Dodaj do ulubionych

Prezydent Jurczyk jest chory

IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 14:03
Wczoraj zasłabł.Najpierw prezydenta odwieziono do domu, nastepnie do
lekarza.Wszyscy,którzy doprowadzili Prezydenta Jurczyka do tego stanu mogą
się cieszyć.Lista "jadących na Marianie Jurczyku" oraz życzliwych jest
długa.Nic dziwnego, że nie wytrzymał.Dał się im opętać to i jest uwikłany..
Obserwuj wątek
    • Gość: drań Re: Prezydent Jurczyk jest chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:08
      sam się dziadyga pchał na stołek ...
    • Gość: maria Re: Prezydent Jurczyk jest chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 14:54
      Nikogo nie wolno obwiniać za chorobę starego człowieka, nie staraj się wpędzać
      nikogo w poczucie winy bo to śmieszne - gdybyśmy sto lat wiecznie śpiewali mu
      i hołdy czapkami do ziemi składali, nic nie pomogłoby, zwyczajnie jest chory.
      Założyłeś jeszcze jeden Link Nienawiści, wstyd!!!
    • Gość: andreas bede brutalny! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.05, 14:55
      a moze to sztuczka "na Rywnia",
      kiedyś w szkole jadlo sie surowego ziemniaka i do lekarza...

Zatrudnie starszego, schorowanego do niezłych przekretów!
      Niewinność gwarantowana!
    • Gość: beti Re: Prezydent Jurczyk jest chory IP: *.vx.pl / *.vx.pl 06.07.05, 14:55
      na Alzheimera na pewno i to od dawna
      • Gość: H56 niech się sołtys zrzeknie urzędu to wyzdrowieje ! IP: *.comnet.krakow.pl 06.07.05, 15:17
        teraz porzadzi desantowiec ze Rzgowa i Euroafrika.
        • Gość: ciekawt Re: niech się sołtys zrzeknie urzędu to wyzdrowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 08:16
          dlaczego EUROAFRIKa
    • sith11 Re: Prezydent Jurczyk jest chory 06.07.05, 15:25
      Choroba nazywa się Euro Inwest Seller a leczenie kosztowało podatników 10 mln
      • Gość: H56 zarażonych jest wiecej ! IP: *.comnet.krakow.pl 06.07.05, 15:36
        pewnie to jakiś ptasi wirus ?
        • Gość: Olej Re: zarażonych jest wiecej ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 15:46
          Może to Ptasia Grypa. A może niedoleczona Czerwonka?
          • Gość: zona pijaka Re: zarażonych jest wiecej ! IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 06.07.05, 17:07
            Uczono mnie że mie bije sie kobiet, nie gwalci dzieci i nie zyczy NIKOMU
            choroby. Niestety na tym forum przewazają szumowiny, ktore trudno nazwac
            normalnymi ludzmi.
            • schutzengel1 Re: zarażonych jest wiecej ! 06.07.05, 17:15
              wskaż mi chociaż jeden wpis życzący Jurczykowi choroby.
              • Gość: zona pijaka Re: zarażonych jest wiecej ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.07.05, 17:52
                Poza tym nie kopie się leżacych - przypomina mi to ZOMO. Zycze Jurczykowi
                powrotu do zdrowia.
                • Gość: andreas Re: zarażonych jest wiecej ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 18:55
                  tez mu zycze powrotu do zdrowia i ... wiezienia!

Jeżeli złodziej wybije Tobie szybe w samochodzie ukradnie kompa z danymi
                  i pare dokumentów waznych....
                  to co mu zyczysz - zdrowia i miłego uzywania lub dobrego dealu?
                  Czy moze... czego innego?

Jak ktos zniszczył nasze miasto - to co mu zyczyć?
                  Ja jestem prosty chłopak, jak kogos nie lubie to nie lubię,
                  a nie że będę się ładnie usmiechał i płaszczył, a w myslach...
                  Chory czy nie chory - nienawidzę go i źle mu zyczę,
                  ale najchetniej życze mu wiezienia za brak kompetencji!
                  • Gość: grz Re: zarażonych jest wiecej ! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 19:23
                    wszędzie ta kasa..tylko dup/sorry/jeszcze brakuje...
                  • Gość: zona pijaka Re: zarażonych jest wiecej ! IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.07.05, 20:05
                    Gość portalu: andreas napisał(a):
                    > tez mu zycze powrotu do zdrowia i ... wiezienia!

Założymy się, że na pogrzeb Jurczyka, przyjdzie z 50 tys. ludzi. A na twój
                    andreasie? Ty go znasz, on nawet cie nie kojarzy. Tym sie rózni duży format od
                    zrzynków. A o wiezieniu to mozesz sobie pomarzyć, cobyś nie dostał wytrysku.
                    • Gość: andreas Re: zarażonych jest wiecej ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:16
                      wiesz masz racje mnie zna mało osób - i wszyscy mnie lubia i szanują,
                      a tego "formata co regata" - wybacz!
                      Wybacza nie o mnie ten watek,
                      ale znam ludzi naprawde madrych i prawdziwie duzej kultury i formatu
                      i wiesz co nie zna ich tak wiele osób...~

Nadto - wybacz porównanie - Hitlera i Stalina tez zna duzo osób
                      myslisz, ze to robi z ludzi duzy format?

Nie, wazne co robia!
                      Wybacz nie bede przytaczał kompromitujacych sytuacji dla niego...
                      bo kompromituja go jako człowieka, a dyskfalifikuja jako polityka,
                      a ludzi jakimi sie otacza i wizje jakie opowiadał - wybacz...

Słuchaj we Włoszech do par;lementu ichniejszego dostała sie Ciciolinia,

bo cycki pokazywała i duzo osób ją znała i pan ten tego samego formatu!
                    • Gość: andreas Re: zarażonych jest wiecej ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:20
                      a poza tym ja nie zycze mu ... no nie pisze jak Ty juz o jego pogrzebie!
                    • Gość: andreas jak juz tak pogrzebowo ludzi oceniasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:37
                      jak juz tak pogrzebowo ludzi oceniasz...
                      to znam wiele "osobistosci" na których pogrzebach było lub byłoby
                      wiecej osób i co? - to ma swiadczyc o formacie człowieka?
                      A moze to co zrobił dla tego miasta...
                      ostatnie miejsce wśród maturzystów, ostatnie o bezrobocie, ostatnie inwestycje,
                      ostatnie, ostatnie....
                      omijaja nas inwestorzy - wiesz zaryzykuje - czekaja na zmiane władzy!
                      Bo wybacz nie widze powodu czemu unikaja Szczecin,
                      przeciez bardzo dobre połozenie, kultura techniczna, języki,
                      kontakty, połozenie turystyczne, przy drogach wodnych, morze
                      - no wszystko przemawia na plus dla miasta!
                      Wszystko oprócz władz miasta!
                      Format iście zajebisty, jak horror odstraszajacy!
                    • Gość: andreas co do kojarzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 00:56
                      wiesz ja go znam... a on mnie nie kojarzy...
                      wiesz masz racje on wielu rzeczy nie kojarzy,
                      a na takim stanowisku to bardzo istotne by choc troche kojarzyć!
                      Dał tego przykłady z dojczeafrica i pozdrowieniami dla zmarłych prezydentów...
                      • Gość: marian paździoch Re: co do kojarzenia IP: 62.69.200.* 07.07.05, 08:39
                        przy następnych wyborach zgłoś się, zakandyduj.
                        znajdź się na liście.
                        i bądź również aktywny jak na tym forum.
                        to cię skojarzy, nie on tylko...

pozdrawiam sedecznie!mp

• Gość: andreas Re: co do kojarzenia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 09:50
                          nie skojarzy - juz pisałem... prózny trud.
                          dla niektórych jest to nieosiagalna umiejętność,
                          dał przykłady kojarzenia...
                          Pytanie czy spotykał sie Pan z panem Duske - odp. Nigdy w zyciu!
                          Obok zdjecia sprzed paru miesięcy gdzie siedzieli obok siebie
                          na konferencji prasowej... o domach ze szkła w Dabiu!
                          Kojarzysz to?
                        • Gość: andreas nadto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.05, 10:09
                          nadto ja mam swiadomośc iz moja wiedza i wykształcenie
                          nie jest dostatecznie duże by móc dobrze zarzadzać tak dużą aglomeracją...
                          wiem, że do tego potrzeba wykwalifikowanej kadry i ma sie to nijak
                          do prowadzonej przeze mnie firemki....

Nie chciałbym sie potem tłumaczyc, jak popełnie bład -
                          a błędy kosztuja i 10 milinow - tłumaczyc sie,
                          że nie wiedziałem, ze nie miałem swiadomosci, ze nikt mi nie powiedział...
                          • Gość: andreas Re: nadto IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 07.07.05, 17:04
                            niestety sa tacy, dla których nic nie straszne...
                            pchaja sie, a potem robia wielkie oczy...
                            Nie radzili sobie ze swoim zyciem i majateczkiem, a biora sie za ... miasto!
                            pewnie pokażą "cycki" i juz zna ich duzo ludzi...
    • Gość: Meteo Re: Prezydent Jurczyk jest chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 18:08
      Gość portalu: sz-n napisał(a):

> Dał się im opętać to i jest uwikłany..

- Czy masz na myśli: Słowackiego, Trzosa, Durskiego i Durkę?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=25888936&v=2&s=0
    • Gość: Zuza Re: Prezydent Jurczyk jest chory IP: *.serwerek.com / *.astro.net.pl 06.07.05, 19:29
      krzyż mu na drogę ,niech odpoczywa w altance.
    • Gość: Pat Re: Prezydent Jurczyk jest chory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 21:45
      Gdyby ten człowiek dysponował mądrością, to nie nadwerężałby więcej swojego zdrowia po tym jak ludzie w takiej liczbie wypowiedzieli się przeciwko jego rządom w mieście.
      • basia931 Re: Prezydent Jurczyk jest chory 07.07.05, 06:06
        ale przed Sądem może stanąć, kombinuje jak wymigać się od kary
        • Gość: smutek Re: Prezydent Jurczyk jest chory IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 08:45
          kombinotor
          • Gość: zona pijaka Re: Prezydent Jurczyk jest chory IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 09.07.05, 08:58
            Pisz po polsku, matole
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka