvig.pl / 217.153.4.* 06.12.04, 08:35
      A moze to jackass ?
      • Gość: Luky Re: Wjechał autem do banku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 11:09
        A ja jestem ciekaw co nagrała policyjna kamera znajdujaca sie na bramie ....
        oczywiscie jezeli byla wlaczona itp itd :P
        • albert_c Re: Wjechał autem do banku 08.12.04, 13:14
          ciekawi mnie czy takim jendym rajdem w bankomat mozna uzyskac 'oczko'?

...moze zanim dostanie prawko juz mu je zabiora:-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka