Gość: pepe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:12 Róbmy ściepe na kurację, niech trwa latami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nerv Jakie ciśnienie, jakie serce?.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:47 Przecież komunikat mówił, ze zdrowy jak byk i nic mu nie jest... Nie rozumiem po co jedzie na rechabilitację skoro na nic nie chorował... Ale był już stan pomroczny, zdaje się, że teraz ja go mam i nic nie potrafię zrozumieć! Dziadku, wstydu oszczędź i odejdź.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: in vino veritas Re: Jakie ciśnienie, jakie serce?.... IP: *.one.pl / *.one.pl 22.07.05, 22:34 juz mi sie normalnie nie chce o tym sluchać :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Jakie ciśnienie, jakie serce?.... IP: 62.69.198.* 23.07.05, 07:02 zdrowy - tylko chory utrciwy - tylko krętacz czysty - tylko łapówkarz to jakby pewien standard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Przecież on nie ma serca IP: *.bazapartner.pl 23.07.05, 09:54 Przecież on nie ma serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Jurczyka kolejka nie obowiązuje? IP: *.idea.pl 23.07.05, 11:08 komu Jurczyk coś załatwił skoro w ciagu kilku dni dostał skierowanie do sanatorium. Nie wiedziałem, że w szczecinie tak krótko czeka sie na skierowanie. Może jednak zostało wykorzystane stanowisko prezydenta miasta i pan prezydent tak często ujmujący się za biednymi ludźmi sam bezczelnie pełnymi garściami wykorzystuje swoją pozycję łamiąc niejednokrotnie prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: Jurczyka kolejka nie obowiązuje? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:07 ja czekałem po operacji w szpitalu ========= r o k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Prezydent Marian Jurczyk jeszcze się leczy IP: *.aster.pl 23.07.05, 11:27 szkoda, ze w szczecinie nie ma zadnych nowych inwestycji :( Niedlugo bedzie to miasto o liczbie mieszkancow ponizej 300 tys. A moze faktycznie juz tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas w mojej korporacji taksówkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:36 w mojej korporacji taksówkowej mówi sie, że to kara Boska! Tylko nie wiem dokładnie, bo klient był i musiałem jechać z nim do agencji, wiec nie wiem czy to, że taki prezydent? czy to, że taki chory? Czy tez wreszcie że do tego sanatorium? Bo słyszałem, że w tych sanatoriach to tez bywa różnie! A może to wszystko razem to jakis kataklizm. My taksówkarze tak uwazamy, ze trzeba to zmienic i nie budować hipermarketów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:38 acha my taksówkarze uważamy, że trzeba budować agencje towarzyskie, bo to jest zawsze na czasie w każdej epoce, ustroju i wieku! I przynosi konkretne pieniadze, i rozrywke daje, a przede wszystkim miejsca pracy! No i brudasów bedzie mniej, bo w agencji trzeba sie myć przed! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: 62.69.200.* 23.07.05, 19:40 Gość portalu: andreas napisał(a): > acha my taksówkarze uważamy, że trzeba budować agencje towarzyskie widzisz andreas, a jak policja zacznie tak działać jak w ameryce. nie dość że skasują auto jak cię tam znajdą, to jeszcze zdjęcie machną i przez internet wystawią. no i wstyd będzie, boć przecież człowiek nie zawsze w tym dniu ogolony jest, no nie? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:51 czy to jest post o burdelach=sorry o agencjach towarzyskich czy o ciężko chorym panu prezydencie? schodzicie z tematu... zamiast się cieszyć że pan prezydent sie podleczy i nie pogorszy mu się , to wy o przyjemnościach...tak nie uchodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.05, 21:39 no dobra to ja w takim razie przepraszam! Ale kogo - prezydenta? Tym że prezydent zdrowy (bo tak cały czas lekarze mówią) i sie podleczy jeszcze, to sie cieszę! A może on udake skoro lekarze mówia, że zdrowy! A jak zdrowy to przepraszam, ale wtedy nie przepraszam i ciagniemy o przyjemnosciach... No tak to teraz nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:10 jak zdrowy to o przyjemnościach=w sanatorium kuracjuszek pełnoo..Marian będzie szpanowac...jesem pewien...na balu mu nie popuszczą..pan prezydent jest w końcu szanowany i znany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: 62.69.200.* 23.07.05, 22:55 bardzo przepraszam forumowicza grz, ale do sanatorium jedzie się na kurację a nie na kur##two. pan prezydent dla forumowicza grz, to nie żaden szpanujący marian. można go nie lubić, ale też nie należy publicznie z niego kpić. tak mi się wydaje. mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grz Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:11 raz mi sie wyrwało..wyjątek..ale w moim sanatorium naprawde nie mogłem odpoczać..do prezydenta nic nie mam...w sobote wieczorem to myślę ze czasami mozemy uzyc wyjatkowo lzejszego tonu...gdyby tylko takie kpiny byly to pan prezydent bylby zdrowszy... Odpowiedz Link Zgłoś
kay36 Jurczyk wymyśla swoją chorobę 23.07.05, 22:13 andreasie, masz rację on nie ma choroby o jakiej on myśli, to tylko znowu iluzja. Portal strony jurczyka jest dobrze zrobiony- bo to kolejna mistyfikacja.Za dużo wódy było w rodzinie, czy nie słyszeliście innych opowiadań i innych ludzi, którzy mieli z tym kontakt bezpośredni. Tylko wóda i narkotyki taka jest inna strona cienia w księzycu bez pełni. Odpowiedz Link Zgłoś