Gość: affera IP: *.devs.futuro.pl 23.12.05, 18:49 zostanie wybrany na drugą kadencję? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
absztyfikant Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 18:54 Chcialbym w to wierzyc Piotrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: affera Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.devs.futuro.pl 23.12.05, 18:58 ludze są ślepi, 70% warszawiaków uwaza Kaczyńskiego za dobrego byłego prezydenta stolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:00 Porównanie Kaczyńskiego do Jurczyka to jak porównanie kremówki z gó..nem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.iscnet.pl 23.12.05, 19:03 dlaczego przyrównujesz Jurczyka do kremówki? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 19:00 Ocena prezydentury warszawskiej jest bardzo zlozona i niejednoznaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galoty Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 19:00 Afera. Nie porównuj Jurczyka do Kaczyńskiego. Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 19:01 A titaj galoty maja racje. Kaczor to przy Jurczyku Kartezjusz, Platon, Salomon i Starzynski w jednym. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 19:02 sęk w tym że jurczyk bardzo stracił nawet w oczach swojego dotychczasowego elektoratu ,nawet oni sie przekonali(mimo sympati) ze nie nadaje sie na prezydenta miasta . Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 19:04 NO nie wiem, robil ktos badania porzadne(!) opinii publicznej w miescie? Jakos o tym nie slyszalem. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 19:05 stracił stracił ,nie słuchasz głosu ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 19:06 Rzeczywiscie nie slucham, ale warto pamietac, ze ulica ulicy nie rowna. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 19:29 absztyfikant napisał: > Rzeczywiscie nie slucham, ale warto pamietac, ze ulica ulicy nie rowna. teoretycznie to prawda ale zalezy jak sie na to spojrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
krolewiecki No tak on chodzi ciągle tą samą drogą... 26.12.05, 15:35 ...do tego samego sklepu, po wciąż tą samą ulubioną nalewkę. Horyzont ma dość wąski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.chello.pl 23.12.05, 21:07 piotr33k2 napisał: > stracił stracił ,nie słuchasz głosu ulicy. *** której ulicy? mp Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 21:20 a ja już tryskałam dobrym humorem i myślałam,że nic go mi nie popsuje,aż tu taki pesymistyczny wątek obyś autorze nie wykrakał a ja obawiam się jeszcze gorszego scenariusza: druga tura Piechota c/a Jurczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tuner Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:30 > a ja obawiam się jeszcze gorszego scenariusza: druga tura Piechota c/a Jurczyk To jest marzenie SLD.Ale trudno będzie im zrealizować. Piechota - pudło Jurczyk - działka Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 22:50 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > piotr33k2 napisał: > > > stracił stracił ,nie słuchasz głosu ulicy. > > > tej która prowadzi do rzymu > *** > której ulicy? > > mp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.chello.pl 24.12.05, 08:34 w Twoim interesie Piotrze, jest aby Jurczyk wygrał nastepną kadencję. Wesołych Świąt mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A co jeśli Jurczyk... 26.12.05, 16:16 ani w moim ani w szczecina a raczej napewno w twoim ,zresztą nawet chyba raczej nie będzie startował żeby sie nie kompromitować dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian paździoch Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.chello.pl 26.12.05, 19:56 i tu się mylisz piotrze33k2! mam nadzieję graniczącą z pewnością, że p. Jurczyk jeszcze raz będzie naszym prezydentem. to znaczy moim, Twoim i wszystkich mieszkańców Szczecina. pozdrawiam serdecznie! mp Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A co jeśli Jurczyk... 26.12.05, 23:13 Gość portalu: marian paździoch napisał(a): > i tu się mylisz piotrze33k2! > > mam nadzieję graniczącą z pewnością, że p. Jurczyk jeszcze raz będzie naszym > prezydentem. to znaczy moim, Twoim i wszystkich mieszkańców Szczecina. > > pozdrawiam serdecznie! > > mp > pozdrowienia przyjmje do wiadomosci ale reszty z nadzieją graniczącą z pewnoscią "nie". > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.iscnet.pl 23.12.05, 19:07 Gość portalu: affera napisał(a): > zostanie wybrany na drugą kadencję? ja się nie zdziwię. przecież jest pomnik grudnia. dla połowy jego elektoratu to najważniejsza sprawa. poza tym, podobno wybieramy ludzi najbardziej podobnych do nas samych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: A co jeśli Jurczyk... 23.12.05, 19:18 przypomnę że gdyby troche wieksza frekwencja w referendum jurczyj straciłby już fotel pozatym swoje zwyciestwo w wyborach zawdziecza przedewszystkim uiewinnieniu od zarzutu wspólpracy z sb. ,ludzie mówili niewinnie oskarżony ,teraz są podane do publicznej wiadomosci nowe fakty w tej kontrowersyjnej sprawie a i ludzie mają juz i dosyć jurczyka i inne sprawy uważaja za wazniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.iscnet.pl 23.12.05, 20:07 Niewierzę w tych ludzi, nie wierzę w ich "nawrócenie do normalności", w zrozumienie, że popełnili błąd. Przecież oni zagłosowali na Jurczyka - bo mu się należało - za to co komuna mu zrobiła. Olać Szczecin, olać szanse, olać kwalifikacje, olać wszystko inne - jemu się należało... po prostu dramat. Nie wierzę, że ci ludzie zrozumieją, że coś zrobili nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas jeżeli... IP: *.orange.pl 23.12.05, 21:40 to wtedy w Szczecinie ludzie umieraliby z głodu na ulicy, bezrobocie byłoby kilkudziesięcioprocentowe,wzrosłyby krazieże i morderstwa, pobankrutowały resztki firm, miasto miałoby długi niemożliwe do spłacenia, po ulicach zaczęły jeździć opancerzone samochody, korupcja niesamowitych rozmiarych i marnotrawienie majątku miasta!! Wojsko na ulicach! Oczywiście koniec miasta! Tragiczny koniec.... już teraz Szczecin nikomu dzięki jego działalności nie kojaszy się z Solidarnościa, raczej z antysolidarnościa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andreas żartowałem IP: *.orange.pl 23.12.05, 22:37 żartowałem.... tylko wzrośnie bezrobocie, pobankrutują firmy i nie bedzie zadnych nowych inwestorów oraz wzrosnie korupcja i marnotrawienie! No i dzieciaki z okrojonych budzetowo szkół będą pałętali sie po ulicach wyrywając lusterka i zaczepiając przechodniów... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: żartowałem 23.12.05, 22:45 będę jasnowidzem i typuje Agenta na prezydenta, dużo głosów zebrał, jeszcze nie jest źle kojarzony, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mela Re: żartowałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 23:29 łech,łech,łech - daj spokój i nie zrozbawiaj mnie do łez Żałosny facet Żałosny wynik Żałosne SLD+SDPL Odpowiedz Link Zgłoś
kakq Re: A co jeśli Jurczyk... 24.12.05, 08:22 nie kracz nie kracz bardzo Ciebie proszę.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zona pijaka Re: A co jeśli Jurczyk... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 26.12.05, 16:46 Jurczyk na poważnie mysli o zejsciu ze sceny politycznej. Wiec go nie denerwujcie, bo jak się zaprze... Odpowiedz Link Zgłoś