Dodaj do ulubionych

Szukam sprawdzonego,dobrego żłobka wSzczecinie!

07.01.05, 22:57
Witam Mamy!
Od paru miesiecy mieszkam w Szczecinie, moja córcia ma ponad roczek.W
niedalekiej przyszłości myśle o żłobku dla niej.Prosze o informacje, które
pomogą mi w wyborze najlepszego. Z góry Wam Dziekuje i ciepło pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • vvega Re: Szukam sprawdzonego,dobrego żłobka wSzczecin 10.01.05, 13:17
      moi znajomi chwalili żłobek na słonecznym - Słoneczko chyba sie nazywa...
      troche brzydko z zewnątrz wygląda, najładniejsza z zewnątrz jest muszelka w
      Dąbiu, ale nie znam nikogo kto mnial tam malucha...
    • emagda Re: Szukam sprawdzonego,dobrego żłobka wSzczecin 10.01.05, 14:19
      ja bardzo polecam żłobek na Romera. Os. Zawadzkiego panie są świetne,warunki
      bardzo dobre. Gdybym miała drugie dziecko też z niego skorzystam.
      • deser_t Re: Szukam sprawdzonego,dobrego żłobka wSzczecin 10.01.05, 14:54
        Potwierdzam - żłobek na Słonecznym (Prawobrzeże, ul. Kostki Napierskiego) jest
        chwalony a sama znam go "od podszewki"

Polecam!
    • daka-78 Re: Szukam sprawdzonego,dobrego żłobka wSzczecin 10.01.05, 22:09
      Na Romera Odział żłobkowy w tamtejszym przedszkolu.Panie wspaniałe dzieci uczą
      się mnóstwo piosenek ,jedzenie pyszne bardzo szybko dzieci uczą się korzystać z
      nocniczka polecam zwłaszcza "ciocie"Jolę z II grupy!
    • martelia Re: Szukam sprawdzonego,dobrego żłobka wSzczecin 11.01.05, 11:18
      Moja półroczna córka chodziła do "Muszelki" w Dąbiu. Gorąco polecam ! Bardzo
      kompetentna, przyjzana i sympatyczna opieka. pani kierownik jest osobą, z którą
      wiele rzeczy można omówić i pozytywnie, indywidualnie załatwić. Niestety po
      dwóch miesiącach musiałam zrezygnować ze wzgledu na katar,a w konsekwencji
      zapalenie oskrzeli.
      Jeśli chodzi o żłobek na Słonecznym, to nie mam zbyt dobrej opinii, ale
      przeprowadziłam tylko wstępne rozmowy z kierowniczką i pielęgniarką. Krótko
      temat ujmując co chwilę zmieniały zdanie, co do wieku dziecka, co do żywienia
      itp.
      Pozdrawiam
      • gag10 WRÓBELKI 31.01.05, 22:03
        Hej, a ja polecam WRÓBELKI na Niedziałkowskiego. Mój synek poszedł tam jak miał
        4 miesiace, teraz jest juz w starszakach i nigdy nie miałam nic do zarzucenia.
        Panie opiekuńcze i bardzo oddane dzieciom, wspaniała atmosfera. POLECAM!!!
    • maciulka Tylko Mazowiecka! 09.02.05, 11:25
      Ja ze Słonecznego woziłam synka właśnie tam. Rewelacja. Edukacja lepsza niż w
      przedszkolu. Na Słonecznym mieliśmy niestety niemiłe wspomnienia wbrew temu, co
      mówią zwolennicy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka