Dodaj do ulubionych

TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprzy wla

IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 09.05.02, 21:06
Tak wzarl sie nam we wladze i nie chce puscic.
Chce tutaj przypomniec pewien epizod z zycia naszego miasta. Otoz pare lat
wstecz mieszkancy dzielnicy Turzun - Srodmiescie zebrali kilkadziesiat tysiecy
podpisow przeciw budowie hipermarketu w centrum miasta i nic nie wskorali bo
Darek w. powiedzial w TV ze lubi robic zakupy w hipermarketach i te
kilkadziesiat tysiecy ludzi to on ma w ...... Teraz czytam w gazecie ze
mieszkancy Zawadzkiego ,Glebokiego, Woj Polskiego i Pogodna sie tez nie
zgadzaja i nie bedzie tam hipermarketow. Jaki wniosek sie nasowa czy Darek W.
bezinteresownie zalatwil miejsce wiadomemu hipermarketowi. Czy prokurator mogl
by zajac sie ta sprawa czy raczej woli skazywac zlodziei kradnaqcych
przyslowiowy sloik z piwnicy.
Obserwuj wątek
    • franekkk Re: TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprzy wla 09.05.02, 22:55

prosze o wyjasnienie znaczenia trismus dziekuje
      oni juz byli wiec sobie pozwole
      gorszych niz kocmiel i wieczorek mam nadzieje ze nie bedzie
      ale co z tego jesli nikt nic im nie udowodni
      niestety tak jak w innych sferach od samego gadania nic nie zmienisz
      • Gość: Gryf Re: TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprzy wla IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 09.05.02, 23:40
        Trismus-szczekoscisk szczegolnie czesto wystepuje u psow rasy buldog oraz w
        czasie stosunku plciowego u suk ,bardzo rzadko u ludzi w/w przypadkach.
        • jottka Re: TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprzy wla 09.05.02, 23:43
          Pozwolę sobie nie komentować tej informacji, bo chyba mi wyobraźni nie staje na
          zastosowanie tej wiedzy do wątków korupcyjno-politycznych...
          • Gość: AS Re: TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprzy wla IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 08:34
            jottka napisał(a):

> chyba mi ... nie staje

To oczywiste!
            To tak jak mnie nic na piersiach nie zwisa ;)

Po prostu nie mam zadnych odznaczen.

> do wątków korupcyjno-politycznych...

Czesc Gryf!
            Ty stary paranoiku ;)
            W dzisiejszym Kurierze prokuratura zapowiedziala,
            ze do konca miesiaca zostanie postawiony akt oskarzenia
            w sprawach miejskiej mieszkaniowki z czasow nadzoru politycznego
            twojego ulubionego Dariusza W.
            Poczekaj na fakty.
            No i badz spoko.
            • franekkk Re: TRISMUS 10.05.02, 09:10
              Gość portalu: AS napisał:

> Ty stary paranoiku ;)

generalnie daleki bylbym od stosowania nomenklatury psychiatrycznej ktora w
              dodatku znajduje zastosowanie u 98% spoleczenstwa
              a moze to twoj sasiad albo szef najlepszy??

pisalem to ja schizofranekkk
            • Gość: Gryf Re: TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprzy wla IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 10.05.02, 09:11
              Czy paranoja mozna nazwac dazenie do sprawiedliwosci spolecznej.Tylu
              wartosciowych ludzi jest bez pracy , tyle dramatow rodzinnych przez to sie
              rozgrywa a mali podli ludzie nie wazne z jakiego ugrupowania politycznego
              postepuje jak homo sovietikus.Ks.Tichner w grobie sie przewraca.
              • franekkk Re: TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprzy wla 10.05.02, 09:14

gryf masz racje ale porzadku nie mozna ustanowic w oparciu o pomowienia nawet
                jesli sa podsatawne
                stety albo i nie licza sie tylko dowody
              • Gość: AS Dni Tischnerowskie IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 12:45
                Gość portalu: Gryf napisał(a):

> Czy paranoja mozna nazwac dazenie do sprawiedliwosci spolecznej.
                Socjalizm - Tak!
                Wybaczenia - Nie!
                Czy o to Ci chodzi?
                > Tylu wartosciowych ludzi jest bez pracy,
                W Szczecinie dopiero 11% jak stocznia upadnie oficjalnie to dopiero się zacznie.
                > tyle dramatow rodzinnych przez to sie rozgrywa
                nie wiem czy to przyrasta bo w rodzinach to dramaty są zawsze.
                zobacz tylko na dramat Ligi Polskich Rodzin
                a mali podli ludzie nie wazne z jakiego ugrupowania politycznego
                oj wazne, bardzo wazne
                tylko czy wszyscy muszą być z jakiegoś ugrupowania politycznego?
                Totalitaryzm skończył się tu dzięki Bogu w 1998 roku!
                > Ks.Tichner w grobie sie przewraca.
                Niekoniecznie.
                Pragną poinformować Cię Gryf'u, że w dniach 10-13 maja 2002
                odbędą się w Krakowie II Dni Tischnerowskie
                Nad imprezą patronat honorowy objął Metropolita Krakowski J.E. ks. kard. Franciszek Macharski.

Jottka mogłaby nam coś o tym napisać
                ale pewnie woli obżerać się słodyczami ...

• Gość: Pogodny Moj pierwszy glos na Forum IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 09:13

>
              > Czesc Gryf!
              > Ty stary paranoiku ;)
              > W dzisiejszym Kurierze prokuratura zapowiedziala,
              > ze do konca miesiaca zostanie postawiony akt oskarzenia
              > w sprawach miejskiej mieszkaniowki z czasow nadzoru politycznego
              > twojego ulubionego Dariusza W.
              > Poczekaj na fakty.
              > No i badz spoko.

No i co z tego, ze postawi zarzuty. Ukaraja referenta tej mafii, ktory dostanie
              rok w zawiasach a Patroni ( w tym Dariusz W.) zalatwia mu z wdziecznosci cicha i
              b. dobrze platna prace.
              Oskarzony Krzysztof Z. ze Stargardu , tez ma juz cicha i spokojna prace.

To nie Gryf jest Paranoikiem, Only You naiwnaczkiem.

Nowy- "Pogodny"
            • Gość: Gryf Re: TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprzy wla IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 10.05.02, 21:55
              Gość portalu: AS napisał(a):

> jottka napisał(a):
              >
              > > chyba mi ... nie staje
              >
              > To oczywiste!
              > To tak jak mnie nic na piersiach nie zwisa ;)
              >
              > Po prostu nie mam zadnych odznaczen.
              >
              > > do wątków korupcyjno-politycznych...
              >
              > Czesc Gryf!
              > Ty stary paranoiku ;)
              > W dzisiejszym Kurierze prokuratura zapowiedziala,
              > ze do konca miesiaca zostanie postawiony akt oskarzenia
              > w sprawach miejskiej mieszkaniowki z czasow nadzoru politycznego
              > twojego ulubionego Dariusza W.
              > Poczekaj na fakty.
              > No i badz spoko.
              Drogi internauto Asie.
              Pamietam z tego okresu wielkie wzburzenie Darka W.na wiesc o tym ze w urzedzie
              odbywaja sie jakowes kontrole, jego wrzask histeryczny "dajcie im w spokoju
              pracowac oni sa tacy uczciwi".Zaraz aby poprawic sobie humor przyznali nagrody
              do podzialu w wysokosci 2ooo ooo zl z motywacja bo oni sobie zasluzyli. A krotko
              po tym odebral wysokie odznaczenie--ciekawe na czyj wniosek i za co... czy ktos
              wie cos na ten temat. A to wszystko bez slowa przepraszam.

• Gość: Kostia Re: TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprzy wla IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.05.02, 09:07
        franekkk napisał(a):

>
        > prosze o wyjasnienie znaczenia trismus dziekuje
        > oni juz byli wiec sobie pozwole
        > gorszych niz kocmiel i wieczorek mam nadzieje ze nie bedzie
        > ale co z tego jesli nikt nic im nie udowodni
        > niestety tak jak w innych sferach od samego gadania nic nie zmienisz

Nudny, nudny , nudny Franekkk.

• franekkk Re: TRISMUS 10.05.02, 09:12

a co by twoim zdaniem nie bylo nudne - pod sciane??
          • Gość: AS Re: TRISMUS IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 10.05.02, 09:16
            franekkk napisał(a):

>
            > a co by twoim zdaniem nie bylo nudne - pod sciane??

... i siekiera go, siekiera ...
            opluc, narzygac i zabelkotac
            calkiem niezly horrror show ;)
            • Gość: Gryf Re: TRISMUS IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 10.05.02, 09:25
              Panie i panowie co robic? Czy w takim razie milczec i zapijac sie badz w inny
              sposob przymykac oko.To jest forum i mozna snuc swoje przypuszczenia.Niech
              wiedza ze nie jestesmy glupcamia.Jest takie przslowie polskie " Polak madry po
              szkodzie".
              • franekkk Re: TRISMUS 10.05.02, 09:35

cale szczescie juz milczec nie kazano
                ale jesli to bedzie tylko i wylacznie ogolnik to z czasem wszyscy przestana
                reagowac
                niestety albo konkret albo nici
                i nadzieje mozna miec ze konkretem ktos sie zajmie bo to forum jak widac obecne
                jest na ekranach wielu opcji i sposobow postrzegania

moze troche optymizmu przynajmniej dzisiaj - slonce jest - pewnie sie dzisiaj
                wieczorkowi nie chce:)))))))
                • Gość: Gryf Re: TRISMUS IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 10.05.02, 21:19
                  Tak tu sie zgadzam ale wszystko tak jak w puzzlach uklada sie w logiczna
                  calosc.
                  Jadac tramwajem slyszalem jak ludzie mowili ile wzial w lape ,przy wodce ze
                  znajomymi ani o dolara sie nie roznili,malo tego moj prezes ktory bywa tu i
                  tam zagadniety przeze mnie wypalil bez zastanowienia taka sama kwote.
                  Tak tak wiem to absolutnie nie sa argumenty trzeba dowody niezbite znalezc i
                  najlepiej za reke zlapac,ale czy ja musze jechac do Francji ???
                  • Gość: Gryf Re: TRISMUS IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 12.05.02, 22:07
                    To z tego co widze na naszym forum "A forum ma widze wielkie" to przypadlosc
                    zwana dalej TRISMUS rozszerza sie na niespotykana skale.
                    • Gość: Gryf Re: TRISMUS IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 13.05.02, 10:15
                      Ciekaw jestem czy prokuratura da sobie rade?
                      Ja z dziecinstwa pamietam taka sytuacje : wlasciciel rasowego owczarka
                      probowal rozdzielic swoja suke z kundlem ktory ja pokryl przypadkowo. Walil
                      tego kundla smycza lal wode na te psy zlaczone krzyczal i nic nie skutkowalo.
                      Czy prokuratorowi uda sie?
                      • Gość: Gryf Re: TRISMUS IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 16.05.02, 22:51
                        Dotarly do mnie informacje o chorobie Darka W.Na wiesc o tym ze jego
                        prokurator ma wezwac do siebie i to niewiadomo w jakim charakterze czy swiadka
                        czy oskarzonego zle sie poczul i wczesniej wyszedl z pracy.
                        • Gość: Gryf Re: TRISMUS IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 19.05.02, 15:36
                          Troche popuscil mowie Wam - wiem od zajomych ,dotarlo do niego.Ale warczy
                          dalej!!!
                          • Gość: Gryf Re: TRISMUS IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 24.05.02, 22:13
                            A moze Jarek D. z czasopisma "obserwator" napisze jakis artykul o wizycie
                            swojego chlebodawcy {bylego} u prokuratora . Jarek to by bylo bardzo ciekawe a
                            i Twoj honor...................
    • Gość: Laufer 1 Jarosław D. pisze pod tym Postem, Gryfie IP: *.xtra.pl 24.05.02, 22:37
      Niniejszym donoszę, że Jarosław D. pisze tutaj i dyskutuje zawzięcie pod Twoim
      Postem Panie Gryfie. A ponieważ broni swego byłego pracodawcy i jest
      sfrustrowany bo u Sobczyka mało zarabia i w związku z tym wypowiada się
      agresywnie i celowo wulgarnie. Więc przeczytaj wszystkie "głosy" w tym Post-cie
      i domyśl się Gryfu.
      • Gość: AS Re: Jarosław D. pisze pod tym Postem, Gryfie IP: 111.111.26.* / 111.111.26.* 27.05.02, 13:30
        Gość portalu: Laufer 1 napisał(a):

> Niniejszym donoszę ...

Jarosaw D. pisze pod tym postem
        a Gryf jest Marianem J.

Jaja ko Jarosław D.

• Gość: Gryf Re: Jarosław D. pisze pod tym Postem, Gryfie IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 29.05.02, 23:42
          No i co, nic nie slychac aby prokurator cos wskoral.
          Poszedl jeden "nius" w prasie i nic cisza spokoj.
          A moze my chcielibysmy cos wiedziec jako spoleczenstwo panie prokuratorze?
          I to bez wzgledu czy jest winny czy tez nie.
          • Gość: Gryf Re: Jarosław D. pisze pod tym Postem, Gryfie IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 30.05.02, 22:03
            No panie Jarek D. Prymas podal temat teraz tylko swojego Darusia na spytki i
            artykulik gotowy. Oj bedzie sie sprzedawac gazetka Twa.
            • Gość: Gryf Re: Jarosław D. pisze pod tym Postem, Gryfie IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 03.06.02, 23:04
              Znane sa przypadki trismusu gdy dwa zlaczone w uscisku zwierzaki wpadly do
              wody i utopily sie.
              Czy gdzies jest blisko wystarczajaco duzy zbiornik wodny?
              • Gość: Gryf Re: Jarosław D. pisze pod tym Postem, Gryfie IP: 2.4.STABLE* / 192.168.1.* 11.06.02, 19:32
                No ten z tego co mi jest wiadomo pciaga za wiele sznurkow w naszym miescie.
                I niczego sie nie boi jak jakis CAPO DI TUTTI CAPI !!!
                • Gość: Gryf Re: Jarosław D. pisze pod tym Postem, Gryfie IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 24.06.02, 23:42
                  Wszystko do czasu?
    • Gość: Gryf Re: TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 23.07.02, 22:33
      n\tx
      • Gość: Gryf Re: TRISMUS- w wykonaniu Dariusza W. i innychprz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 05.09.02, 21:45
        My mieszkancy Szczecina obserwujemy klasyczny przyklad szczekoscisku tych
        przy wladzy .Tak teraz przed wyborami!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka