Gość: andreas IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 13:28 dobra juz tyle lat my tu gadu gadu i zadnych konkretów! Dawajcie piszcie co mozecie załatwić! Przecież sobie i innym trzeba pomagać! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 13:40 Zacznij od tego, co ty możesz załatwić poza kraksą:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 13:44 jak czytam cos takiego jak "plod" mego poprzednika to mi sie noz w kieszeni otwiera ((:- Z pewnoscia katolak.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eri Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.chello.pl 19.10.05, 13:50 a ty wiadomo :stary komuch i do tego zdesperowany jak w necie szukasz ''boków'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 14:05 To pewnie ten sam skołowany prymityw co w wątku o moczeniu kasy w reklamę. Biedak zapewne na wagarach. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 13:50 Przypomniałeś mi temat Adreas. Szukam taniego a dobrego (sic!) majstra od wygłuszania drzwi samochodu matami. Masz dobrą brykę może znasz zakład co by wyciszył? Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.orange.pl 19.10.05, 14:33 dobre auto nie wymaga wygłuszeń, ale... jest tapicer na Okulickiego - tam jeden, dobry choc chyba nie tani, jest na Łukasińskiego, tam pomiedzy warsztatmi, no i kolega robił tanio przy Selfie... jedziesz jak do Selfy, skrecasz w lewo, kawałek, potem w prawo przez tory tramwajowe i zaraz jest! Odpowiedz Link Zgłoś
i.fugazi Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 14:36 Dzięki. Problem mam z odsłuchem audio. Samochód niby cichy ale jakość odsłuchiwanego dźwięku jest odrażająca. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 14:41 Fugazi ty audiofilu!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.orange.pl 19.10.05, 18:31 moze to kwestia głosników? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.internet.v.pl 19.10.05, 19:05 i.fugazi napisał: Problem mam z odsłuchem audio. Samochód niby cichy ale jakość odsłuchiwanego dź > więku jest odrażająca. Moze to nie problem wyciszeniem tylko masz głosniki do kitu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fugazi Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.05, 20:01 Jak wygłuszę i dzwięk nie będzie zadowalający zabiorę się za głośniki. Pozdrawiam Fugazi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.internet.v.pl 19.10.05, 21:48 Polecam serwis w Media Markt, swietni fachowcy ,przy zakładaniu nowych głosników wyciszą Tobie od razu drzwi, załatwisz dwie sprawy od razu. Drodzy nie są a naprawdę jakoś usługi dobra. Ja ostatnio do swojego nowego VW zakładalem JBL i zapłaciłem jakieś 40% mniej niż w serwisie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 21:50 Gość portalu: XXL napisał(a): Polecam serwis w Media Markt, swietni fachowcy ------------------------------------------------------- To tam gdzie cycki pokazują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.internet.v.pl 19.10.05, 21:54 swantevit napisał: To tam gdzie cycki pokazują? to w sklepie:) a w serwisie to sami faceci i nie wiem może zaczeli pokazywać cycki ale meskie:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 21:55 Gość portalu: XXL napisał(a): a w serwisie to sami faceci i nie wiem może zaczeli pokazywać cycki ale > meskie:))))))) ---------------------------------- Phi, mam swoje (:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.internet.v.pl 19.10.05, 22:25 swantevit napisał: > Phi, mam swoje > (:- to phi idz pokazywać w MM :) załapiesz sie na sesie zdjeciową za 2 kawałki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Fugazi coś dla Ciebie IP: 212.14.58.* 20.10.05, 11:08 Jak wygłuszysz drzwi,wymienisz glosniki to walni sobie taką klimę:) www.big-boys.com/pictures/picture1786.html Odpowiedz Link Zgłoś
go-go Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 13:55 oddam z dobrego serca namiary na kilka sprawdzonych cichodajek, 2 pokrzywione alufelgi 17'' do C5 i "playing the angel" depeszów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.teleton.pl 19.10.05, 14:06 Podobno całkiem dobrze gotuję :)Ale uwaga, opinie mogą być nieobiektywne ! Rozdaję często uśmiechy i dobre słowo. Czasami klnę, niewiele acz siarczyście.Wódeczki mogę się napić wspólnie, kondycja w miarę dobra, pod koniec tygodnia może być do świtu. Wysłucham przy tym,poklepię po ramieniu,powspółczuję,poradzę ... Potrafię się czasami poawanturować i potupać nóżką w tematach, ogólnie mówiąc , społecznych :) Uwaga ! Czasami w ramach samorealizacji sprzątam miejsca publiczne ! Odpowiedz Link Zgłoś
e.beata Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 21:41 chcesz powiedziec, ze górki już nie ma?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizytka Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.teleton.pl 21.10.05, 08:23 Jest niestety. Sprzątałam ją z synami dwukrotnie, sprzątała ją moja mama. Myślę,że wystarczy. Kolej na właściciela. Najwyraźniej on jest innego zdania :( Odpowiedz Link Zgłoś
kazio.killer Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 14:21 serio oddasz nowych depeszów? Odpowiedz Link Zgłoś
go-go Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 15:15 >serio oddasz nowych depeszów? mnie depesze osiołek przyciągnął. poproś swojego osiołka:) Even the stars look brighter tonight Nothing's impossible I still believe in love at first sight Nothing's impossible Even the stars look brighter tonight Nothing's impossible If you believe in love at first sight Nothing's impossible Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****************** Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.05, 17:58 ..się. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 19.10.05, 23:00 Andreas ja Ci zawsze moge jakiegos kota zalatwic!:) ale wczesniej to bys musial stac sie bardziej odpowiedzialnym Forumem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? IP: *.orange.pl 20.10.05, 16:24 Albert kota to ja mam! ;-) A może to dobry biznes? No, takie zainteresowanie kotami jest... tak uruchomie hodowle kotów! Moze to mnie wzbogaci? Odpowiedz Link Zgłoś
ja_aska Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 20.10.05, 22:51 ja mogę załatwić najlepszy na świecie sernik. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 21.10.05, 07:55 Ja mogę odebrać poród i wykąpać noworodka... Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 21.10.05, 08:59 A ja mogę zmajstrować noworodka po uprzednim wykąpaniu przyszłej mamy:) Odpowiedz Link Zgłoś
0rhplus Re: CO MOŻECIE ZAŁATWIĆ!!?? 21.10.05, 08:12 A ja potrafię sam się załatwić. Odpowiedz Link Zgłoś