tamara8 05.12.05, 13:35 Napiszcie co tam za ciekawe sklepy macie...warto się wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blawatek-blu Re: Co w GALERI HOSSO?? 06.12.05, 19:45 W niedziele bylam w okolicy. Na zewnatrz prezentuje się bardzo ciekawie, o zmroku te kolorowe oświetlenia...bajka.Ludzi tłumy.Jutro w południe może będzie luźniej w galeri to się przejdę i napisze co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek-blu Re: Co w GALERI HOSSO?? 08.12.05, 17:55 Byłam, całkiem przyjemnie.Całość bardzo estetyczna, czysta. Sklepy w tzw.boksach/drogeria,2 sportowe,ciuchy,ciuchy,ciuchy,bielizna,firany,walizy i torebki,zabawki,nakrycia głowy i szale/przeszklone.Na samej górze jest kawiarenka z przepysznymi ciasteczkami, dalej bar.Było nawet trochę ludzi.Troszeczkę mała,ale ogólnie bardzo mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: Co w GALERI HOSSO?? 09.12.05, 20:18 a konkrety? jakie sklepy? marki,firmy? Odpowiedz Link Zgłoś
ivrosze Re: Co w GALERI HOSSO?? 11.12.05, 19:43 widziałam drogerię NATURA, sklep HOUSE, ATLANTIC, stoisko ze srebrem, sklep z firankami itp, reszty nie pamiętam:( Odpowiedz Link Zgłoś
majka733 Re: Co w GALERI HOSSO?? 13.12.05, 10:24 garry weber, grey wolf, city walk, sport city, alpinus, no more, deep, inmedio, optyk, z torbami i walizkami. i to chyba tyle. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blawatek-blu Re: Co w GALERI HOSSO?? 14.12.05, 23:03 Majka- dobrze że masz taki jasny umysł żeby wymienić te marki, nazwy sklepów. Ja bym musiała chyba iść z kartką i długopisem nie że ich tak dużo wprost przeciwnie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
tr7 Re: Co w GALERI HOSSO?? 16.12.05, 03:49 Wszystko to ladnie i pieknie ale gdzie zaparkowac samochod ? Tradycyjnie zapomniano o parkingu, wokol nie ma miejsca a jeszcze nie zaczal sie sezon. W srodku sprzedaja "mydlo i powidlo" ale dobrze, ze chociaz budynek po "Elwie" juz nie straszy. Milego wydawania pieniedzy ! Odpowiedz Link Zgłoś
all4seasons Re: Co w GALERI HOSSO?? 09.03.06, 14:32 budynek już stał... gdzie niby mieli zrobić parking? Odpowiedz Link Zgłoś
zosillia Re: Co w GALERI HOSSO?? 30.12.05, 11:35 bardzo misie od zewnatrz podoba,polaczenie kilku stylow swietnie zgralo sie z otaczajacymi budynkami,ratuszem.w srodku tez niezle,choc male,ale o niebo lepiej niz Elwa.pozdrawiam ale drogo,jescze sie Kolobrzeg nie nauczyl slowa "SALE",w koszalinie w tych samych sklepach sa obnizki 50% 70% a u was jak spytalam w Gerry Weber kiedy ze 150zl czapke przecenia,to pani powiedzila ze juz jewst 10% !!!przeceniona i wiecej nie bedzie.to trzymajcie je do nastepnej zimy!!! Odpowiedz Link Zgłoś