Dodaj do ulubionych

Radio ABC - 98,4 FM

• Gość: haken79 Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.devs.futuro.pl 24.08.05, 23:06
      kurde ciągle nie mogę się przyzwyczaić do słuchania innych stacji radiowych
      to tak jakbym 2 lata jezdził sobie lexusem, a teraz musiał się z powrotem
      przesiąść do Daewoo Tico
      ciekawe czy kiedyś jeszcze wrócą dobre czasy
      • Gość: asiek Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 15:43
        doskonale wiem o czym mówisz co prawda nie ma mnie obiecnie w szcz ale jak mi
        sie udawało słuchałam w necie radia - z tym że teraz w sumie cały sens powrotu
        do szcz zniknął konczą sie wakacje czas wracać a tu ogromna pustka - nie wiem
        jak sobie z tym poradzić :( urok miasta gdzieś mi znikął.............

a swoją droga takich jak żona pijaka najlepiej ignorować!!!!!! PO PROSTU !!!!

POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH Abc crew i wszystkich kochających Abc

• Gość: zenek Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:06
      No i poco tyle krzyku?
    • Gość: dupa Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.08.05, 18:08
      niezle nalana musiala byc matka zony pijaka jak jej stary łoił jej dupsko..a
      czy ona wie kim byl jej stary :)
      • Gość: gienek Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:18
        To córka lesbijek z sąsiedniej bramy.
        • Gość: Zenon Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.iton.pl 25.08.05, 19:19
          Witam,
          Słuchajcie! W przyszłym tygodniu przyjeżdza na rozmowy z "byłym" radiem ABC
          nowy prezes - Andrzej Mielimonka. Jeszcze nie jest powiedziane jaki trend
          muzyczny sobie wytyczyli miejmy nadzieje. Mam prośbę: napiszcie do niego
          choć zdanie, zeby wiedział jaką perełkę tracimy w momencie przejecia
          naszego ulubionego Radia. Podajcie tego maila dalej. Moze jak zasypiemy ich
          prośbami zastanowią się choć troche czy warto komercjalizować
          ostatecznie....
          j.mielimonka@radio90.pl a.mielimonka@radio90.com.pl - oto maile...
    • Gość: Zenon Radio ABC - 98,4 FM APEL DO SŁUCHACZY IP: *.iton.pl 25.08.05, 19:22
      Witam,
      słuchajcie! W przyszłym tygodniu przyjeżdza na rozmowy z "byłym" radiem ABC
      nowy prezes - Andrzej Mielimonka. Jeszcze nie jest powiedziane jaki trend
      muzyczny sobie wytyczyli miejmy nadzieje. Mam prośbę: napiszcie do niego
      choć zdanie, zeby wiedział jaką perełkę tracimy w momencie przejecia
      naszego ulubionego Radia. Podajcie tego maila dalej. Moze jak zasypiemy ich
      prośbami zastanowią się choć troche czy warto komercjalizować
      ostatecznie....
      j.mielimonka@radio90.pl a.mielimonka@radio90.com.pl - oto maile...
      • Gość: zona pijaka Re: Radio ABC - 98,4 FM APEL DO SŁUCHACZY IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.08.05, 19:34
        Swoją elokwencją, inteligentną ripostą, dorównujecie starej głupiej babie
        pijaka. Nie dziwota zatem że waszego śmieciarskiego programu, który
        prowadziliście, nikt normalny nie chciał słuchac, nawet za darmo. Napiszcie
        podanie do jakiegoś pierdla że chcecie prowadzić zajęcia kulturalno-oświatowe
        mętom społecznym. A nie do Mielimonki
        • Gość: w.koło Re: Radio ABC - 98,4 FM APEL DO SŁUCHACZY IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.08.05, 20:45
          ot prosze-błyskotliwy enteligent sie znalazł i mistsz (tak tak mistsz)ciętej
          riposty-jasne najlepiej napier@#%&# z ukrycia bo net to doskonałem medium dla
          tchórzy-i tych których nic sami nie ptrafią zdziałac..żałość panie żono pijaka-
          żałość..brawo

p.s.szkoda radia
          • Gość: zona pijaka Re: Radio ABC - 98,4 FM APEL DO SŁUCHACZY IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.08.05, 20:48
            Gość portalu: w.koło napisał(a):
            > p.s.szkoda radia

G.Ó.W.N.O.....P.R.A.W.D.A
            • Gość: play Radio ABC - 98,4 FM nie śpi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 21:04
              co ty supervisorze, nadzorco, dozorco czy inny kasochłonie robisz na tym Forum ?
              Skasuj to bydlę bo za chwilę i ty stracisz ciepłą posadę. Ślepy czy dyslektyk ?
              • Gość: zona pijaka Re: Radio ABC - 98,4 FM nie śpi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 25.08.05, 21:09
                Jestescie najsławniejśzą rozgłośnią w Polsce, bo słucha was zona pijaka. Gdyby
                nie dyskusja z nią to nikt inny by z was nie słuchał ani nie dysjutował.
        • Gość: obiektywny Re: Radio ABC - 98,4 FM APEL DO SŁUCHACZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 10:42
          Gość portalu: zona pijaka napisał(a):
          > Swoją elokwencją, inteligentną ripostą, dorównujecie starej głupiej babie
          > pijaka. Nie dziwota zatem że waszego śmieciarskiego programu, który
          > prowadziliście, nikt normalny nie chciał słuchac, nawet za darmo. Napiszcie
          > podanie do jakiegoś pierdla że chcecie prowadzić zajęcia kulturalno-oświatowe
          > mętom społecznym. A nie do Mielimonki

hej żono pijaka, nie dziw sie że wszyscy traktuja cię jak pasożyta w tym wątku i
          nie prowadzą merytorycznej dyskusji tylko nazywają cię smieciem...niestety
          zapracowalas na to sobie kretynskimi wypowiedzami, pozdrawiam
          • Gość: zona pijaka Re: Radio ABC - 98,4 FM APEL DO SŁUCHACZY IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 27.08.05, 13:18
            > hej żono pijaka, nie dziw sie że wszyscy traktuja cię jak pasożyta w tym
            wątku
            > i

Wszyscy, to znaczy kto?. Dwóch diżeji i prezes wyrzuconych z roboty. Ładne mi
            towarzystwo bezrobotnych meneli, nawet na jabola - by poczęstować żonę pijaka -
            was nie stac. Wypraszam sobie takie towarzystwo.
            • Gość: obiektywny Re: Radio ABC - 98,4 FM APEL DO SŁUCHACZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.05, 17:48
              > Wszyscy, to znaczy kto?. Dwóch diżeji i prezes wyrzuconych z roboty. Ładne mi
              > towarzystwo bezrobotnych meneli, nawet na jabola - by poczęstować żonę pijaka -
              > was nie stac. Wypraszam sobie takie towarzystwo.

Żono pijaka, mniej jaboli więcej myślenia. Mówi się "didżejów" nie "didżeji".
              Przez ostatnie 2 lata Radio ABC stało się kultowym radiem i uwierz, że wiele
              osób nie może się pogodzić z jego likwidacją.
              Wpadnij 1 września do City Hall albo Patio, zobaczysz kim byli fani radia ABC.
              Pozdrawiam
              • Gość: zona pijaka Re: Radio ABC - 98,4 FM APEL DO SŁUCHACZY IP: 83.168.65.* 27.08.05, 20:45
                Gość portalu: obiektywny napisał(a):
                > Wpadnij 1 września do City Hall albo Patio, zobaczysz kim byli fani radia ABC.
                > Pozdrawiam

A postawicie mi jabola? A co najmniej litrowego beera z Karrefura? Będe czekała
                na was w Bramie.
    • Gość: play Radio ABC - 98,4 FM - Na Żywo !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 09:34
      Pół Szczecina umawia się od kilku na dwie równoległe imprezy taneczne prowadzone
      przez PP i DJ'ów z ABC. Pierwszy września. Do zobaczenia i usłyszenia !!!
      • naczelny.prezess Szczecin bez radia lokalnego. 26.08.05, 09:51
        Witam wszystkich Szczecinian. Współczuję utraty w ostatniej komercyjnej stacji
        lokalnej. Przez kilka lat gościłem w Waszym mieście i muszę przyznać,że dwie
        najchętniej słucane przeze mnie rozgłośnie to Plama i ABC. Teraz będzie tylko
        miałki i najaki RMF Maxxx i Eska. U mnie w mieście na szczęscie istnieją
        (jeszcze) dwie rozgłośnie lokalne z programami lokalnymi, z których jedna
        dociera też do Was. I mam nadzieję, że jeszcze długo będą funkcjonować
        samodzielnie. A tak nawiasem mówiąc: dlaczego nikt nic nie zrobi z
        monopolizowaniem rynku przez RMF i ZPR (właściciela ESKI)? Pozdrawiam i zmykam
        do siebie, żeby nikt mi znów nie powiedział, że się w nie wtrącam w nie swoje
        sprawy.
      • Gość: Foxx Re: Radio ABC - 98,4 FM - Na Żywo !!!!! IP: *.atm2-0-1021083.0x50c45cce.albnxx10.customer.tele.dk 29.08.05, 15:38
        W opisie na GG jest info, zeby sie na liste wpisywac. Jaka jest metoda wpisu?
        Wyslalem posta na GG i maila... co jeszcze trzeba zrobic, zeby wejsc na impreze?

pozdo.,
        Foxx
        • Gość: Siwy Re: Radio ABC - 98,4 FM - Na Żywo !!!!! IP: *.iton.pl 31.08.05, 01:30
          Podeślij swoje dane - imię i nazwisko - pod numer GG Radia ABC.... Wbrew
          pozorom ktosik to odbiera.... Pozdro
      • Gość: Foxx Ma ktos zdjecia z wczorajszej imprezy? IP: *.atm2-0-1021083.0x50c45cce.albnxx10.customer.tele.dk 02.09.05, 09:18
        Jezeli ktos ma zdjecia z wczorajszych imprez, niech wrzoci je gdzies w siec
        pliz...
    • Gość: Lukasz Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: 217.153.73.* 27.08.05, 18:17
      ABC bylo jedynym powodem dla którego wracalem do Szczecina.Wiecej juz sie chyba
      nie znajdzie.Teraz dla rozrywki pozostanie wypad do Galaxy, nic więcej(sic!)
      I co ja mam zrobic z czestotliwoscia ustawiona pod nr 1? Nikt wiecej na nia nie
      zasluguje.

Ukłony dla calej załogi ABC. Dzieki za te godziny muzyki spedzone razem.
      • Gość: Gaba Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.05, 02:23
        chłopie jak dla Ciebie alternatywą ABC jest Galaxy to słuchaj sobie eski albo
        maxa lub odiwedż inny market. Ludzie nie ośmieszajcie się. Jak chcecie bronić
        radiowęzła to z przynajmniej zachowajcie pozory "wyższości" ich propozycji nad
        masówką marketów maści wszelakiej.
        • Gość: sakel Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.ir.intel.com / *.ir.intel.com 28.08.05, 02:24
          ...a wiesz czym jest ironia...????
          • Gość: Gaba Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.05, 00:32
            Jeśli to była ironia to OK!
            • Gość: marta Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.05, 22:34
              płacze cały czas po stracie ukochanego radia ABC... :/
    • Gość: XXL Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: 212.14.58.* 31.08.05, 14:14
      Gość portalu: play napisał(a):
      Szkoda. Zalewa nas morze szmiry.

to dobrze że to radyjo padło ,tej szmiry w eterze będzie trochę mniej.
      Kiedyś przed laty była to moja ulubiona stacja po programie 3 PR a potem
      zdziadziała tak jak rzeczona trójka :((((
      • Gość: play Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:55
        Alboś się szaleju nażarł XXL albo przeczytaj sobie raz jeszcze co napisałem. Jak
        bowiem ma być mniej szmiry, skoro waśnie nas zalewa ? Ani sensu ani logiki w tym
        co napisałeś.
        • Gość: witek Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.05, 15:55
          radio ABC było antyszmirą, reklamy tylko lokalne, mało nachalne, muzyka
          progresywna, często niszowa a jakże ciekawa, pozdro dla znajomych fanów ABC ze
          Szczecina, Londynu i Barcelony
          • Gość: zona pijaka Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 31.08.05, 16:39
            I myślicie, że tym żałosnym skamlaniem na tutejszym forum, znajdziecie tu
            jakiegokolwiek frajera, sponsora - który utopiłby jakiekolwiek swoje fundusze w
            reaktywacji tej szmiry?. Wasze wypociny były na poziomie moich jaboli.
            • Gość: kapitanAS Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.iscnet.pl 31.08.05, 19:47
              pipko niemadra... przeciez sama wrzucilas game over wiec stul pape w pokorze
              dla swojej konsekwencji.
              przy okazji obrzygaj swojego durnego meza na dobranoc i pomamrocz mu nieco do
              uszka jakies przykre sprawy tak, zeby nie zostalo juz nic z nich tutaj dla nas
              na dkilka dni nastepnych.
        • Gość: XXL Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: 62.69.196.* 31.08.05, 17:45
          Drogi play-iu
          1.Szaleju nie żarłem
          2.Czytał nie będę bo mam lenia i mi się niechce
          3.Co do szmiry ,tandety,sztampy,prostactwa to zgoda -zalewa nas
          4.Radio ABC kiedyś lubiłem ,ale parę lat temu jak pisałem a potem stało się
          takim samym ciennkim bolkiem jak cała reszta-radyj w Polsce
          5.Teraz widzisz przyjacielu sens i logikę?
          Pozdrawiam
          XXL
          • Gość: play Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 17:56
            Wyjaśniliśmy sobie twój pkt. 3 i o to chodzi, reszta, rzecz gustu, ja sam
            słuchałem ABC-a wybiórczo, podobnie jak w przypadku starej 3-ki - ale tylko
            krowa nie zmienia kanałów ...pozdrawiam. O gustach nie dyskutujmy, chyba, że
            kiedyś przy piwie.
            • Gość: XXL Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: 62.69.196.* 31.08.05, 18:13
              Gość portalu: play napisał(a):
              O gustach nie dyskutujmy, chyba, że
              > kiedyś przy piwie.

OK,trzymam ciebie za słowo :)
              Pozdrawiam
              • Gość: marta Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.05, 17:30
                > O gustach nie dyskutujmy, chyba, że
                > kiedyś przy piwie.

dzis jest okazja!
                1 wrzesnia 2005, wieczorem pozegnalne imprezki radia ABC w City Hall i Patio!
                • Gość: zona pijaka Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 01.09.05, 17:37
                  Na zakończenie zróbcie zdjęcia i dajcie tu na forum. Pośmiejemy się z tych
                  tłumów waszych wiernych słuchaczy. Jak to mówią "tancowali jeden zbój"
                • Gość: play Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 19:22
                  Do zobaczenia, ja będę w City, po 21-szej.
                  • Gość: XXL Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: 62.69.196.* 03.09.05, 12:56
                    Miałem szczere chęci , nie dojechałem ,zawiesiłem się w innym miejscu ale
                    duchem byłem z wami :))))
    • Gość: haken79 Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.devs.futuro.pl 01.09.05, 22:01
      niestety dzis nie bede mogl byc, ale zycze super zabawy

a tak poza tym to z braku laku musze teraz w aucie sluchac trojki, ale piosenki
      Bajmu 10 x dziennie niedlugo spowoduja ze chyba w ogole zrezygnuje z radia

no ale pod 1 w radiu nadal mam czestotlwosc ABC,moze sie jeszcze kiedys przyda
      • Gość: bucz Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.05, 22:15
        Szkoda tego radia, fajnej muzyki mozna było połuchać, ale z drugie strony
        cieszę się, że nie będę się musiał czasem nadziewać na wyjątkowo irytujący głos
        niejakiego "Siwego", który powoduje, że dzień traci blask, a scyzoryk otwiera
        się w kieszeni. I jeszcze ta puszczana przez niego muzyka w stylu braziljan gej
        hałs. Akysz szmirowaty zarozumialcze!!!
        • Gość: malutki Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: 10.10.130.* 02.09.05, 13:56
          Tak czytam sobie kolejne wpisy i doszedlem do wniosku, ze chyba juz
          wypowiedzieli sie tutaj wszyscy słuchacze ABC. Skad wniosek? Proste, udział w
          rynku słuchalności wynosił niewiele ponad 0,01 % w tzw. allu, co by odpowiadało
          ilości postów w sprawie radia. Żal mi, że nie ma tego radia w Szczecinie, ale
          trzeba było wykupić tę rozgłośnie samemu i grać "bujajaca muzyke" dalej.
          Oczywiscie reklamy tez sami byscie sobie w tym radiu umieszczali i wyplacali
          sobie pensje. Czyli 3 w jednym. Nie narzekajcie, tylko walcie do Krajowej
          (jeszcze jest) i skladajcie wniosek o koncesje. Powodzenia, w koncu ABC mial
          tych kilkuset słuchaczy:)
          • Gość: Fm Jak wielu jest w tym watku ....................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.05, 14:01
            chętnych hobbystów do wydawania nie swoich pieniędzy. Wystapnie o dotacje
            niszowej rozgłosni do Uni Europejskiej ale tam takich wariatów też nie ma.
        • Gość: Siwy Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.iton.pl 04.09.05, 17:02
          Pozdrawiam serdecznie :)
    • Gość: copqs Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: 212.2.181.* 02.09.05, 21:57
      Na wsyępie pozdro Siwy, Ania Seb i Sob i cała reszta. Ile razy latałem furka po
      mieście Abc zawsze nadawoło jakiś lepszy drive. Czemu nie da rady zosatwić
      jednego z ostatnich (na mój aktualny stan wiedzy a jestem od kiliku miechów
      poza miastem) bastionów niezależności, bijącej z twórców pasji tworzenia i
      prostej przyjemności ze słuchania radia. Nie wiem czy tak jest tylko u nas lae
      trzeba przyznać, że znowu jak pojawiło się coś co się podobało szerokiej rzeszy
      ludzi w mieście i poza nim, to należy to albo zdobyć albo zniszczyć. Zdobycie
      zresztą równe jest zniszczeniu. Kał, mocz, żygowiny i inne fekalia wylać na
      tych co wpadli na ten światły pomysł.
      P.S. Siwy było PSR, Abc co daje IE?
    • Gość: paulaa Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 13:38
      to wielka strata.. ze juz ABC grac nie bedzie, w aucie, w domu i w pracy :/ ale
      sila, chęć i upór swietnych prowadzacych na pewno sie nei skonczyla.. wymysla
      cos aby sie realizowac i dac powody do zadowolenia ze sluchania tych niezlych
      kawalkow.. oczekujemy nowego, jeszcze lepszego radyja ABeCowego :)
    • Gość: antenka Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.05, 22:56
      moze mozna sie przerzucic na Plusa? oni tez nie graja takiej rabanki jak zetka
      czy rmf
      • Gość: play Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.05, 08:48
        Bez kryptoreklamy, antenko. To nie ten wątek i nie ten klimat. To tak, jakbyś
        pojawiła się na stypie z propozycją kolejnego małżenstwa. Ale rozumiem, że nie
        każde radyjo kumate w tej delikatnaj materyji...
        • Gość: zona pijaka Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 04.09.05, 09:00
          Rok 2055!
          Niejaki Siwy, juz lysy po siedemdziesiatce, w dalszy ciagu postuje sam do
          siebie w watku o ABC, z okresu jego dawnej mlodosci - na lamach portalu "Gazeta
          Lysych". Wtóruje mu niejaki zarost "Play", wlasciciel czterowloskowej grzywki -
          postujacy w swoich watkach o wojnie w Mandzurii.
          • Gość: mama Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.09.05, 10:11
            > Rok 2055!
            > Niejaki Siwy, juz lysy po siedemdziesiatce, w dalszy ciagu postuje sam do
            > siebie w watku o ABC, z okresu jego dawnej mlodosci - na lamach portalu "Gazeta
            > Lysych". Wtóruje mu niejaki zarost "Play", wlasciciel czterowloskowej grzywki -
            > postujacy w swoich watkach o wojnie w Mandzurii.

Ani to zabawne ani błykotliwe. Denaturat chyba ostatnio pijesz zono pijaka. Oprócz
            Siwego i Playa musiałabyś dodać do "dykteryjki" co najmniej kilkaset innych osób...
            • Gość: zona pijaka Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 04.09.05, 10:25
              Lepiej opublikuj zdjęcia tych tłumów "fanów" z ostatniego pożegnalnego wystepu
              crew-a ABC, ktory wystąpił w:

W murowanej piwnicy
              tancowali jeden zbój.

> Denaturat chyba ostatnio pijesz zono pijaka. Opr
              > ócz
              A co, nie wolno? Może poczęstować?
              • Gość: emdżej Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: *.tm.net.my 04.09.05, 10:47
                większego debila na forum, to naprawdę ze świecą szukać...
                • Gość: zona pijaka Re: Radio ABC - 98,4 FM IP: 5.5.* / *.proxycache.rima-tde.net 04.09.05, 11:34
                  Gość portalu: emdżej napisał(a):
                  > większego debila na forum, to naprawdę ze świecą szukać...

I tylko ta deblilica raczy z wami dyskutować. Reszta jak widać Was olała.
                  • Gość: Ostry Radio ABC - 98,4 FM zostanie zamienione naRMFMaXXX IP: 62.69.192.* 05.09.05, 10:16
                    Wchodzac na strone ABC przez kilka sekund pojawia sie banner ze juz niedlugo na
                    czestotliwosci 98,4 Fm bedzie nadawala stacja RMF MAXX. Cos czuje ze dostaniemy
                    kolejna stacje puszczajaca muzyke pop, pewnie bedzie to bardziej mlodziezowa
                    wersja radia RMF.
                    Szkoda ze jedna z nie wielu ciekawych inicjatyw w naszym mieście upadla
                    • Gość: mama Re: Radio ABC - 98,4 FM zostanie zamienione naRMF IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.05, 16:04
                      kiepskie to nowe radio, slucham ostatnio BISa i czasem ZETKi albo TRÓJKI
                      • Gość: play Re: Radio ABC - 98,4 FM zostanie zamienione naRMF IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.05, 17:57
                        A ja PR II, Bis, RMF Classic i Tok FM. Z nadzieją, że choć w internecie pojawi
                        się załoga ABC'a.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka