Dodaj do ulubionych

pomoc dla bezdomnego

IP: 212.14.9.* 10.10.02, 09:41
Bardzo proszę o pomoc. Szukam instytucji, osoby prywatnej (?), która
przekazałaby barakowóz - wóz "Drzymały", lub inny camping dla osoby bezdomnej.
Sprawa jest szczególna i nie na to forum. Bedę wdzięczna za podanie namiarów.
Obdzwoniłam już PKP, PEDIM, ESPEBEP, itp...
Obserwuj wątek
    • Gość: Zgred Re: pomoc dla bezdomnego IP: *.ih.utb.hb.se 10.10.02, 11:04
      Kosciol kat ma duzo wozow i budynki o duzym nadmetrazu, a buduja jeszcze jak
      nawiedzeni. Moze wlasnie buduja dla bezdomnych?
      Moze tam po pomoc?
      W koncu bieda w Polsce to ich zasluga.
      • Gość: naim Re: pomoc dla bezdomnego IP: *.telan.pl 10.10.02, 12:05
        Gość portalu: Zgred napisał(a):

> Kosciol kat ma duzo wozow i budynki o duzym nadmetrazu, a buduja jeszcze jak
        > nawiedzeni. Moze wlasnie buduja dla bezdomnych?
        > Moze tam po pomoc?
        > W koncu bieda w Polsce to ich zasluga.

A pod sufitem wszystko w porządku? Chyba Rychu to pytanie często zadaje takim
        zgredom jak ty.
        Załóz Zgredzie, ze ktoś na prawdę potrzebuje tej pomocy, więc albo rusz swoje
        trzy zwoje, albo zamilcz.
        • Gość: Zgred Re: pomoc dla bezdomnego IP: *.ih.utb.hb.se 10.10.02, 12:11
          A gdzie gminna opieka spoleczna.?
          Bez tego beda klopoty z UE!
          • Gość: naim Re: pomoc dla bezdomnego IP: *.telan.pl 10.10.02, 12:18
            Gość portalu: Zgred napisał(a):

> A gdzie gminna opieka spoleczna.?
            > Bez tego beda klopoty z UE!

Na ulicy Rozbrat w Warszawie są początki pomocy społecznej . Czyżbyś nie
            wiedział lub zapomniał?
            Zapytaj pryncypała Runowicza , szczerze i wyczerpująco odpowie na nurtujące cię
            pytania.
        • Gość: naim Re:Do Nowej - pomoc dla bezdomnego IP: *.telan.pl 10.10.02, 12:14
          Mozna spróbować niedaleko Gdańskiej-Heyki, jest tam schronisko dla bezdomnych
          prowadzone przez Siostry( takie podpalane, chyba od Tresy z Kalkuty) i drugi w
          Policach prowadzony przez Braci(nie wiem jakich). Telefon na pewno w
          informacji. Radzę sie pospieszyć, bo do zimy niedaleko.
          • Gość: nowa Re:Do Nowej - pomoc dla bezdomnego IP: 212.14.9.* 10.10.02, 13:20
            Gość portalu: naim napisał(a):

> Mozna spróbować niedaleko Gdańskiej-Heyki, jest tam schronisko dla bezdomnych
            > prowadzone przez Siostry( takie podpalane, chyba od Tresy z Kalkuty) i drugi
            w
            > Policach prowadzony przez Braci(nie wiem jakich). Telefon na pewno w
            > informacji. Radzę sie pospieszyć, bo do zimy niedaleko.

Jak wspomniałam jest to sprawa wyjątkowa - nie wchodzi w grę żadne schronisko
            ani inna pomoc zinstytualizowana. Ten człowiek musi zostać w swoim srodowisku -
            bo tak chce!!!Trzeba mu załatwić "coś" na przezimowanie - nawet prymitywne i
            postawić na jego terenie. Dlatego myślę o przenośnym lokum.

• Gość: Zgred Re:Do Nowej - pomoc dla bezdomnego IP: *.ih.utb.hb.se 10.10.02, 16:58
              Namiot i polowusia na rozgrzewke!
              • Gość: nowa Re:Do Nowej - pomoc dla bezdomnego IP: 212.14.9.* 11.10.02, 09:41
                W swojej naiwności myslałam, że przy tak dużej frekwncji na "powaznym" forum,
                otrzymam rzeczowe odpowiedzi. Jeśli nie ma sie nic do powiedzenia, to nie
                zabiera się głosu. W kazdym razie gratuluję Panu specyficznego poczucia humoru
                i dobrego samopoczucia.
                Wiem, że sprawa ze znalezieniem takiej przyczepy jest trudna, dlatego po
                wyczerpaniu dostepnych mi scieżek, zwróciłam się o pomoc na to forum. Może ktos
                jeszcze się odezwie z konkretną informacją - liczę na to.
                Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka