beatrix13 15.11.05, 00:06 lobby z okolicznych domów przeforsowało zmiany w planie zagospodarowania przestrzennego,a teren w 1-m przetargu nie znalazł chętnego. Ciekawe,co tam powstanie? Hipermarket,kościół czy .....? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gapiszon Re: MOTOCROSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 01:37 a co było w planie przed zmianami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: MOTOCROSS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 07:56 a na torze coś się w ogóle dzieje? Sport, treningi, imprezy? Nie jestem zorientowana. Młodzież nie chce tam jeździć? a rowery terenowe? Chłopcy budują sobie przeszkody po lasach. Jak mnie starcza pamięc nie myli, swego czasu był to chyba najlepszy tor w kraju. Mieszkańców nie rozumiem. Jak ktoś kupuje mieszkanie przy takim obiekcie, to chyba wie co robi?! Tor był pierwszy, nikt im go na siłę nie wcisnął. Poza tym, to nie chodzi o sklepik osiedlowy. Myślę, że w przypadku takiego obiektu powinni decydować wszyscy mieszkańcy miasta a nie tylko wąska grupka wybrańców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: MOTOCROSS IP: *.chello.pl 15.11.05, 08:36 Na tym osiedlu chyba mieszka Malanowska powiedzcie jej że już nie jest prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś
ergie Re: MOTOCROSS 15.11.05, 14:48 Gość portalu: wyborca napisał(a): > Na tym osiedlu chyba mieszka Malanowska na którym osiedlu ??? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: MOTOCROSS 15.11.05, 15:04 Gość > Mieszkańców nie rozumiem. > Jak ktoś kupuje mieszkanie przy takim obiekcie, to chyba wie co robi mieszkancy wiedzieli co zrobili- obiekt dawno zostal zlikwidowany. Teraz jest tylko teren po obiekcie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: MOTOCROSS IP: 212.14.58.* 15.11.05, 09:05 Pamiętam jak chodziłem z moim ojcem na zawody motocrosowe i jaka to była frajda.Pamiętam również mistrzostwa świata rozgrywane w Szczecinie,a przy okazji i to,że mówiono o naszym mieście we wszystkich agencjach sportowych na świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
swieta_1 Re: MOTOCROSS 15.11.05, 13:39 ech, żeby tak te czasy wróciły, taki fajny sport Odpowiedz Link Zgłoś