Dodaj do ulubionych

mam żal i smutek w sercu.......

IP: 212.14.60.* 31.10.02, 08:29
Straciłam juz wiarę, że Szczecin wyjdzie i może wyjść na prostą. Żaden z
obecnie proponowanych kandydatów nie wróży ani rozwoju, ani pomyslności, ani
co gorsza zmian ......na lepsze, bo te na gorsze chyba juz nie mogą nastapić?
Zapowiada się na stagnację, marazm, apatię jeszcze większą niż była.... Z II
strony mówi się, że wszystko zależy od nas. Po wyborach drodzy Szczecinianie
zamaszeruję więc w proteście pod Urząd Miejski i wysadzę ten budynek wraz z
urzędującym Prezydentem. Tyle mogę dla nas zrobić. mam nadzieję, że w nagrode
i za poświęcenie wybierzecie mnie na Waszego Przywódzcę . Będę duzo lepsza
niż Agent, który za odegranie rozlki w TVN będzie siedział w Radzie. ot co.
A mówiłam-->zapalcie Światełko dla Szczecina, a Wam sie nie chciało. teraz
muszę sama zająć się miastem i jego losem.
CzU-wAj
Obserwuj wątek
    • Gość: Mariol,ka Re: mam żal i smutek w sercu....... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 20:14
      Idę z Tobą. Tylko co to zmieni?
      Za dziesięć dni staniamy przed wyborem iść, czy nie iść do urn, ale jak już
      pódziemy, to wyboru mieć nie będziemy. Sama nie wiem co jest mniejszym złem.
      Jurczyk ze śladowym IQ, czy Runowicz z przerostem ego i bandą kretynów wokół
      siebie.
      Żadna alternatywa.
      • Gość: sevenn dzieki Mariolka:)) zmieni-beda nowe wybory znakdam IP: 212.14.60.* 01.11.02, 20:20
    • Gość: Leszek Re: mam żal i smutek w sercu....... IP: *.gryfino.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 21:24
      Wiary nie traćcie...
      Wybory pokazały: szczecinianie chcą za życia dostać lanie! A urzędujacemu
      Prezydentowi i wiatr sprzyja! Ale co to jest z Jurczykiem - tego nie można
      inaczej określić niz terminem astrologicznym! Jesze raz magazynier w talii
      TAROTA - to wolę Mundka! Mundkowi przynajmniej nie trzeba dwa razy tłumaczyć
      jak się nazywa!Diabeł Solfernus aż się chichocze cały! W salonowo - naukowej
      nomenklaturze takie zjawisko nazywa się też chichotem - tyle, że historii!
      Jedna jest z tego wszystkiego pociecha, a mianowicie taka, że poznalismy
      ciekawą postać i prawdziwego mężczyzny i prawdziwego biznesmena, który nie
      zawahał się powiedzieć pismakom prawdy o tym co jest i o tym o czym piszą -
      robiąc nam kotlet z głowy. Wszystkim punkom i lupinom oświadczam (żeby nie
      kombinowal), że mam tutaj na myśli osobę Pana Michała Chrobrowskiego, który
      (jak mniemam)powraca sobie do swych rutynowych czynności. Współczuję innym
      ambicjonerom, do których po pieniadze zapuka teraz niewiadome!
      Namawiam punków, lupinów i inne stworzenia Boże: nie głosujcie na M.Jurczyka!
      (bo wtedy rządził będzie też SLD - tylko, także jak Marian,ale dla Buzka - z
      drugiego rzędu)
      • Gość: Rychu V kolumna Eda - Chrobrowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.02, 00:00
        Gość portalu: Leszek napisał(a):

> Wiary nie traćcie...
        > Wybory pokazały: szczecinianie chcą za życia dostać lanie! A urzędujacemu
        > Prezydentowi i wiatr sprzyja! Ale co to jest z Jurczykiem - tego nie można
        > inaczej określić niz terminem astrologicznym! Jesze raz magazynier w talii
        > TAROTA - to wolę Mundka! Mundkowi przynajmniej nie trzeba dwa razy tłumaczyć
        > jak się nazywa!Diabeł Solfernus aż się chichocze cały! W salonowo - naukowej
        > nomenklaturze takie zjawisko nazywa się też chichotem - tyle, że historii!
        > Jedna jest z tego wszystkiego pociecha, a mianowicie taka, że poznalismy
        > ciekawą postać i prawdziwego mężczyzny i prawdziwego biznesmena, który nie
        > zawahał się powiedzieć pismakom prawdy o tym co jest i o tym o czym piszą -
        > robiąc nam kotlet z głowy. Wszystkim punkom i lupinom oświadczam (żeby nie
        > kombinowal), że mam tutaj na myśli osobę Pana Michała Chrobrowskiego, który
        > (jak mniemam)powraca sobie do swych rutynowych czynności. Współczuję innym
        > ambicjonerom, do których po pieniadze zapuka teraz niewiadome!
        > Namawiam punków, lupinów i inne stworzenia Boże: nie głosujcie na M.Jurczyka!
        > (bo wtedy rządził będzie też SLD - tylko, także jak Marian,ale dla Buzka - z
        > drugiego rzędu)

Od samego początku było wiadomo, że Chrobrowski to facet który próbuje odebrać
        głosy innym kandydatom, byle nie Edmundowi. Oczywiście niewiele odebrał i całe
        towarzystwo zdrowo przeliczyło się w kalkulacji, ale takie oficjalne popieranie
        Eda - a, fe... . Za mało zdziałałeś chłopie i nie dostaniesz tych obiecanych
        gruntów. Idź do Mariana, może da.
        • Gość: sevenn Pomylka Rychu! IP: 212.14.60.* 01.11.02, 20:19
          Gość portalu: Rychu napisał(a):

> > Od samego początku było wiadomo, że Chrobrowski to facet który próbuje
          odebrać
          > głosy innym kandydatom, byle nie Edmundowi. Oczywiście niewiele odebrał i
          całe
          > towarzystwo zdrowo przeliczyło się w kalkulacji, ale takie oficjalne
          popieranie
          >
          > Eda - a, fe... . Za mało zdziałałeś chłopie i nie dostaniesz tych obiecanych
          > gruntów. Idź do Mariana, może da.
          RYCHU . ZNÓW SIĘMYLISZ@!!!!!!! NAWET NIE WIESZ JAK. TOJESTŻAŁOSNE.....NC.
          • Gość: jednorazowa Rywalko sevenn. Czasami i chłopcy mają rację ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.11.02, 07:47
            Gość portalu: sevenn napisał(a):

> Gość portalu: Rychu napisał(a):
            >
            > > > Od samego początku było wiadomo, że Chrobrowski to facet który próbuj
            > e
            > odebrać
            > > głosy innym kandydatom, byle nie Edmundowi. Oczywiście niewiele odebrał i
            > całe
            > > towarzystwo zdrowo przeliczyło się w kalkulacji, ale takie oficjalne
            > popieranie
            > >
            > > Eda - a, fe... . Za mało zdziałałeś chłopie i nie dostaniesz tych obiecany
            > ch
            > > gruntów. Idź do Mariana, może da.

> RYCHU . ZNÓW SIĘMYLISZ@!!!!!!! NAWET NIE WIESZ JAK. TOJESTŻAŁOSNE.....NC.

Niestety. Czas pokazał, że Rychu słusznie twierdził . Wczoraj widziałam w TV
            jak Chrobrowski po raz pierwszy od wielu miesięcy siedział uśmiechnięty jak
            nigdy obok Runowicza i Łuszczewskiego !
            Niestety sevenn nawet my kobiety czasami się mylimy i Panom (Rychu) czasami
            też należy przyznać rację.
            • Gość: sevenn Czym zasluzylam na tytul:"Rywalko sevenn"?:))))) IP: 212.14.60.* 16.11.02, 22:30
              Gość portalu: jednorazowa napisał(a):
              ======> Kochana Jednorazowa. Poczulam sie prawie jak w filmie science fiction
              tyym rywalko sevenn:))))))ale nie o tym pragnę,choc zastanawia mnie czyja w
              Twoich oczach jestem rywalką?
              Do rzeczy:
              > > Niestety. Czas pokazał, że Rychu słusznie twierdził =====> Eh, to wszytko
              miedzy bajki wsadzic. n.c.
              Wczoraj widziałam w TV jak Chrobrowski po raz pierwszy od wielu miesięcy
              siedział uśmiechnięty======> No i dobrze Jednorazowa, nie zazdrosc czlowiekowi
              usmiechu, tylko ciesz sie razem z nim od razu świat bedzie wygladal inaczej.
              jak nigdy obok Runowicza i Łuszczewskiego !====> wreszcie pogodzil sie ze
              swiatem:))))))
              > Niestety sevenn nawet my kobiety czasami się mylimy ====> mysle,ze nie o plec
              tu chodzi,jeno o wrazliwosc spolkecznosc, zdolnosc oceny i takie tam......
              mi Panom (Rychu) czasami też należy przyznać rację. ====> przyznaje nawet
              czesto, co byusmy bez Panow zrobily....?
              Pozdr. pa
      • arsene.lupin Moim zdaniem Edmund ....głupszy od Mariana 01.11.02, 05:31
        Moim zdaniem Edmund jest głupszy od Mariana.
        Róznica polega tylko na tym, że Edmund od dziecka przebywa w tzw "dobrym"
        urzędniczo-politycznym towarzystwie.
        Kto zna to wie , ża czasami Mundek "kapuje" dłużej niż Marian. On tylko zna 200
        ładnych słówek, których na okrągło używa.
        • Gość: sevenn głupi i głupszy-->też mi wybór Lupin IP: 212.14.60.* 04.11.02, 12:48
    • renata.kocot Chrobrowski i Łuszczewski - strachliwe dupowłazy 09.11.02, 15:54
      Ci Panowie strasznie mnie zawiedli. Jak można patrzyć na siebie w lutro po
      takiej gwałtownej zmianie pogladów. Brzydzę się. Fuj
      • Gość: sevenn Tolerancja toleranca-->n.c IP: 212.14.60.* 16.11.02, 22:31
        renata.kocot napisał(a):

> Ci Panowie strasznie mnie zawiedli. Jak można patrzyć na siebie w lutro po
        > takiej gwałtownej zmianie pogladów. Brzydzę się. Fuj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka