Dodaj do ulubionych

Żal mi zwolenników WC.

14.09.05, 13:01
Tak jak żal mi żołnierzy,których dowódca porzuca w decydującej fazie
bitwy.Żal mi ich naprawdę i nie ma w tym odrobiny kpiny.
Obserwuj wątek
    • menel1 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:02
      nie buj zaby, komunistow ci u nas dostatek!
      • sid15 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:09
        Ale w takiej sytuacji mimo wszystko żal mi ich.Ale jak mówił Miler ,mężczyznę
        poznaje sie nie po tym jak zaczyna,ale jak kończy.Panienka się obraziła i
        poszła do domu,na pożegnanie mówiąc ,że cała reszta kandydatów jest do
        d....Mógł chociaż poprzeć Borowskiego.A tej szuji Nałęcza i jego kłamliwych
        tłumaczeń słuchać nie można.
      • Gość: zona pijaka Re: Żal mi zwolenników WC. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.05, 13:16
        menel1 napisał:
        > nie "buj" zaby,

Ty nie musisz udawać, kreowac menela. Ty jesteś.
        • sid15 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:18
          Co to za pijackie burdy na forum?
        • menel1 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:20
          Gość portalu: zona pijaka napisał(a):

> Ty nie musisz udawać, kreowac menela. Ty jesteś.

* Bujaj sie wycieruchu!
          • sid15 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:22
            Heniu,dawaj chłopaków z prewencji,bo się zaraz krew poleje.
            • ja_aska Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:25
              nie przejmuj się. ja zagłosuję na leppera:-)
              • sid15 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:34
                Leper to facet z jajami.Nie sądzę żeby wystawił swoich wyborców w taki
                sposób.Przynajmniej będziesz pewna konsekwencji działania nowego kandydata.
                • ja_aska Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:38
                  nie mam wyboru.
                  • sid15 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:40
                    A Borowski?
                    • ja_aska Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:42
                      zdecydowanie nie. sposób odejścia i komentarze.
                      • sid15 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:49
                        Fakt,też jest jakiś ,,miękki".No to tylko Olejniczak,ale only w
                        parlamentarnych.U Kuby na kanapce był taki ujmujący.
                        • ja_aska Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:51
                          czemu "też"?
                          • sid15 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:53
                            NO przecież nie nazwiesz Cimoszewicza twardzielem za to co zrobił?
                            • ja_aska Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 14:03
                              prawdę mówiąc: nie nazwę.
                              a skoro muszę pójść na wybory to z braku wyboru został mie lepper:-)
                  • hotcat01 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 13:40
                    jezuuuuuu, mentalność lewicowca
          • Gość: zona pijaka Re: Żal mi zwolenników WC. IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 14.09.05, 14:01
            Nie przeszkadzasz mi absolutnie, twoje IQ jest adekwatne do twojego
            wyksztalcenia. Jak bys sie nie wysilał - na studia i tak sie nie dostaniesz.
            • Gość: zona pijaka Re: Żal mi zwolenników WC. IP: 83.168.65.* 14.09.05, 14:04
              To bylo do menela
              • menel1 do pijaczki 14.09.05, 14:08
                mam w dupie takie studia, po ktorych musze puszki zbierac i w krzakach spac!
                Bylo w polityke isc.
                :-)
    • Gość: Normalny za traktowanie Cimka zaglosuje na Leppera IP: 217.153.6.* 14.09.05, 13:42
      za traktowanie Wlodzimierza Cimoszewicza przez wszystkie partie faktycznie juz
      rzadzace (dawny AWS-obecnie pod szyldem PO i PiS) zaglosuje na Leppera

I wcale sie nie zdziwie jak wejdzie do 2 rundy
      • hotcat01 Re: za traktowanie Cimka zaglosuje na Leppera 14.09.05, 13:45
        "na złość tacie niech mi uszy marzną" i to niby "normalny" :)
        • Gość: Normalny Re: za traktowanie Cimka zaglosuje na Leppera IP: 217.153.6.* 15.09.05, 12:39
          Jak kraj staje sie "nienormalny" to norma przyzwoitych i normalnych ludzi jest
          dzialanie przeciw "nienormalnosci"

Nie ZA ale PRZECIW PRZECIW!!!
      • sid15 Szok 14.09.05, 13:47
        Wcale bym się zdziwił,gdyby dotychczasowy elektorat Cimoszewicza zagłosował na
        Andrzeja.Najważniejsze jest ,aby w Polsce nie było za dobrze.Skoro SLD już za
        wiele spieprzyć nie może ,no to jest godny następca.Brawo lewica!Zaraz okaże
        sie ,że Kurde.F.powiesi sobie zdjęcie Renaty B. w stroju topless nad
        łóżkiem.Kto by to wczoraj pomyślał?
        • menel1 Re: Szok 14.09.05, 13:48
          sid15 napisał:

Zaraz okaże sie ,że Kurde.F.powiesi sobie zdjęcie Renaty B. w stroju topless
          nad łóżkiem.
          * Obok mego.
        • ja_aska sidziu 14.09.05, 13:50
          nie mamy alternatywy.
          • 0rhplus Re: sidziu 14.09.05, 15:04
            ja_aska napisała:

> nie mamy alternatywy.

Prawdziwy beton.
            • ja_aska Re: sidziu 14.09.05, 15:25
              i kto to mówi? sbeckie pomiotło?
        • Gość: H56 sid ? przecież PiS to też lewica IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 13:56
          zobaczysz jak się teraz kaczory zaczną dziobać
          • sid15 Re: sid ? przecież PiS to też lewica 14.09.05, 14:02
            Jeżeli PiS to też lewica,no to spoko.Macie na kogo głosować.Wszystko się dobrze
            skończyło.
            • ja_aska Re: sid ? przecież PiS to też lewica 14.09.05, 14:04
              raczej podziekuję:-) mam inne wyobrażenie lewicy.
              • sid15 Re: sid ? przecież PiS to też lewica 14.09.05, 14:09
                Wiem,wiem jakie.
                • ja_aska Re: sid ? przecież PiS to też lewica 14.09.05, 14:42
                  nie wiesz słonko, nie wiesz:-)
      • Gość: mer Re: za traktowanie Cimka zaglosuje na Leppera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:37
        > za traktowanie Wlodzimierza Cimoszewicza przez wszystkie partie faktycznie
        juz
        > rzadzace (dawny AWS-obecnie pod szyldem PO i PiS) zaglosuje na Leppera

Tylko nie Lepper - toż o wstyd na skale światową, utrwali sie w świecie
        stereotyp Polaka - oderwanego od pługa chama, prostaka i pieniacza.
    • Gość: H56 Żal mi zwolenników W artości C hrześcijańskich. IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 13:49
      nie rozumię sid ? przecież wygrali z niewiernymi w pięknym stylu czarnych
      pułkowników wzorujących się na metodach Gestapo ,MKWD, UB.
      • sid15 Re: Żal mi zwolenników W artości C hrześcijańskic 14.09.05, 13:58
        Heniu,skończysz jak Kurde Felek,a miałem cię raczej za twardziela.To już nie
        jest mania prześladowcza,ani natręctwo,ale chyba coś więcej.Daj spokój z tym
        klerem.
        • Gość: H56 Re: Żal mi zwolenników W artości C hrześcijańskic IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 14:18
          WC kojarzy mi się tylko z kiblem i Wartościami. Dlaczego, PiS jako partia
          lewicowa, jest za legalizacją bicia pedałów, wojną z Rosją, i cieszy sie z
          poparcia Rydzyka ?
    • 0rhplus Ale się czerwone ryje dziś zleją z rozpaczy !!! 14.09.05, 15:07
      Życzę Wam, komuszki oszukane przez Kokieta, żeby jutrzejszy kac był choć
      twórczy. Może zaczniecie myśleć...
      • ja_aska Re: Ale się czerwone ryje dziś zleją z rozpaczy ! 14.09.05, 15:26
        w przeciwieństwie do ciebie w tygodniu nie pijam.
        • Gość: H56 Ale się fioletowe fiuty dziś opiją ze szczęścia ! IP: *.comnet.krakow.pl 14.09.05, 15:34
          ciekawe jak długo potrwa ta radość. Dzisiaj w telewizji debata prawicowego,
          przysłego prezydenta Tuska, z lewicowym inaczej ,kandydatem Kaczyńskim. Jak
          będą pijani, to się będą prać.
          • hotcat01 Re: Ale się fioletowe fiuty dziś opiją ze szczęśc 14.09.05, 17:46
            "pobożne" życzenia :)
          • 0rhplus Re: Ale się fioletowe fiuty dziś opiją ze szczęśc 14.09.05, 20:08
            Gość portalu: H56 napisał(a):

> Dzisiaj w telewizji debata prawicowego, przyszłego prezydenta Tuska, z
            lewicowym inaczej ,kandydatem Kaczyńskim.

Cóż Heniu, na proroctwa ciut za późno, ale dzięki za dobre słowo.
            Co do debaty - nie pij już tyle. To nie dziś, ale na dniach.
    • Gość: ? Re: Żal mi zwolenników WC. IP: *.zapol.com.pl 14.09.05, 16:25
      ?
      • Gość: :) Re: Żal mi zwolenników WC. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.09.05, 17:44
        A to się stare baby, głowny i największy elektorat WC, zapłaczą...Bo on taki ładny był...
        • Gość: K.F. Re: Żal mi zwolenników WC. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 20:23
          Chyba pomyliłeś elektoraty z okolicami radia Maryja - i paniami ktore gutsują w
          Kaczyńskim, bo przecież to sama słodycz albo ze światem bizneswomenek,
          prezesek różznych spółek państwowych, kolejowych i prywatnych, jak i innymi
          żonami świata polityczni-biznesowego - które sikają po nogach za Tuskiem, bo
          taki przystojny i delikatny.
          Ty lepiej idź się zapytać swojej ślubnej za kim optuje, to lepiej będziesz
          wiedział za kim to stare baby oczy wypatrują. Pokłóciłeś się z nią czy co, ześ
          taki niedoinformowany?
          • sid15 Re: Żal mi zwolenników WC. 14.09.05, 23:11
            Felek,ja rozumiem ,że ciężko ci jest się po tym wszystkim pozbierać,ale daj
            spokój tym atakom na rodzinę adwersarza.Jest to wyjątkowo podłe i niesmaczne.
            • kurde.felek Re: Żal mi zwolenników WC. 15.09.05, 02:51
              Moje "ataki" są tak samo podłe i niesmaczne jak Twoje pod innymi adresami.
              Czyżby to był Twój teks i o Twojej żonie coś napisałem, że zwracasz mi uwagę?
              • sid15 Felek 15.09.05, 13:09
                Tym razem skupiłeś się na żonie innego dyskutanta,co wcale nie zmienia faktu,że
                jest to po prostu wstrętne.Gdy brak ci argumentów,to obrażaj przeciwnika,jeśli
                już musisz,ale nie czepiaj się jego rodziny.
            • Gość: :) Re:Sid, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.09.05, 11:27
              Felek albo pisze długachne posty, zerżnięte z googli, albo książek, (to są te, w których nie ma błędów ortograficznych), albo krótkie i chamskie, z ( to jego własne).
              Rodziny mi nie obraził, choć próbował, co jest naganne. Nie mam starej żony.:))
    • Gość: bueee Re: Żal mi zwolenników WC. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.05, 18:40
      Cimoszewicz zachował sie jak Gołota, sa siebie warci ci dwaj "panowie"
    • Gość: R.Z Re: Żal mi zwolenników WC. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 01:57
      Też mi ich żal,bez kpiny przecież nie jest on pierwszy dzień w polityce i
      nieraz spotkał się z atakami na swoją osobę że przypomne Leppera na początku
      kadencji sejmu.Ale nie martwcie się świat nie kończy się na WC.Dziś kiedy WC
      już nie kandyduje nie wydaje wam się że lepszym kandydatem na prezydenta byłby
      Olejniczak.Gościu bez zarzutu jeszcze się nie zdążył zepsuć a za 5lat może być
      za póżno.
      • piotr33k2 Re: Żal mi zwolenników WC. 15.09.05, 02:06
        to fakt olejniczak by był dobry ale w obecnej chwili przedtem był wielką
        niewiadomą ,do sejmu sld zapewne wejdzie i olejniczaka lepiej poznamy a z 5 lat
        wcale dla niego nie bedzie za pózno ,akurat skoncza sie rządy centro i prawicy
        i prawdopodobnie będzie ogólna cykliczna zmiana opcji.
        • hotcat01 Re: Żal mi zwolenników WC. 15.09.05, 02:10
          i to jest problem, oklaski za efekty reform wprowadzonych przez PO-PIS zbierze
          lewica która na fali niezadowolenia społecznego powróci do łask wyborców aby
          znowu zasiąść u sterów władzy, i tak w kółko, miejmy nadzieję, że chociaż ten
          partyjny beton się wykruszy przez te 5 lat.
          • piotr33k2 Re: Żal mi zwolenników WC. 15.09.05, 02:19
            ja bym raczej powiedział że za ewentualne reformy (pewno potrzebne) prawica
            raczej zbierze gromy od ciemnego elektoratu i przegra ale efekty tych reform
            zbierze lewica tak jak było z reformami na początku lat dziewięćdziesiatych i
            reformami buzka.
            • Gość: R.Z Re: Żal mi zwolenników WC. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.05, 09:52
              To zależy jaka będzie ta lewica czy taka jak Olejniczak czy jak Napieralski
              klon Dyducha który w swoich rozmowach ciągle odwołuje się do poprzednich rządow
              AWS a sam nic nie do zapropoponownia i powtarza wkółko jak Lepper że trzeba
              walczyć z biedą.Jeśli w SLD wygra retoryka Napieralskiego czekają na rządy
              LPR i Samoobrony.
              • sid15 Re: Żal mi zwolenników WC. 15.09.05, 13:18
                Tak sobie dzisiaj jechałem przez centrum obserwując autobus MZK jadący przede
                mną z reklamą uśmiechniętego ,młodego kandydata do sejmu z ramienia SLD
                Napieralskiego Grzesia.I może bym nawet nie zareagował,ale gdy opuściłem wzrok
                i spostrzegłem tuż pod nim zaczajonego Stopyrę,łypiącego na mnie swoimi
                oczami,znowu poczułem wyjątkowy niesmak do tej bandyckiej organizacji.Jezu,czy
                oni nigdy nie spoczną w wykańczaniu i ogłupianiu tego narodu?Pewnie Olejniczak
                równie dobrze wygląda z Olinem.To tak jakby za śliczną laską do dyskoteki
                wpadły jej koszmarnie brzydkie koleżanki,licząc na szczęśliwe prawo serii.
                • ja_aska Re: Żal mi zwolenników WC. 15.09.05, 13:29
                  przyganiał kocioł garkowi: nitras sobie dokleił gębę rokity a jania kaczego. w
                  czym dzieło zakłamańcu?
                  • sid15 Cimek się nie nadawał. 15.09.05, 13:40
                    Kaczyński i Rokita to młodzieniaszki przy waszych dinozaurach.Już widzę ten
                    radosny pochód młodego SLD,gdzie na czele idzie Napieralski z Olejniczakiem,a
                    za nimi niosą na leżach zasłużonych działaczy wiecznie żywej PZPR pod
                    kroplówkami.Wszak prawdziwy komunista nigdy się nie poddaje.Cimek faktycznie
                    się nia nadawał do tej partii,dlatego zawsze był trochę z boku.Teraz już
                    rozumiem dlaczego towarzysze mieli do niego ograniczone zaufanie.Te jego
                    inteligenckie ciągoty w końcu odbiły im się martwym bykiem.
                    • ja_aska Re: Cimek się nie nadawał. 15.09.05, 14:25
                      napierała jako dozywotni pzprowiec?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka