Dodaj do ulubionych

oko na Police

24.11.03, 12:34
Myślę oczymś takim, jak kamera pokazująca on-line co się dzieje,
ja takowej nie widziałem w Policach, a może już jest?
Obserwuj wątek
    • sheki Re: oko na Police 25.11.03, 17:33
      Swego czasu można było dostrzeć się na ekranie TV podczas emisji z kablówki.Teraz,komlpetnym obrazem życia miast (on line) dysponuje Policja w ramach monitoringu.Można by zainteresować komendanta,aby udostępnił obraz z jednej kamery w internecie.
      • deeem Re: oko na Police 25.11.03, 17:59
        Dobra myśl. Teraz pomyślmy kto ma chody u komendanta?

sheki napisał:
        > Można by zainteresować komendanta,aby udostępnił obraz z jednej kamery w
        > internecie.
        • deeem Re: oko na Police 11.08.04, 17:49
          Tak sobie myślę,
          że dobrze by było gdyby było można obejrzeć obraz w internecie z kamery,
          która jest nad jedymym Polickim przejściem ze światłami.
    • czarna30 Re: oko na Police 14.09.04, 10:51
      sa chyba 3 kamery na policach ale mysle ze niewiele to daje .mieszkam kolo deptaka na wyszynskiego wieczorami na murkach siedzi tu kupa mlodziezy znam ich po nazwiskach.i powiem ci ze kamery i wzywanie policji do pijacych nic nie daje sam domysl sie czemu pozdrawiam serdecznie :)
      • sheki Re: oko na Police 14.09.04, 20:04
        Kamer w Policach jest conajmniej pięć,jednak niedawno czytałem,że działających jedynie dwie.Być może ta na froncie Kingi jest padnięta?
        Witam nową osobę na naszym forum.:)
        • wooland Re: oko na Police 15.09.04, 00:53
          Jest ich 5 i powinny działać już wszystkie. Przez długi czas działała jedna, o
          powody awarii pozostałych lepiej nie pytać, bo nie przynosi to chluby ani
          naszym policjantom ani władzom naszej gminy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka