Gość: zona pijaka IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.10.05, 13:17 Mam krew 0rhplus. W razie czego moge oddac. Ludzie z tą grupą krwi są niezwykle przyjaźni (mówię o sobie):-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
0rhplus Re: Anonimowi dawcy krwi 05.10.05, 13:23 Gość portalu: zona pijaka napisał(a): > Mam krew 0rhplus. Ludzie z tą grupą krwi są niezwykle przyjaźni (mówię o sobie):-)) Ja_aśka też sie przechwalała, że ma taką. Może to grupa krwi zoofili? Odpowiedz Link Zgłoś
maestro_xp Re: Anonimowi dawcy krwi 05.10.05, 13:34 może i zoofili ale na pewno mających wyższe IQ i lepsze maniery od takiego szympasa jak ty to, żeś ZERO - to wiesz sam a "rhplus" to pozostałość niewymazanego wyniku WR Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: Anonimowi dawcy krwi 05.10.05, 13:43 maestro_xp napisała: > może i zoofili, ale na pewno mających wyższe IQ i lepsze maniery od takiego szympasa jak ty > > to, żeś ZERO - to wiesz sam > a "rhplus" to pozostałość niewymazanego wyniku WR Maniery piszesz, masz lepsze ode mnie? Interesujący punkt widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś