magdawrzask 18.07.05, 21:33 czesc, czy ktos kupowal w szczecinie mieszkanie od developera Steed, maja siedzibe w dabiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: woy Re: Steed sp. akcyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 22:57 nic o niej nie wiem, ale nazwa firmy brzmi strasznie niewiarygodnie. To dziwne, ze przedsiębiorcy przywiązują tak małą uwagę do nazwy firmy. dla mnie kojarzy się z ksywą jakiegoś cinkciarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dexter Re: Steed sp. akcyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:54 dolaczam sie do pytania, tez zainteresowalem sie ich oferta ale sie boje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DanutaC Re: Steed sp. akcyjna IP: 217.153.4.* 05.08.05, 15:58 Też zastanawiam się czy to wiarygodna firma, a ktoś może słyszał coś o firmie która ma www.tomaszewski.pl? też sprzedają mieszkania w pobliżu i w podobnej cenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: Steed sp. akcyjna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 16:17 moze ktos z mieszkancow gumieniec sie wypowie, tam steed cos wybudowal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Steed sp. akcyjna IP: *.zchpolice.com 11.08.05, 09:27 Również jestem ciekaw, an www.steed.pl widać kilka realizacji, choć z bliska ich nie widziałem. A na tomaszewski.pl otwierają mi się jakieś kwiaty... Odpowiedz Link Zgłoś
perlai Re: Steed sp. akcyjna 12.08.05, 10:30 kilka lat temu (ok. 4) mieliśmy do czynienia ze sp. steed. właściwie nie mogę powiedzieć nic negatywnego na temat tej firmy. poza jednym wydarzeniem: przy zawieraniu umowy kupna nowego mieszkania notariusz dopatrzyła się jakiegoś wpisu do kw budynku. właściciel firmy tłumaczył czego ten wpis dotyczył i wytłumaczenia te brzmiały dość wiarygodnie. pani notariusz poprosiła jednak o oryginalne dokumenty potwierdzające te wyjaśnienia. przesunęliśmy termin podpisania na następny dzień, ale okazało się, że coś ważnego wypadło i pan ze steeda nie mógł przyjechać do notariusza z oryginałami, więc umówiliśmy się na jeszcze następny dzień, później na jeszcze nastęny, i jeszcze następny... w końcu zrezygnowaliśy z zakupu. być może był to zbieg okoliczności i my byliśmy zbyt niecierpliwi, a być może coś rzeczywiście było nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś