Gość: XXL IP: 212.14.58.* 22.09.05, 12:03 i w zwiazku z tym przepraszam wszystkich których uczucia obraziłem na tym forum. Z pozdrowieniami ,jeszcze dychajacy XXL:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andreas Re: jestem chory:( IP: *.orange.pl 22.09.05, 12:09 to tak jak ja! weź dużo witaminy C Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: jestem chory:( IP: 212.14.58.* 22.09.05, 12:15 Ty też Feliks chory jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: jestem chory:( IP: 212.14.58.* 22.09.05, 12:14 biorę ale czy to aby nie ptasia grypa :( ostanio byłem w Parku Krajobrazowym "Ujście Warty" moze tam cos załapałem albo cholera w pacy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilka Re: jestem chory:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 14:01 Jeśli to grypopodobne weź sobie Esberitox N, szybko minie. Albo chociaż sok z jeżówki. W aptekach. Błyskawicznie działa osccilococcinum. Zdrowia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: jestem chory:( IP: 212.14.58.* 22.09.05, 14:06 serdeczne dzięki już zamówiłem polecone lekarstwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: jestem chory:( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.05, 12:16 Wiedziałem, że glony zaszkodzą. Natrzyj dobrze chore miejsce amolem. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: jestem chory:( 22.09.05, 12:17 To chyba nie franca? A jak nie franca, to w ramach powracania do zdrowia proponuje milosc francuzka.. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: jestem chory:( 22.09.05, 12:30 z frenetycznego samogwaltu trudno sie wyleczyc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: jestem chory:( IP: 212.14.58.* 22.09.05, 13:32 CHORY XXL Pan XXL był chory i leżał w łóżeczku, I przyszedł pan doktór: "Jak się masz, XXL-leczku"! - "Źle bardzo..." - i rekę wyciągnął do niego. Wziął za puls pan doktór poważnie chorego I dziwy mu śpiewa: "Zanadto się jadło, Co gorsza, nie serek, lecz szynki i sadło. Źle bardzo... gorączka! Źle bardzo, XXL-leczku! Oj, długo ty, długo poleżysz w łóżeczku I nic jeść nie będziesz, kleiczek i basta; Broń Boże kiełbaski, słoninki lub ciasta!" - "A serka nie można? - zapyta XXL-leczek - Lub z ptaszka małego choć z parę udeczek?" - "Broń Boże! Pijawki i dyjeta ścisła! Od tego pomyślność w leczeniu zawisła". I leżał XXL-leczek, kiełbaski i kiszki Nietknięte, z daleka pachniały mu goloneczki. Patrzcie, jak złe łakomstwo! XXL przebrał miarę, Musiał więc nieboraczek srogą ponieść karę. Tak się i z wami dziateczki stać może: Od łakomstwa strzeż was Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: jestem chory:( 22.09.05, 13:35 leżał XXL-leczek, kiełbaski i kiszki Nietknięte, z daleka pachniały mu goloneczki. ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' powinno byc; leżał XXL-leczek, kiełbaski i kiszki Nietknięte, z daleka pachniały mu piczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc cos czuje ze zaraz jakis wyploch przyleci 22.09.05, 13:48 i zacznie sie drzec ze to ja jestem chory.. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: cos czuje ze zaraz jakis wyploch przyleci IP: 212.14.58.* 22.09.05, 13:49 nie przejmuj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: nie przyleci, nie przejmuj sie! IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 17:49 przeeejdzie ci, dziabnij se jednego. też to miałem, jak remont skończyłem. jutro już będziesz żył. pozdrawiam serdecznie! mp mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: nie przyleci, nie przejmuj sie! IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 21:20 Dzięki serdeczne już mi lepiej trochę ,zamiast dziabnąc sobie coś zamowiłem sobie w Merlinie dwie płytki- MEGADETH-GREAT HITS BACK TO THE STAY i THE DANDY WARHOLS mniam lepsze na chorobę niż wzmocniony syrop. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: nie przyleci, nie przejmuj sie! IP: *.internet.v.pl 22.09.05, 21:29 człek chory, zawsze czuje co na poprawę jego zdrowia działa najlepiej. no, ale gdyby nie pomogło to... zdrowia życzę! mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL jeszcze żyję... IP: 212.14.58.* 23.09.05, 09:37 ale kiepsko ze mną :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: jeszcze żyję... IP: *.internet.v.pl 23.09.05, 09:57 co właściwie masz. kiłę? syfa? czy jakąś ptasią czy (kaczą) grypę lub inną francę? mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: jeszcze żyję... IP: *.internet.v.pl 23.09.05, 12:01 Cholera mam chyba kaczą grypę albą co nie daj Boże francęleppero :)))))))) jakiś gnojowicki mutant:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś