jottka Re: a wiecie kto ma dzis urodziny? n/t 13.08.02, 10:30 13 lipca to bym wiedziała - moja osobista przyjaciółka oraz harrison ford, który niestety nie jest moim osobistym przyjacielem :( ale dzisiejsza/y delikwent/ka może by się ujawnił, zachęcona/y ciepłym życzeniem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: a wiecie kto ma dzis urodziny? n/t 13.08.02, 10:33 jottka napisała: > 13 lipca to bym wiedziała - moja osobista przyjaciółka oraz harrison ford, > który niestety nie jest moim osobistym przyjacielem :( > > ale dzisiejsza/y delikwent/ka może by się ujawnił, zachęcona/y ciepłym > życzeniem :)) on sie nie ujawni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: ????? 13.08.02, 10:37 milseog napisał: > franek, skuti, ja??? a ty to juz na pewno powinienes wiedziec. Zaden z was (chyba). To zagadka z kregu encyklopedycznych. W ramach "w czasie deszczu niektorzy sie nudza";) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: ????? 13.08.02, 10:39 laura74 napisała: > > a ty to juz na pewno powinienes wiedziec. Zaden z was (chyba). To zagadka z > kregu encyklopedycznych. W ramach "w czasie deszczu niektorzy sie nudza";) w takim razie radek albo dymek?:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: prosze strzelac dalej:) 13.08.02, 10:54 ale mikea jeszcze chyba w encyklopediach nie umiescili? Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: prosze strzelac dalej:) 13.08.02, 10:54 wiesz co, ale pytanie początkowe sugerowało kogoś, że tak powiem, okołoforumowego, a z późniejszego twojego postu wynika, że to może być równie dobrze dzierżyński albo ignacy loyola - to może doprecyzuj krąg zgadywanki, bo tak to ona męcząca trochę :) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 cieplo cieplo albo zimno zimno n/t 13.08.02, 10:55 jottka napisała: > wiesz co, ale pytanie początkowe sugerowało kogoś, że tak powiem, > okołoforumowego, a z późniejszego twojego postu wynika, że to może być równie > dobrze dzierżyński albo ignacy loyola - to może doprecyzuj krąg zgadywanki, bo > tak to ona męcząca trochę :) Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: prosze strzelac dalej- może Alfred 13.08.02, 10:56 Jak tak to stawiam na Hitchcocka - miałby dzisiaj 103 urodziny, ale z wiadomych względów nie może się zameldować. Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: prosze strzelac dalej:) 13.08.02, 10:57 jottka napisała: > wiesz co, ale pytanie początkowe sugerowało kogoś, że tak powiem, > okołoforumowego, a z późniejszego twojego postu wynika, że to może być równie > dobrze dzierżyński albo ignacy loyola - to może doprecyzuj krąg zgadywanki, bo > tak to ona męcząca trochę :) a tam zaraz meczaca. okoloforumowy - zimno. rewolucyjny - cieplej. Odpowiedz Link Zgłoś
jottka iiii, 13.08.02, 10:59 jak nikt z forumowiczów, to po cholerę mam zgadywać??? żadnej imprezy nie będzie, żadnych fascynujących relacji nawet.. a dzierżyński ma urodziny jak inna moja przyjaciółka - 11. września Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: Fidel Castro!!! 13.08.02, 11:06 levy napisał: > Viva El Commendante!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś
laura74 Re: Fidel Castro!!! 13.08.02, 11:10 skuter70 napisał: > a co ma do tego mils? juz on wie co ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milseog już mówiłem, że jestem LEWAKIEM [n/t] IP: 212.244.66.* 13.08.02, 11:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milseog Re: Fidel Castro!!! IP: 212.244.66.* 13.08.02, 11:11 skuter70 napisał: > a co ma do tego mils? ty sie skuti nie dopytuj. stara rewolucyjna prawda mowi, ze im mniej wiesz tym dluzej pozyjesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Fidel Castro!!! 13.08.02, 11:18 > ty sie skuti nie dopytuj. stara rewolucyjna prawda mowi, ze im mniej wiesz tym > dluzej pozyjesz:) mi i tak niewiele zostalo ale podziw dla che i spolki u socjologow to skrzywienie zawodowe wiec mozna wybaczyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milseog Re: Fidel Castro!!! IP: 212.244.66.* 13.08.02, 11:25 mowisz?:) w takim razie naprawde niewiele ci zostalo:) skuti, dlaczego nie bylo ciebie na urodzinach laury? ty bestio, nawet sie nie odezwales!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Fidel Castro!!! 13.08.02, 11:29 Gość portalu: milseog napisał(a): > mowisz?:) w takim razie naprawde niewiele ci zostalo:) > skuti, dlaczego nie bylo ciebie na urodzinach laury? ja mam za slaba watrobe jak na rewolucyjne toasty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: kit z fiedelem , ja mam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:37 wzorem kubusia puchatka, mam dzisiaj nieurodziny a co , kazda okazja dobra ... Odpowiedz Link Zgłoś
jottka Re: kit z fiedelem , ja mam 13.08.02, 11:40 no to nie zechciej przyjąć nieżyczeń nieurodzinowych :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milseog` Re: kit z fiedelem , ja mam IP: 212.244.66.* 13.08.02, 11:42 podlaczam sie:))) nie zycze nie najlepszego z okazji nieurodzin czy jakos tak, cholera:)))) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: kit z fiedelem , ja mam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:43 jottka napisała: > no to nie zechciej przyjąć nieżyczeń nieurodzinowych :))) nie dziekuje, za niezyczenia kurcze , jestes pewna ,ze te wszystkie nie-razem nie-osobno dobrze napisalas Odpowiedz Link Zgłoś
jottka no jestem 13.08.02, 11:46 pewna :) bardzo mi się podoba tak, jak napisałam, a to grunt :)) no i jak zwykle nie będzie mnie na tej nieimprezie z okazji nieurodzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: no to jest impreza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:51 jottka napisała: > no i jak zwykle nie będzie mnie na tej nieimprezie z okazji nieurodzin z okazji nieurodzin , nie stawiam piwa w kolumbusie :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: kit z fiedelem , ja mam 13.08.02, 11:52 Gość portalu: pakuz napisał(a): > wzorem kubusia puchatka, mam dzisiaj nieurodziny > a co , kazda okazja dobra ... Czy to na pewno wzorem kubusia puchatka?... Oświeć mnie, nie pamiętam tego motywu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: kit z fiedelem , ja mam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.08.02, 11:57 gosia-s napisała: > Gość portalu: pakuz napisał(a): > > > wzorem kubusia puchatka, mam dzisiaj nieurodziny > > a co , kazda okazja dobra ... > > Czy to na pewno wzorem kubusia puchatka?... Oświeć mnie, nie pamiętam tego > motywu. moj ulubiony mis o malym rozumku tak to sobie wlasnie wykombinowal ,zeby imprezowac 364 dni w roku zamiast jednego :) tylko nie pamietam ,czy to bylo w ksiazce , czy w odcinkach telewizyjnych :( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: kit z fiedelem , ja mam 13.08.02, 12:01 Gość portalu: pakuz napisał(a): > > Gość portalu: pakuz napisał(a): > > > > moj ulubiony mis o malym rozumku tak to sobie wlasnie wykombinowal ,zeby > imprezowac 364 dni w roku zamiast jednego :) > tylko nie pamietam ,czy to bylo w ksiazce , czy w odcinkach telewizyjnych :( Na to samo wpadł królik, którego Alicja spotkała w Krainie Czarów. PS. Swoją drogą, to ciekawy pomysł, tylko czy w dniu urodzin będziemy trzeźwieć, czy świętować na potęgę... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzek62 Re: kit z Fidelem, ja mam 13.08.02, 14:19 Z powiąsząwaniem nie-urorurodziurodzin :) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s No to z tej okazji, że... 13.08.02, 14:21 ... że nie mam dzisiaj urodzin, moc życzeń dla wszystkich jubilatów i nie- jubilatów. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: a wiecie kto ma dzis urodziny? n/t IP: 64.9.159.* 13.08.02, 14:52 Wszystkiego najlepszego z okazji dnia ............................................................smierci dla Elvisa Presleya !!! Tak cos w radiu gadali ze to dzis jaka rocznica ?!?!?!?!?! Ale ja to tak specjalnie o Presleya to nie dbam !!! ;-)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jezzek Re: a wiecie kto ma dzis urodziny? n/t IP: *.it.volvo.se / 153.112.43.* 13.08.02, 15:34 nie ciehrrrrpię Elvis! Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: a wiecie kto ma dzis urodziny? - 13.08.02, 15:37 A tak nawiasem to Elvis zmarł 16 sierpnia 77 - Jacek, ja myślałem, że wy macie przesunięcie czasowe mierzone w godzinach, a nie w dniach ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZetKa Re: a wiecie kto ma dzis urodziny? - IP: *.net.com / 3.111.148.* 13.08.02, 15:54 > A tak nawiasem to Elvis zmarł 16 sierpnia 77 - Jacek, ja myślałem, że wy macie > przesunięcie czasowe mierzone w godzinach, a nie w dniach ??? To mogl jeszcze rok poczekac, moze by doznal reinkarnacji i tez bylbym taki slawny ;> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACEK Re: a wiecie kto ma dzis urodziny? - IP: 64.9.159.* 13.08.02, 16:13 Masz racje , ryplo mi sie !!! Tutaj w radiu juz gadaja o paradzie na jego czesc , ktos apytal czy to ok robic parade z okazji rocznicy smierci i tak se wywnioskowalem ze Elvisovi sie zezmarlo na smierc 13-go !!! Ok damy mu ekstra trzy dni !!! ;-)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś