doral2 14.12.12, 19:57 nie kupujcie tego gowna, szkoda prundu lepsze porady znajdziecie za darmo w sieci. tym samym urządzam pogrzeb nad 26 złociszami, zmarnowanymi na tę książkę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amoreska Re: bądź boska 14.12.12, 20:08 I tak bym nie kupiła. Wolałabym książkę kucharską Odpowiedz Link
amoreska Re: bądź boska 14.12.12, 20:19 I czasem z nich korzystam, przynosząc laptopa do kuchni albo przepisując na papier. Ale ja lubię książki kucharskie - mieć, przeglądać, korzystać Odpowiedz Link
olinka20 Re: bądź boska 14.12.12, 20:23 Doral, ale powiem ci, ze przegladanie przepisów w necie nie ma tego czegos, ja wole ksiazke. No i ksiazke łatwiej jak cos, w kuchni ustawic, zwłaszcza jak sie jest takim ułomnym jak ja, ze trzeba co minute do przepisu zajrzec, bo sie gubie Odpowiedz Link
doral2 Re: bądź boska 14.12.12, 20:40 etam, książki kucharskie są do dupy, lepszy jest zeszmacony kajecik, powydzierane, postrzępione i poplamione przepisy z gazet, składniki spisane na wyświnionych świstkach, a wszystko razem upchnięte tak, że za choooja nie znajdziesz przepisu od pierwszego kopa co mi właśnie przypomniało, że muszę poszukać przepisu na czerwony barszcz, bo buraki już kupiłam i nastawić trza. Odpowiedz Link
mamolka1 Re: bądź boska 14.12.12, 21:03 Doral - o matko wielokrotnie przełożona chciałaś być jeszcze bardziej boska ??????? No to cię pokarało ...rechrechrech Odpowiedz Link
doral2 Re: bądź boska 14.12.12, 21:15 mamolka1 napisała: > Doral - o matko wielokrotnie przełożona chciałaś być jeszcze bardziej boska ???..' a nie myślisz, że na stare lata nie powinnam robić się coraz bardziej boska?? Odpowiedz Link
mamolka1 Re: bądź boska 14.12.12, 21:26 No ale ile można ?? W końcu cię za szybką na ołtarzyku postawią i co ? Gupio ci będzie - nawet napić się nie będzie wypadalo Odpowiedz Link