deeem 24.11.03, 12:34 Myślę oczymś takim, jak kamera pokazująca on-line co się dzieje, ja takowej nie widziałem w Policach, a może już jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sheki Re: oko na Police 25.11.03, 17:33 Swego czasu można było dostrzeć się na ekranie TV podczas emisji z kablówki.Teraz,komlpetnym obrazem życia miast (on line) dysponuje Policja w ramach monitoringu.Można by zainteresować komendanta,aby udostępnił obraz z jednej kamery w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: oko na Police 25.11.03, 17:59 Dobra myśl. Teraz pomyślmy kto ma chody u komendanta? sheki napisał: > Można by zainteresować komendanta,aby udostępnił obraz z jednej kamery w > internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
deeem Re: oko na Police 11.08.04, 17:49 Tak sobie myślę, że dobrze by było gdyby było można obejrzeć obraz w internecie z kamery, która jest nad jedymym Polickim przejściem ze światłami. Odpowiedz Link Zgłoś
czarna30 Re: oko na Police 14.09.04, 10:51 sa chyba 3 kamery na policach ale mysle ze niewiele to daje .mieszkam kolo deptaka na wyszynskiego wieczorami na murkach siedzi tu kupa mlodziezy znam ich po nazwiskach.i powiem ci ze kamery i wzywanie policji do pijacych nic nie daje sam domysl sie czemu pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
sheki Re: oko na Police 14.09.04, 20:04 Kamer w Policach jest conajmniej pięć,jednak niedawno czytałem,że działających jedynie dwie.Być może ta na froncie Kingi jest padnięta? Witam nową osobę na naszym forum.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wooland Re: oko na Police 15.09.04, 00:53 Jest ich 5 i powinny działać już wszystkie. Przez długi czas działała jedna, o powody awarii pozostałych lepiej nie pytać, bo nie przynosi to chluby ani naszym policjantom ani władzom naszej gminy. Odpowiedz Link Zgłoś