63krysia 05.07.08, 17:37 co poradzicie na worki pod oczami. próbowalam wszystkiego plastry z ogórka kostki lodu bylam u dermatologa i nic może wy coś poraszicie a te worki sa okropne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gory_szalenstwa Re: POMOCY 05.07.08, 18:19 Polecam żel z arniką pod oczy na sińce i obrzmienia Flos-Leku, a także żele ze świetlikiem i babką czy herbatą lub rumiankiem. Można również robić sobie okłady z herbaty, świetlika lub/i rumianku. Może to pomoże - www.sanusmarket.pl/guam-complex-serum-redukujace-worki-oczami-guam-p-2788.html Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: POMOCY 06.07.08, 08:12 skoro wszystkiego juz próbowałaś, a problem ci bardzo przeszkadza- można sprawę załatwić operacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
63krysia Re: POMOCY 06.07.08, 10:13 tak tylko za badzo nie mam pieniędzy.a to kosztuje.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
una_gemma Re: POMOCY 06.07.08, 10:25 Żele, kremy i inne środki to jeszcze nie wszystko. Żel może byc najtańszy (Floslek jest dobry) chodzi o to, żeby go dobrze aplikowac - wklepywac wykonując delikatny masaż dwoma palcami od wewnętrznego kącika oka ku zewnętrznemu i dalej aż ku szyi, a następnie od wewnętrznego kącika ku górze, aż nad brwiami w kierunku ucha. Ten sposób poleciła mi sprawdzona kosmetyczka i w moim przypadku okazał się skuteczny. Dobrze jest zaopatrzyc się w okulary chłodzące i stosowac kilka razy w ciągu dnia. A jeśli już koniecznie chcesz coś do wsmarowywania, to polecam krem pod oczy Mary Kay - kosztuje około 115 zeta, jak dobrze pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
emzetem Re: POMOCY 06.07.08, 11:27 Worki pod oczami mogą oznaczać stan chorobowy. Jeśli to wykluczysz, to pozostaje się przyzwyczaić. Ja mam sińce i jedyny sposób na nie to dobry korektor i nawilżanie (polecam wyżej wspomniany żel arnikowy Flos-leku i Clinique AAE). 63krysia napisała: > co poradzicie na worki pod oczami. próbowalam wszystkiego plastry z > ogórka kostki lodu bylam u dermatologa i nic może wy coś poraszicie > a te worki sa okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
emzetem Re: POMOCY 06.07.08, 13:22 una_gemma napisała: > Worki i sińce to nie to samo. Racja, moja pomyłka. Rozpędziłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś