Dodaj do ulubionych

H&M w Szczecinie

25.10.05, 14:59
Czy w H&M w Szczecinie są ubrania dla kobiet w ciąży ?
Obserwuj wątek
    • kamyk4 Re: H&M w Szczecinie 25.10.05, 16:19
      Niestety nei ma. Najblizsze H&M w Berlinie i to nie na POtsdamer Platz tylko gdzies kolo albo na Unter den LInden
    • zabelka24 Re: H&M w Szczecinie 25.10.05, 18:29
      typowego działu dla kobiet w ciąży nie ma, ale ja kupiłam tam parę rzeczy tak
      na 7-8 miesiąc, trzeba troszke poszukać :) jest duży wybór i dużo rozmiarów :)
      pozdrawiam
      • beata761 Re: H&M w Szczecinie 25.10.05, 19:16
        Dzięki dziewczyny ! Trzymajcie się ! Pozdrawiam !
        • mimi3001 Re: H&M w Szczecinie 28.10.05, 13:19
          Witajcie! Fajne ciuszki ciążowe są w dwóch sklepach na ul. Małkowskiego. Faktem
          jest, że nie są ostatnim krzykiem mody i trochę kosztują, ale są sto razy
          lepsze niż w sklepie 9 MIESIĘCY na ul. Bogusława. Pozdrawiam!
    • cexes Re: H&M w Szczecinie 27.01.06, 16:39
      Wg strony H&M sklepy z linia H&M MAMA w polsce to Czeladź (CH M1), Gdańsk 2 sklepy (CH MANHATAN i Matarnia Park), Kraków (CH M1), Poznań 3 sklepy (CH King Kross Marcelin, Stary Browar i CH M1), Sosnowiec (CH Plejada), Warszawa 5 sklepów (CH Promenada, Arkadia, Reduta, Targówek i Wola Park), Wrocław (CH Bielany) i Zabrze (CH M1). Niestety Szczecin nie jest traktowany jako miasto ucywilizowane :(
      A co do Berlina to z kilkunastu H&M-ów linię H&M MAMA prowadzą:
      - HM EASTGATE - Marzahner Promenade 1,
      - HM FORUM Köpenick - Bahnhofstraße,
      - HM Friedrichstraße 79/80,
      - HM Gesundbrunnen-Center - Badstraße,
      - HM Gropius-Passage - Johannisthaler Chauss. 309,
      - HM Kurfürstendamm 20-24,
      - HM Kurfürstendamm 237,
      - HM Spandau Arkaden - Brunsbüttler Damm 40.
      A co do H&M u w Shwedt w Oder Center to widzę linie H&M Ladies, H&M Baby, H&M Kids ale H&M Mamam niestety nie :( nie wiem czy jest.
      • akna74 Re: H&M w Szczecinie 30.01.06, 10:37
        Byłam w sobote w Berlinie własnie z tego powodu aby zwiedzic sklepy H&M z
        odzieżą ciazową. niestety kicha totalna;-(((( Załamałam się, ceny beznadziejne,
        i naprawe nic ciekawego. O wiele ciekawsze rzeczy (chociaz tez nie powalające
        na kolana) są w C&A np w Shwedt. No i w Polskich sklepach internetowych...
        Ania
    • patrischa Re: H&M w Szczecinie 30.01.06, 15:15
      ja kupowalam ciuchy nieciazowe
      przytylam w ciazy 14 kg wiec jakos dawalam rade...moze kilka spodni na koncowke
      bylo typowych, ogolnie to kupowalam rozm. wieksze bluzki i spodnie na szerokich
      pasach...
      mozna znalezc w normalnycjh sklepach
      w 30 tc szlam na wesele i kupilam sobie spodnie z kantem w h&m niecizowe tylko
      wiekszy rozm. i biodrowki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka