Gość: lokke IP: *.btsnet.pl 03.02.06, 14:07 www.lasyszczecin.republika.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GRU Re: wycinka buków - update IP: *.um.szczecin.pl 03.02.06, 14:32 A czemu to ma służyć i kto jest autorem stronki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokke Re: wycinka buków - update IP: *.btsnet.pl 03.02.06, 14:50 Gość portalu: GRU napisał(a): > A czemu to ma służyć... Ma informować ludzi jak wygląda w rzeczywistości wycinka na terenie lasów wokół Szczecina... ma pokazywać wycinane drzewa i odmłodzone połaci lasu. W niektórych wywołać ochotę odwiedzenia w celu rekreacyjnym lasów komunalnych, przejścia się po zagruzowanych drogach leśnych, napawania się widokiem młodych zagajników. >i kto jest autorem stronki niestety ta informacja panu urzędnikowi nie zostanie udzielona ponieważ osoby, które chcą działać na rzecz zachowania wyglądu lasu, są obrzucane epitetami na tym forum naprzykład.. okazuje się że mają ambicje polityczne, są niedowartościowani w swoich zawodach, pracowali w urzędach PRL albo są skoligaceni z kimś. Ja nie mam ambicji, PRL pamiętam z podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: wycinka buków - update IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:13 Nie wyobrażam sobie co za prymitywne umysły mogą nie być za pozostawieniem tych lasów już w spokoju. Ograbiono je przecież do cna. Ludzie bez czci i wiary wyrżnęli przepiękny starodrzew. Jeszcze nie tak dawno stało tam kilkanaście przeogromnych dębów i buków To przecież była już tylko nędzna resztka po poprzedniej grabieży. Ohydni rzeźnicy drzew! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gl Re: wycinka buków - update IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.06, 17:16 Gość portalu: GRU napisał(a): > A czemu to ma służyć i kto jest autorem stronki. zlikwidowac!!! zlikwidowac!!! moze on jest nadwrazliwy i boli go serce jak patrzy na sciete drzewa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Idzie wiosna Re: wycinka buków - update IP: 217.153.19.* 03.02.06, 15:35 Jak to czemu ma służyć stronka? Prezentuje cele pracy leśników komunalnych 1.Widać gołym okiem na sciętych okazach (na głównej stronie) jaki jest ich stan zdrowotny 2.Dalej posusz iglasty pocięty na metrówki - i chwała ima za to 3.Ogrodzoną uprawę leśną (pięknie,że się ja chroni) - każdy dorosły wie,że aby stać się pełnoletnim trzeba kiedyś być dzieckiem i tak jest w lesie 4.Teksty o gruzie na drogach czy o myciu aut w lesie to takie ogólnonarodowe brednie - przecież nikt z lesnikow gruzu do lasu nie wozi ani tym bardziej nie myje auta nad jeziorem a czynia to sami mieszkańcy (niektórzy) 5.Zdjęcie inne przedstawiają lasy niekomunalne i tradycyjnie w Polsce wrzuca sie wszystko do jednego kotła Jednym słowem ta stronka to taki netowy knot, który umrze śmiercią naturalna jeszcze zanim zobaczy wiosnę (celowo nie piszę którą wiosnę)..l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: wycinka buków - update IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:50 Znaczy sie, co ty gadasz?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokke Re: wycinka buków - update IP: *.btsnet.pl 03.02.06, 15:55 Gość portalu: Idzie wiosna napisał(a): > 4.Teksty o gruzie na drogach czy o myciu aut w lesie to takie ogólnonarodowe > brednie - przecież nikt z lesnikow gruzu do lasu nie wozi... to zapraszam na drogę między Osowem i Pilchowem, gdzie latem zeszłego roku wyrzucono kilkanaście wywrotek gruzu i śmieci pobudowlanych, który to następnie był przez kilka dni "wywównywany" ładowarką... obrotni ci mieszkańcy ... niektórzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antur Re: wycinka buków - update IP: 213.155.163.* 03.02.06, 22:43 patrzyłeś i nie reagowałeś jak wysypywali - to teraz nie odzywaj się. Chcesz coś zrobić - to działaj, ale nie przed kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uuuuuu Re: wycinka buków - update IP: 213.155.163.* 03.02.06, 22:44 obrotni mieszkańcy są tylko przed kompem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokke Re: wycinka buków - update IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.02.06, 23:22 Gość portalu: uuuuuu napisał(a): > obrotni mieszkańcy są tylko przed kompem drogi panie... czy pan jest sobie w stanie wyobrazić, że obrotny mieszkaniec wywozi przez ponad tydzień dziesiątki ton gruzu w godzinach przedpołudniowych, a potem wynajmuje ładowarkę dla wyrównania tych śmieci? ja nie jestem... a że nic nie robiłem w tej sprawie to niestety jedynie pana błędne przypuszczenie... robiłem i dlatego mniej więcej wiem dlaczego te śmieci były wywożone. Odpowiedz Link Zgłoś