Dodaj do ulubionych

Ja chcem moc od redakcji!!!!!

IP: 64.9.159.* 05.10.02, 01:40
W watku o czacie z jakims tam kandydatem na prezydenta, zaraz po moim poscie byl post pani " j " ( ktora ,ja
mysle ze jest panem powiedzmy x ) , post byl nie na temat czatu a byl powiedzmy na temat hmmm .... JACKA
.Redakcja post wywalila do oslej lawki. Teraz tak , redakcja dba o swe watki i to zrozumiale , ale jam chcem takiej
samej mocy bym mogl np frankka czy bburego ,nie mowiac juz o mike czy pakuzie , wywalic do oslej lawki jak
mniem zdenerwowywuja wew moim wlasnym watku !!!!!
Ja bardzom prosze i to natychmiast !!! Ze tak powiem zasadniczo!!!!!!
Obserwuj wątek
    • franekkk Re: Ja chcem moc od redakcji!!!!! 05.10.02, 03:50

wez i mnie stary nie denerwuj bo zrobie te 100 kilosow do twojego psychiatryka
      i tak ci w trombeu dam ze dostaniesz potrojnego rozczworzenia jazni

--
      pokoj niech bedzie z tobou
    • lupin2 "Mały kapral", "malarz pokojowy" 05.10.02, 07:31
      Gość portalu: JACEK napisał(a):

> W watku o czacie z jakims tam kandydatem na prezydenta, zaraz po moim poscie
      by
      > l post pani " j " ( ktora ,ja
      > mysle ze jest panem powiedzmy x ) , post byl nie na temat czatu a byl
      powiedz
      > my na temat hmmm .... JACKA
      > .Redakcja post wywalila do oslej lawki. Teraz tak , redakcja dba o swe watki
      i
      > to zrozumiale , ale jam chcem takiej
      > samej mocy bym mogl np frankka czy bburego ,nie mowiac juz o mike czy
      pakuzie ,
      > wywalic do oslej lawki jak
      > mniem zdenerwowywuja wew moim wlasnym watku !!!!!
      > Ja bardzom prosze i to natychmiast !!! Ze tak powiem zasadniczo!!!!!!

Powyżej opisałeś swój problem.
      1. Chcesz byc kimś,kim nie jesteś. Jeszcze Ci mało?
      2. Masz za "mało mocy". Chciałbys mieć większą władzę.Tego skreślic do oślej
      łąwki, a tego nie.Marzy Ci się dyktatorstwo. Używasz argumentów, które innych
      nie przekonują, a skoro nie chcą Ciebie słuchać to do "więzienia" przeciwników.
      3. Nie tolerujesz "większych" od siebie.To duży problem gdyż nie tolerujesz
      w ten sposób parę miliardów ludzi i znaczną częśc człekokształtnych.

Wypisz, wymaluj niespełniony "mały kapral" lub "malarz pokojowy".
      Do psychiatryka.

A teraz umieszczę Twój znak, abyś skojarzył. Uwaga : Czytając takich ludzi
      wcale nie jest mi do -:)
    • Gość: Bartek Re: Ja chcem moc od redakcji!!!!! IP: *.tnt1.anchorage.ak.da.uu.net 06.10.02, 03:53
      A to sie nam KECAJ vel JACEK zdenerwowal. Widac to jego bezmozgowia zaczyna cos
      niecos docierac. Demokracji sie KECAJ'owi zachciewa, ale tylko w jego strone.
      Wolnosci slowa chce, ale tylko z jego strony. Jacek mowi ze psie gowno pachnie,
      jak go popieram to jestem cacy, jak mam inne zdanie do mnie do oslej lawki.
      Chlopi, tobie juz nic niejest w stanie pomoc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka