Dodaj do ulubionych

Prezydent Marian Jurczyk jeszcze się leczy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 18:12
Róbmy ściepe na kurację, niech trwa latami.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nerv Jakie ciśnienie, jakie serce?.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.05, 19:47
      Przecież komunikat mówił, ze zdrowy jak byk i nic mu nie jest... Nie rozumiem
      po co jedzie na rechabilitację skoro na nic nie chorował... Ale był już stan
      pomroczny, zdaje się, że teraz ja go mam i nic nie potrafię zrozumieć! Dziadku,
      wstydu oszczędź i odejdź....
      • Gość: in vino veritas Re: Jakie ciśnienie, jakie serce?.... IP: *.one.pl / *.one.pl 22.07.05, 22:34
        juz mi sie normalnie nie chce o tym sluchać :|
        • Gość: piotruś Re: Jakie ciśnienie, jakie serce?.... IP: 62.69.198.* 23.07.05, 07:02
          zdrowy - tylko chory
          utrciwy - tylko krętacz
          czysty - tylko łapówkarz

to jakby pewien standard
    • Gość: M Przecież on nie ma serca IP: *.bazapartner.pl 23.07.05, 09:54
      Przecież on nie ma serca
    • Gość: mirek Jurczyka kolejka nie obowiązuje? IP: *.idea.pl 23.07.05, 11:08
      komu Jurczyk coś załatwił skoro w ciagu kilku dni dostał skierowanie do
      sanatorium. Nie wiedziałem, że w szczecinie tak krótko czeka sie na
      skierowanie. Może jednak zostało wykorzystane stanowisko prezydenta miasta i
      pan prezydent tak często ujmujący się za biednymi ludźmi sam bezczelnie pełnymi
      garściami wykorzystuje swoją pozycję łamiąc niejednokrotnie prawo.
      • Gość: grz Re: Jurczyka kolejka nie obowiązuje? IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 13:07
        ja czekałem po operacji w szpitalu ========= r o k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: a Re: Prezydent Marian Jurczyk jeszcze się leczy IP: *.aster.pl 23.07.05, 11:27
      szkoda, ze w szczecinie nie ma zadnych nowych inwestycji :( Niedlugo bedzie to
      miasto o liczbie mieszkancow ponizej 300 tys. A moze faktycznie juz tak jest?
    • Gość: andreas w mojej korporacji taksówkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:36
      w mojej korporacji taksówkowej mówi sie, że to kara Boska!
      Tylko nie wiem dokładnie, bo klient był i musiałem jechać z nim do agencji,
      wiec nie wiem czy to, że taki prezydent?
      czy to, że taki chory?
      Czy tez wreszcie że do tego sanatorium?
      Bo słyszałem, że w tych sanatoriach to tez bywa różnie!

A może to wszystko razem to jakis kataklizm.
      My taksówkarze tak uwazamy, ze trzeba to zmienic i nie budować hipermarketów!
      • Gość: andreas Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 18:38
        acha my taksówkarze uważamy, że trzeba budować agencje towarzyskie,
        bo to jest zawsze na czasie w każdej epoce, ustroju i wieku!
        I przynosi konkretne pieniadze, i rozrywke daje,
        a przede wszystkim miejsca pracy!
        No i brudasów bedzie mniej, bo w agencji trzeba sie myć przed!
        • Gość: marian paździoch Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: 62.69.200.* 23.07.05, 19:40
          Gość portalu: andreas napisał(a):

> acha my taksówkarze uważamy, że trzeba budować agencje towarzyskie

widzisz andreas, a jak policja zacznie tak działać jak w ameryce. nie dość że
          skasują auto jak cię tam znajdą, to jeszcze zdjęcie machną i przez internet
          wystawią.
          no i wstyd będzie, boć przecież człowiek nie zawsze w tym dniu ogolony jest,
          no nie?

mp
          • Gość: grz Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 19:51
            czy to jest post o burdelach=sorry o agencjach towarzyskich czy o ciężko chorym
            panu prezydencie?

schodzicie z tematu...
            zamiast się cieszyć że pan prezydent sie podleczy i nie pogorszy mu się , to wy
            o przyjemnościach...tak nie uchodzi...
            • Gość: andreas Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.05, 21:39
              no dobra to ja w takim razie przepraszam!
              Ale kogo - prezydenta?

Tym że prezydent zdrowy (bo tak cały czas lekarze mówią) i sie podleczy jeszcze,
              to sie cieszę!
              A może on udake skoro lekarze mówia, że zdrowy!
              A jak zdrowy to przepraszam, ale wtedy nie przepraszam
              i ciagniemy o przyjemnosciach...

No tak to teraz nie wiem!
              • Gość: grz Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 22:10
                jak zdrowy to o przyjemnościach=w sanatorium kuracjuszek pełnoo..Marian będzie
                szpanowac...jesem pewien...na balu mu nie popuszczą..pan prezydent jest w końcu
                szanowany i znany...
                • Gość: marian paździoch Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: 62.69.200.* 23.07.05, 22:55
                  bardzo przepraszam forumowicza grz, ale do sanatorium jedzie się na kurację
                  a nie na kur##two.
                  pan prezydent dla forumowicza grz, to nie żaden szpanujący marian.
                  można go nie lubić, ale też nie należy publicznie z niego kpić.
                  tak mi się wydaje.

mp
                  • Gość: grz Re: w mojej korporacji taksówkowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.05, 23:11
                    raz mi sie wyrwało..wyjątek..ale w moim sanatorium naprawde nie mogłem
                    odpoczać..do prezydenta nic nie mam...w sobote wieczorem to myślę ze czasami
                    mozemy uzyc wyjatkowo lzejszego tonu...gdyby tylko takie kpiny byly to pan
                    prezydent bylby zdrowszy...
              • kay36 Jurczyk wymyśla swoją chorobę 23.07.05, 22:13
                andreasie, masz rację on nie ma choroby o jakiej on myśli, to tylko znowu
                iluzja. Portal strony jurczyka jest dobrze zrobiony- bo to kolejna
                mistyfikacja.Za dużo wódy było w rodzinie, czy nie słyszeliście innych
                opowiadań i innych ludzi, którzy mieli z tym kontakt bezpośredni. Tylko wóda i
                narkotyki taka jest inna strona cienia w księzycu bez pełni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka