beata761 25.10.05, 14:59 Czy w H&M w Szczecinie są ubrania dla kobiet w ciąży ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kamyk4 Re: H&M w Szczecinie 25.10.05, 16:19 Niestety nei ma. Najblizsze H&M w Berlinie i to nie na POtsdamer Platz tylko gdzies kolo albo na Unter den LInden Odpowiedz Link Zgłoś
zabelka24 Re: H&M w Szczecinie 25.10.05, 18:29 typowego działu dla kobiet w ciąży nie ma, ale ja kupiłam tam parę rzeczy tak na 7-8 miesiąc, trzeba troszke poszukać :) jest duży wybór i dużo rozmiarów :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata761 Re: H&M w Szczecinie 25.10.05, 19:16 Dzięki dziewczyny ! Trzymajcie się ! Pozdrawiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
mimi3001 Re: H&M w Szczecinie 28.10.05, 13:19 Witajcie! Fajne ciuszki ciążowe są w dwóch sklepach na ul. Małkowskiego. Faktem jest, że nie są ostatnim krzykiem mody i trochę kosztują, ale są sto razy lepsze niż w sklepie 9 MIESIĘCY na ul. Bogusława. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
cexes Re: H&M w Szczecinie 27.01.06, 16:39 Wg strony H&M sklepy z linia H&M MAMA w polsce to Czeladź (CH M1), Gdańsk 2 sklepy (CH MANHATAN i Matarnia Park), Kraków (CH M1), Poznań 3 sklepy (CH King Kross Marcelin, Stary Browar i CH M1), Sosnowiec (CH Plejada), Warszawa 5 sklepów (CH Promenada, Arkadia, Reduta, Targówek i Wola Park), Wrocław (CH Bielany) i Zabrze (CH M1). Niestety Szczecin nie jest traktowany jako miasto ucywilizowane :( A co do Berlina to z kilkunastu H&M-ów linię H&M MAMA prowadzą: - HM EASTGATE - Marzahner Promenade 1, - HM FORUM Köpenick - Bahnhofstraße, - HM Friedrichstraße 79/80, - HM Gesundbrunnen-Center - Badstraße, - HM Gropius-Passage - Johannisthaler Chauss. 309, - HM Kurfürstendamm 20-24, - HM Kurfürstendamm 237, - HM Spandau Arkaden - Brunsbüttler Damm 40. A co do H&M u w Shwedt w Oder Center to widzę linie H&M Ladies, H&M Baby, H&M Kids ale H&M Mamam niestety nie :( nie wiem czy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
akna74 Re: H&M w Szczecinie 30.01.06, 10:37 Byłam w sobote w Berlinie własnie z tego powodu aby zwiedzic sklepy H&M z odzieżą ciazową. niestety kicha totalna;-(((( Załamałam się, ceny beznadziejne, i naprawe nic ciekawego. O wiele ciekawsze rzeczy (chociaz tez nie powalające na kolana) są w C&A np w Shwedt. No i w Polskich sklepach internetowych... Ania Odpowiedz Link Zgłoś
patrischa Re: H&M w Szczecinie 30.01.06, 15:15 ja kupowalam ciuchy nieciazowe przytylam w ciazy 14 kg wiec jakos dawalam rade...moze kilka spodni na koncowke bylo typowych, ogolnie to kupowalam rozm. wieksze bluzki i spodnie na szerokich pasach... mozna znalezc w normalnycjh sklepach w 30 tc szlam na wesele i kupilam sobie spodnie z kantem w h&m niecizowe tylko wiekszy rozm. i biodrowki Odpowiedz Link Zgłoś