Dodaj do ulubionych

Widzę lub słyszę któregoś Kaczyńskiego i się BOJĘ

20.10.05, 09:44
boję się DYKTATURY
boję się RZĄDZENIA DEKRETAMI
boję się ICH PRZYJACIÓŁ W STYLU LEPPERA
boję się POLICJI OBYCZAJOWEJ i POLITYCZNEJ
boję się CENZURY OBYCZAJOWEJ I ŚWIATOPOGLĄDOWEJ
boję się WSZECHOGRANIAJĄCEJ LUSTRACJI I "POLOWANIA NA CZAROWNICE"
boję się INGERENCJI PAŃSTWA W MOJĄ PRYWATNOŚĆ
boję się NAKAZU CHODZENIA DO KOŚCIOŁA
boję się LUDZI OPUS DEI I RYDZYKA
boje się STRACHU, JAKI WPROWADZI TAKI ZAMORDYZM
boję się... po prostu boję się nawiedzonych oszołomów... dla których wizja
TKM (Teraz Ku...wa MY) się spełniła
Obserwuj wątek
    • Gość: grz Re: Widzę lub słyszę któregoś Kaczyńskiego i się IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.05, 09:45
      BMW-bierni,mierni,wierni tez moze byc?
      • Gość: zona pijaka Re: Widzę lub słyszę któregoś Kaczyńskiego i się IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.10.05, 09:56
        Zpomnialeś o najważniejszym, skrycie ukrywanym:
        boisz się UTRATY STOŁKA
        boisz się LIKWIDACJI FUNDUSZY CELOWYCH
        boisz się UJAWNIENIA TWOICH PRZEKRĘTÓW
        i wielu innych. Bój się, bo masz czego.
        • maestro_xp chrzanisz! 20.10.05, 10:26
          Gość portalu: zona pijaka napisał(a):

> Zpomnialeś o najważniejszym, skrycie ukrywanym:
          > boisz się UTRATY STOŁKA
          pracuję w prywatnej firmie, więc nie grozi mi to, chyba że Kaczory doprowadzą
          ją i całą gospodarkę do upadłości
          hmmm... w sumie - możesz mieć rację! bo patrząc na ich pomysły gospodarcze, to
          zapaść gospodarcza tuż-tuż...

> boisz się LIKWIDACJI FUNDUSZY CELOWYCH
          nie wiem o co z tym biega? Upadku NFZ się (raczej) nie boję! I tak się leczę
          prywatnie, a do wieku "szpitalno-hispicyjnego" jescze mi daleko :)

> boisz się UJAWNIENIA TWOICH PRZEKRĘTÓW
          O TAAAK!!! boję się, że ŻONA się może ciut za dużo dowiedzieć ;-)
          poza tym - spoko

> i wielu innych. Bój się, bo masz czego.

właśnie, wałśnie! boję się właśnie tych "wielu innych"

I SIĘ BOJĘ JAK CHOLERA, CO WAM TEŻ POLECAM, BO MAMY CZEGO SIĘ BAĆ
          • sid15 Czerwony tchórzu.. 20.10.05, 10:53
            Nie strasz,nie strasz bo się ze....Przestań dupku czerwony swoje pseudo-fobie
            propagować.A jak masz lęki i moczenia nocne to zgłoś się do odpowiedniego
            specjalisty.
            • xyz-xyz Re: Czerwony tchórzu.. 20.10.05, 10:57
              Re: Czerwony tchórzu..

Napisał były czerwony. Kiedy SLD miało 40 %, to sidek krzyczał: "Leszek, Leszek!"
              Teraz tez tak krzyczy:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
              • sid15 Dobre... 20.10.05, 11:10
                Rozbawiłeś mnie !I o dziwo przebiłeś kurde.f,a myślałem ,że w tej materii jest
                bezkonkurencyjny!
                • Gość: javal Re: sid IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 11:15
                  ja myślałem chłopie, że proces cywilizowania twoich małpich i durnych zachowań
                  się powiedzie (a przynajmniej zaczął przynosić efekty). Niestety znowu dałeś poPIS.
                  Kiedy do ciebie dotrze, że ludzi należy klasyfikować nie wg poglądów, a zachowań
                  właśnie?
                  Obrażanie wszystkich myślących inaczej niż ty wystawia tobie świadectwo głupoty.
                  Zapamiętaj to sobie raz na jutro :)
                  • maestro_xp taka sid-a argumentacja toż to żywy TKM ! 21.10.05, 11:41
                    uzasadniać nie trzeba
          • the.bill1 Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 10:58
            Podaj konkretne plany, ktore twoim zdaniem zaszkodzą gospodarce. Przeciez trwaja
            rozmowy rzadowe....
            Wy wyborcy Tuska macie naprawde cos nie tak.
            Jestescie slepi na wspólnotę, na los bliźnich, na ludzka wrażliwość
            Ale co CIe obchodzi Polska prawda, ważne, aby Tusk wygrał, bo jest taki sam jak
            Ty prawda?
            Daruj sobie odpowiedz.....
            • sid15 Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:06
              Daj spokój.Boję się tylko ci którzy mają powody.Widocznie facet jest umoczony i
              wie ,że przy Kaczyńskim takie numery się skończą,to broni się w idiotyczny
              sposób.
              • xyz-xyz Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:12
                Śmiać mi się chce:))) TY serio wierzysz w to, że Kaczyński będąc Preziem, będzie
                miał jakikolwiek wpływ na działania organów ścigania? Ty głupi jakiś jesteś:))))
                Poczytaj konstytucję i zobacz jakie ma Prezio uprawnienia. Jak można łykać takie
                brednie. Wiesz dlaczego ja nie poprę żadnego z tych ciołków? Bo ani jeden, ani
                drugi nie potrafi powiedzieć nic więcej niż chał du ju du. Nie maja najbledszego
                pojęcia o polityce zagranicznej. Nie znają protokołu. Nawet ostrygi nie potrafią
                zjeść jak trzeba. Ha ha ha juz sobie wyobrażam Kurdupla na dworze Królowej
                Anglii. Albo u Cesarza Japonii. Qrwa, to jest żenada!:))))))))))))))))))))))))
                • sid15 Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:17
                  Po pierwsze-nie będzie wetował uchwał sejmowych.Po drugie,będzie dążył do
                  wzmocnienia władzy prezydenckiej,poprzez wydawanie dekretów z mocą ustawy.
                  • xyz-xyz Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:31
                    Po drugie,będzie dążył do
                    > wzmocnienia władzy prezydenckiej,poprzez wydawanie dekretów z mocą ustawy.

Jak to zrobi?
                    • sid15 Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:33
                      Zagłosuj,to zobaczysz.
                      • xyz-xyz Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:42
                        Zagłosuj,to zobaczysz.

Kup ode mnie samochód. Jak zapłacisz, to dowiesz się co kupiłeś.

Prawda jest niestety porażająca. Agitujesz za Kaczorem, a nie masz bladego
                        pojęcia o czym gadasz.
                        • sid15 Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 21.10.05, 11:47
                          Chciałbyś dostać trzyletnią gwarancję przy urnie na swojego kandydata?Nie
                          rozbawiaj mnie.
                          • maestro_xp Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 21.10.05, 12:25
                            kandydat nie jest MÓJ
                            jak nie ma w czym wybierać - to się wybiera MNIEJSZE ZŁO, tzn. to wyższe i
                            pojedyncze, a nie takie "promocyjne" 1+1

czemu tylko 3-letnia gwarancja???
                            a te 2 pozostałe lata ???

i nie tyle biega (przy takim wyborze) o gwarancje na przyszłość (bo to tylko
                            pustosłowie wyborcze) ile o DOTYCHCZASOWE REFERENCJE ORAZ OSOBOWOŚĆ

tę ostatnią Kaczyński ma wodzowską (zaraz,zaraz... jak to po niemiecku???) i
                            rewolucjonistyczna
                            wybierając go będziemy mieli "Drang und Strum Periode" (okres burzy i naporu)

Tuska osobowość jest raczej dość miałka, ale przy tym wydaje się dość stonowana
                            i raczej nielabilna.
                            To chechy wystarczające dla kogoś, kto będzie musiał postponować rewolucyjne
                            rządy Kaczyńskich

• xyz-xyz Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 21.10.05, 14:30
                            Alez nie! Ja chcę tylko dowiedzieć sie jak (formalnie) Kaczor będzie rzadził
                            dekretami. Chodzi mi o technike, nie o treść dekretów. A od Kaczora nie wymagam
                            żadnych gwarancji. Ja wiem, że to bubel.
                  • maestro_xp dekrety z mocą ustawy = DYKTATURA 20.10.05, 12:59
                    i dla demokracji będzie "ZJEŻDŻAJ DZIADU!"

na rolę Piłsudskiego to Lechu "za krótki"

poza tym Marszałkowi nie trzeba było tytułów, stanowisk, Rydzyka, Leppera i
                    brata bliźniaka
                    wystarczył mu AUTORYTET oraz MĄDROŚĆ PROPAŃSTWOWCA

a tak na marginesie....
                    CZY KTOŚ ZARZUCAŁ PIŁSUDSKIEMU, ŻE SŁUŻYŁ PRZEZ LATA W OBCYM WOJSKU???

nooo..... "kursczyki", odpowiedzcie!
            • xyz-xyz Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:07

> Podaj konkretne plany, ktore twoim zdaniem zaszkodzą gospodarce.

1. Komisja Prawdy i Sprawiedliwości - kosztowna inkwizycja.
              2. Urząd Antykorupcyjny - kosztowna policja polityczna.

Przeciez trwaj
              > a
              > rozmowy rzadowe....

Z Lepperem.

> Wy wyborcy Tuska macie naprawde cos nie tak.

Mam Tuska w du...ie równie głęboko, co Kaczora.

> Jestescie slepi na wspólnotę, na los bliźnich, na ludzka wrażliwość

Nie i właśnie dlatego, należy kopnąć w du...pę zarówno Kaczora, jak i Donalda.

Ale co CIe obchodzi Polska prawda, ważne, aby Tusk wygrał, bo jest taki sam jak
              Ty prawda.

Prawda , to prawda. Nie ma polskiej prawdy, tak jak nie ma prawdy
              zimbabwańskiej. Polska mnie obchodzi bardzo, więc nie powinno się oddawać
              prezydentury oszołomom, którzy nie potrafią ani be ani me, w jakimś ludzkim
              języku. A to cechuje zarówno Mandarynę jak i Pokurcza

> Daruj sobie odpowiedz.....

A ty daruj sobie Kaczora Donalda.
              • sid15 Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:12
                Widziałeś Ćwiacza,swojego współtowarzysza?Kaczor przy nim to Terminator.
                • xyz-xyz Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:16
                  Ćwiacz nie pcha sie do fotela Prezydenta. W odróżnieniu od Pokurcza, zna swoje
                  miejsce w szergu. Wsiowy kacyk, tak jak Silny Konus.
                  • sid15 Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:19
                    Gó.. tam zna,jego miejsce jest cyrku,przy słoniach,żeby miał im kto jaja
                    bujać,a nie w powiecie.I tak jest wszędzie gdzie czerwoni dorwali się do
                    stołków.
                    • xyz-xyz Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! 20.10.05, 11:44
                      > Gó.. tam zna,jego miejsce jest cyrku,przy słoniach,żeby miał im kto jaja
                      > bujać,a nie w powiecie.

Zgadza się. Ale te jaja powinien bujać razem z Kaczorami i Tuskiem. Ten sam
                      poziom reprezentują.
            • Gość: javal Re: maestro to Ty chrazniszchrzanisz! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 11:17
              następny intelektualista się znalazł - cytuję:

> Podaj konkretne plany, ktore twoim zdaniem zaszkodzą gospodarce. Przeciez trwaj
              > a rozmowy rzadowe....
              [i dalej]
              > Daruj sobie odpowiedz.....

no to jest kabaret panie De.Bill
    • maestro_xp po wczorajszej debacie - jeszcze bardziej... 21.10.05, 07:47
    • Gość: w.w. Lecz się chłopie, może nie jest za późno.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:18
      Najwyraźniej cierpisz na zespół depresyjno - lękowy. Regularne leczenie powinno ci pomóc.
      • maestro_xp psychiatra z bożej łaski się znalazł 21.10.05, 12:28
        był już taki okres, gdy za poglądy wsadzano ludzi do "psychuszki"

po Twojej online-diagnozie zaczynam się (hehehe... chciałem napisać BAĆ)
        ZASTANAWIAĆ (:P) czy aby kolejny nie jest przed nami!
        Ministrem zdrowia też ma być ktoś z PiS!
        • Gość: w.w. Re: psychiatra z bożej łaski się znalazł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 13:40
          No widzisz, nawet moja drobna porada on-line przyniosła od razu pozytywny skutek, a co dopiero gdybyś zgłosił się do prawdziwego fachowca. Miałbyś jeszcze szansę zagłosować na Kaczyńskiego w niedzielę...
          • xyz-xyz Re: psychiatra z bożej łaski się znalazł 21.10.05, 14:36
            Miałbyś jeszcze sza
            > nsę zagłosować na Kaczyńskiego w niedzielę...

Musiałby rzeczywiście upaść na głowę. Najgorsze, że będę musiał sie naj...bać
            jak autobus w szczycie, żeby pójść i oddać głos na Mandarynę... tfu! Na psa urok!
          • maestro_xp Re: psychiatra z bożej łaski się znalazł 21.10.05, 15:50
            Gość portalu: w.w. napisał(a):

> No widzisz, nawet moja drobna porada on-line przyniosła od razu pozytywny
            skute
            > k, a co dopiero gdybyś zgłosił się do prawdziwego fachowca. Miałbyś jeszcze
            sza
            > nsę zagłosować na Kaczyńskiego w niedzielę...
            **************************************************************************

i potem chodziłbym po mieście szepcząc wściekle i spoglądając spod byka...
            TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TK
            M...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM.
            ..TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...
            TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TK
            M...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM.
            ..TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...TKM...
            M...TKM...TKM...
    • maestro_xp mam przykrą satysfakcję, że mogę powiedzieć: 19.03.06, 22:53
      A NIE MÓWIŁEM !?!?!?!?!?!?!?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka