Gość: szczecinianin IP: 62.233.173.* 12.06.05, 20:58 może to jeszcze nie ideał ale po kilku latach dołowania pierwszy raz było lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: AHOJ Dni morza IP: *.pomorzany.v.pl 12.06.05, 21:36 Byłem na wałach i stwierdzilem ze impreza byla żenująca, pisenki góralu czy ci nie żal na pewno pasują do charakteru imprezy?!?! , dodatkow m.in. wesołe miasteczko i wata cukrowa świadczy o głebokiej prowincji i pozycji jaka Szczecin pod przywodztwem JP Jurczyka zajmuje, oby jak najszybcie zniknął z oczu i znalazł sie inny gospodarz który nada prawdziwy morski charkater nie tylko temu świętu ale przed wszystkim miastu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tkkno Re: Dni morza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 01:07 Jak miałem ok. 10 lat, to oprócz zwiedzania jednostek pływających bardzo lubiłem watę cukrową i zabawy na "wesołym miasteczku" (do sztucznych ogni rodzice mnie nie trzymali)... Moi siostrzeńcy (10 i 8 lat) również bardzo dobrze się bawili na autodromie czy na karuzeli, o statkach nie wspominając. Czyli można powiedzieć dzieciakom się podobało i watą się zajadali cały czas... A to, że o wszystkich dorosłych organizatorzy nie zadbali tak jakby się chciało, to już inna sprawa. Ale chyba o każdego zadbać się nie da - jak ktoś będzie chciał być niezadowolony to i tak będzie. Ale w końcu była to impreza lepsza od tej w roku poprzednim i mam nadzieję, że tak już zostanie:) Jeszcze kilka lat temu, czy nawet w zeszłym roku koncert T.Love możnaby uznać za występ gwiazdy sobotniego wieczoru a tutaj taka niespodzianka: Us3 i to za darmo:) Niezłe kilka lat na to czekałem, aby móc powiedzieć, że z niecierpliwością czekam na kolejne Dni Morza - żeby się przekonać w pozytywnym tego słowa znaczeniu co tym razem zafunduje nam miasto:) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prezes Re: Dni morza IP: *.ha.tuniv.szczecin.pl 13.06.05, 10:41 Ja zamiast wąchać spaleniznę grilla tudzież przytupywać pieśni o góralu wybrałem się na Łasztownię, gdzie przez prawie 1,5 godziny 20-osobową grupę oprowadzał szczeciński przewodnik. Mimo kropiącego deszczu, wycieczkowicze słuchali z uwagą, przewodnik opowiadał historie obiektów i miejsc z ogromną pasją, klimat niepowtarzalny, pełna kultura - jednym słowem rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
kamil_de_luxe Dni wiochy 14.06.05, 18:58 imprezy z cuklu dni morza nigdy nie byly atrakcyjne. Byl i jest to sped biednych ludzi nie majacych pomyslu na to jak przyjemnie spedzic czas, otrzec sie troche o kulture i poznac nowych ludzi. Wygladalo to mnie wiecej tak : rodziny z ojcem z bosmanem w dloni w jednej rece , w drugiej ryczace dziecko w brudnej bluzeczce z podpita matka z boku (facet koniecznie z wasami) plus jeszcze ze troje rodzenstwa. Obok takiej rodzinki grupka pijanych 13 latkow z gimnazjum krzyczacych "ku..japie..zajebiecichuju", na scenie "artysci" grajacy covery krawczyka i ich troje, wszyscy sie swietnie bawia i sikaja na odleglosc. To moje wspomnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Dni morza IP: *.szczecin.pl 14.06.05, 10:26 Impreza była "pyszna" a imprezowicze powinni się pozdrawiać po marynarsku ACHÓJJJ Z .........:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy viporada! ? IP: *.fnet.pl 12.06.05, 22:02 czy to impreza masowa czy vip-owa. cały taras zamknięty. dla kogo? imprezka dla swojaków za pieniądze biedaków! toż to ... (ugryzłem sie w klawiaturę) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patu Re: Bliżej wody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 07:25 a mi sie podobalo i mojej corce tez!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: play Re: Bliżej wody IP: *.teleton.pl 13.06.05, 07:55 Wszechobecny smród grillowanego mięcha, jarmarczne stragany, przepite ryje, tony rozbitego szkła na trawnikach, pół godziny stania w kolejce żeby zobaczyć pokład dumy obrońców naszego morza, fatalne nagłośnienie sceny głównej, ... rewelacja, rzyczwiście było lepiej niż rok temu. Nikt na mnie nie zwymiotował, w niedzielne popołudnie, trzy jachty w sławetnej marinie, oscypki i miód przed Muzeum Morskim. Sprawna i wesoła organizacja. Kolorowych Jarmarków, tru tu tu tu tu, blaszanych zegarków .... a poza tym wszyscy zdrowi ? Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_wujek Re: Bliżej wody 13.06.05, 09:30 Wszystkie sobotnie koncerty (poza odstającym od reszty Numerem Razem i jego prywatnymi komentarzami)były świetne, a Us3 rewelacja. Jednak było tez kolka minusów. Byłem gościem waszego miasta stałęm blisko pod sceną i tak parady statków nie widziałem bo zasłaniały ja inne statki, większości fajerwerków nie widziałem bo zasłaniała je scena. W dodatku ta wielka kałuża pod sceną z dziurą do której co rusz ktoś wpadał. Nie powiem nic także o niezabezpieczonych torach tramwajowych. Może to jest powód, że co rusz przejeżdżała karetka. Jednak ogólnie za sobotni poziom muzyczny piatka a za poziom bezpieczeństwa (zamieszanie pod scena pod koniec koncertu Us3 - gdzie ochrona zaregowała gdy dopiero ludzie zaczeli krzyczeć - zróbcie coś)dwójka. Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart dni morza 13.06.05, 12:50 impreza była by lepsza gdyby niedzielny koncert odbył się w sobote a nie jakieś hip-hopowe gó....,kolejnym minusem jest ustawienie sceny- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Kuna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 14:16 Mi najbardziej podobal sie ten stary lodolamacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom JEA Jurczyk sie postarał... IP: *.pomorzany.v.pl 13.06.05, 18:56 bylo super, wkoncu cos sie dzialo,duzo wiecej takiech imprez.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "uaaaaałłłłłłłł!! "uaaaaałłłłłłłł!!!!!" IP: *.icpnet.pl 13.06.05, 20:02 "uaaaaałłłłłłłł!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaciekK Druga strona medalu IP: 83.168.74.* 13.06.05, 22:15 "Gazeta" tak wychwala tę imprezę, a szkoda, że nie wspomniała o tym, co się działo w nocy z soboty na niedzielę. Zainteresowanych odsyłam: www.kurier.szczecin.pl/?d=regiony1&id=89928 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Druga strona medalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 10:38 Wcale nie było wspaniale. Byłam z bejbusiem na Wałach Chrobrego i szybko uciekłam. tłok i smród piwska przemieszany z grillem.To nie jest impreza dla normalnych ludzi,impreza rodzinna. zresztą nikt z moich znajomych wcale tam nie poszedł. To impreza dal piwożłopów i jako taka powinna być prezentowana.Tam wcale nie było atmosfery pickniku tylko atmosfera piwnego grilla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Bliżej wody IP: 212.160.165.* 14.06.05, 12:28 Szkoda, ze schowalismy swoją szczecińską perełkę Nawigatora XXI - szkoleniowy statek WSM, głęboko w "krzaki". Przy okazji takiej imprezy można było pochwalić sie jedną z najnowocześniejszych jednostek szkoleniowych w Europie. Chętnych do zwiedzania pewnie by nie zabrakło. Poza tym "Nawigator" ma chyba więcej wspólnego z Dniami Morza niż oscypki i Indianie. Odpowiedz Link Zgłoś