Gość: konjo IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.01, 21:54 mam wrazenie ze goraczka sobotniej nocy zaczyna sie tu w czarnej beemce serii 3 rocznik 85, podniesiony tyl, napis pioneer na tylne szybie i stroj sportowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arti Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: *.miasto.szczecin.pl 16.05.01, 08:25 Gość portalu: konjo napisał(a): > mam wrazenie ze goraczka sobotniej nocy zaczyna sie tu w czarnej beemce serii 3 > > rocznik 85, podniesiony tyl, napis pioneer na tylne szybie i stroj sportowy Jezeli tylko to widzisz to jestes bardzo ograniczona istota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konjo Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 11:43 wasze opinie nie zmieniaja faktu, ze tu sie nic nie dzieje nie ma sie gdzie napic spokojnie piwa, a srodmiescie jest pelne gosci ktorzy maja na cos chec a nie maja kasy, pozatym jedyna atrakcja sa bardzo zenujace imprezy w postaci dni morza (dni dresiarstawa?), najlepiej stad szybko spierdalac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike nie, nie sadze! IP: 194.195.43.* 16.05.01, 12:00 Gość portalu: Konjo napisał(a): > wasze opinie nie zmieniaja faktu, ze tu sie nic nie dzieje nie ma sie gdzie > napic spokojnie piwa, a srodmiescie jest pelne gosci ktorzy maja na cos chec a > nie maja kasy, pozatym jedyna atrakcja sa bardzo zenujace imprezy w postaci dni > morza (dni dresiarstawa?), najlepiej stad szybko spierdalac... Wkurzaja mnie takie opinie! W piatek jest koncert Soyki w "13 muzach" idziesz? Byles na "Kontrapunkcie" albo obejrzales ktoras z wystaw na Zamku (np. "Chlopi w sztuce polskiej"), jak Fibak przywiozl swoja kolekcje ruszyles pupcie zeby zobaczyc? Widziales wielokrotnie nagrodzony spektakl A.Augustanowicz "Moja watroba..." albo "Wesola wdowke" wg Hanuszkiewicza? Moze nie lubisz sztuki? OK. Wybrales sie kiedys na mecz Pogoni, SKK albo na tenisa Pekao Open (nazwiska z pierwszej 100 ATP). A widziales w zyciu wodowanie statku (czesc jest otwarta dla publicznosci). Wypasionych pubow jest od groma a ja cale zycie mieszkalem w samym srodmiesciu, nieraz wracalem w srodku nocy i nigdy nic mi sie nie stalo. Wiec skoncz z tam malkontenctwem!!! Jedz sobie do LAGUNY - najlepszego Aquaparku w Polsce i sie zrelaksuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: nie, nie sadze! IP: *.tomsol.jest.o.k.pl 11.06.01, 22:02 ... niespelnione ambicje kolegów - to chyba tyle ,prawda. Koncert Soyki, powiadasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miras Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: 195.205.248.* 16.05.01, 08:56 tak Konjo, dresiarze sa w kazdym polskim miescie, ale zeby zaraz bylo to wyznacznikiem danego miasta - bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: 194.195.43.* 16.05.01, 09:59 Gość portalu: konjo napisał(a): > mam wrazenie ze goraczka sobotniej nocy zaczyna sie tu w czarnej beemce serii 3 > rocznik 85, podniesiony tyl, napis pioneer na tylne szybie i stroj sportowy Szczecin ostatnio staje sie raczej miastem studentow. A poziom dresiarstwa nie odbiega od innych miast, a jest raczej nizszy. Ale moze to wynika po prostu z tego ze sie lepiej ubieraja albo wlasnie sa na jumie w Reichu. A to ze jeden burak zdejmie tlumik i krazy po miescie swoim trupem to o niczym nie swiadczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obs Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: *.szcz.gazeta.pl 16.05.01, 10:40 Gość portalu: konjo napisał(a): > mam wrazenie ze goraczka sobotniej nocy zaczyna sie tu w czarnej beemce serii 3 > rocznik 85, podniesiony tyl, napis pioneer na tylne szybie i stroj sportowy Pogląd uproszczony, ale obrazowy i sugestywny. Jak osobnik w starej beemce z dudniącym techno zza uchylonej szyby rusza na skrzyżowaniu z piskiem opon i rykiem silnika, to go bardziej widać, słychać i czuć. To się - jednak - jakoś kojarzy z jumą i dilerką, czyli nieodłącznymi elementami miejskiego folkloru Szczecina. Mnie zastanawia coś innego. Dlaczego w Szczecinie jest tyle dziewczyn na żelazkach? Nawet młode mamy pchają przed sobą wózki na dwudziestocentymetrowych koturnach. Nigdzie indziej tak tego nie widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angella Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: *.ger.univ.szczecin.pl 23.05.01, 16:59 Gość portalu: obs napisał(a): > Mnie zastanawia coś innego. Dlaczego w Szczecinie jest tyle dziewczyn na żelazk > ach? Nawet > młode mamy pchają przed sobą wózki na dwudziestocentymetrowych koturnach. Nigdz > ie indziej tak tego > nie widać. Moda do nas z Zachodu szybciej dociera, he he. W Wawie beda dopiero za rok w zelazkach chodzic!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianna Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: *.tomsol.jest.o.k.pl 11.06.01, 22:13 ...to rzeczywiscie przyciaga uwage niewatpliwie na ulicach Szczecina! Skad takie "nowatorskie" trendy?!!! ps. marianna, wieczorem przed komputerem w dresach ( ale tlumika nie sciagne chocby nie wiem co - to moge obiecac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REKIN Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: 10.10.10.* / *.vx.pl 06.06.01, 23:24 Bez wątpienia Szczecin to miasto "wyjątkowe" różni się od innych miast w Polsce Pełno niemców , ludzie ujżeli już zachodni styl życia, ubierania i naśladują to ( czasami nieudolnie ). Co do klutury to imprezy jak np. Dni morza są potrzebne bo licealista nie pójdzie do 13 Muz bo jest na to za młody. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kevin Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: *.espol.com.pl 25.06.01, 00:00 zacznijmy od definicji. Burak - w sensie kretyna, idioty tudzież debila... w Szczecinie jest ich pełno, ale pewnie nie wiele więcej niż w innych miastach. Burak jako nur, żur, pijak - tych jest od cholery. Pracuje w sklepie monopolowym i rzygać mi się chce na ich widok. Kolesie nic nie robią tylko się snują i kombinują jakby tu parę zł na winiacza skręcić. Dresiarze - tych tez jest kilka rodzajów. Sam chodzę w dresie, ale dlatego że jest mi wygodnie i wierzę w jakość markowych ciuchów a poza tym warunkują mój sportowy tryb życia. Inni dresiarze to skojarzenie z klimatami dealersko-mafijnymi - Ekskalibur, Lokomotywa. Słynny kawał mówiący o tym że samochody BMW nowej serii będą miały przezroczyste drzwi (żeby było cały dres widać:) mocno oddaje klimat panujący w Szczecinie. Ale tych panów też należy podzielić na różne kategorie - stare rumunskie bejce albo golfy jedynki, bite 16 razy i kupione za 1000 zl na giełdzie a z drugiej strony nowe mercedesy i BMW - bogaci rodzice bądź znów klimaty lekko mafijne. Powracając do tematu myślę, że niepotrzebnie został on rozgraniczony na 3 kategorie - z lekkim nagięciem mozna tych panów sklasyfikować w dowolnym z tych określeń burak to dresiarz a dresiarz to "fan MacKwaka":) Jak ktoś tam wspominał o koncercie Sojki w 13 Muzach... przecież ci kolesie o twarzach nieskażonych myślą nie mają pojęcia kto to Stanisława Sojka!! Dla nich ważny jest mocny beat w samochodzie i szybkie efektowne życie (często krótkie). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja! Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: *.wsap.szczecin.pl 07.07.01, 12:27 Uważam że to miasto anorektyczek chodzących na żelazkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: 194.195.43.* 09.07.01, 13:05 Gość portalu: Ja! napisał(a): > Uważam że to miasto anorektyczek chodzących na żelazkach! Przestan sie ogladac za dziewczynkami z gimnazjum!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaroslaf Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: 213.158.195.* 17.07.01, 15:16 Gość portalu: Mike napisał(a): > Gość portalu: Ja! napisał(a): > > > Uważam że to miasto anorektyczek chodzących na żelazkach! > > Przestan sie ogladac za dziewczynkami z gimnazjum!!! nie wiem czy tylko mi się tak wydaje, ale w tylko w szczecinie jest tyle gowniar _bardzo_ wyzywajaco ubranych - obserwacja szczegolnie wyrazna na ostatnich dniach morza. gdzie indziej (poznan, warszawa, lublin) nastolatki chodza w "skromnych" bezplciowych dzinsach itp. (upraszczam troche). jakos wydaje mi sie to normalniejsze - przynajmniej nie zakrawa na pedofilie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rere Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: *.wsap.szczecin.pl 09.07.01, 16:34 Dziewczyny na żelazkach to symbol złego smaku, którego w Szczecinie niestety nie brakuje. Choć - z drugiej strony - to znak rozpoznawczy dla karków. Dzięki żelazkom wiedzą, które panienki rwać z nadzieją na powodzenie (w myśl zasady: obywatelu, nie pieprz bez sensu). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: czy sadzicie ze szczecin to miasto burakow, dresiarzy i fanow mak IP: 212.160.165.* 06.08.01, 11:46 nie sądzę... Odpowiedz Link Zgłoś