Dodaj do ulubionych

wycinka buków - update

IP: *.btsnet.pl 03.02.06, 14:07
www.lasyszczecin.republika.pl/
Obserwuj wątek
    • Gość: GRU Re: wycinka buków - update IP: *.um.szczecin.pl 03.02.06, 14:32
      A czemu to ma służyć i kto jest autorem stronki.
      • Gość: lokke Re: wycinka buków - update IP: *.btsnet.pl 03.02.06, 14:50
        Gość portalu: GRU napisał(a):

> A czemu to ma służyć...

Ma informować ludzi jak wygląda w rzeczywistości wycinka na terenie lasów wokół
        Szczecina... ma pokazywać wycinane drzewa i odmłodzone połaci lasu. W niektórych
        wywołać ochotę odwiedzenia w celu rekreacyjnym lasów komunalnych, przejścia się
        po zagruzowanych drogach leśnych, napawania się widokiem młodych zagajników.

>i kto jest autorem stronki

niestety ta informacja panu urzędnikowi nie zostanie udzielona ponieważ osoby,
        które chcą działać na rzecz zachowania wyglądu lasu, są obrzucane epitetami na
        tym forum naprzykład.. okazuje się że mają ambicje polityczne, są
        niedowartościowani w swoich zawodach, pracowali w urzędach PRL albo są
        skoligaceni z kimś. Ja nie mam ambicji, PRL pamiętam z podstawówki.

• ja_aska Re: wycinka buków - update 03.02.06, 14:58
          popieram, lokke
        • Gość: . Re: wycinka buków - update IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:13
          Nie wyobrażam sobie co za prymitywne umysły mogą nie być za pozostawieniem tych
          lasów już w spokoju.
          Ograbiono je przecież do cna.
          Ludzie bez czci i wiary wyrżnęli przepiękny starodrzew.
          Jeszcze nie tak dawno stało tam kilkanaście przeogromnych dębów i buków
          To przecież była już tylko nędzna resztka po poprzedniej grabieży.
          Ohydni rzeźnicy drzew!
      • Gość: gl Re: wycinka buków - update IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 03.02.06, 17:16
        Gość portalu: GRU napisał(a):
        > A czemu to ma służyć i kto jest autorem stronki.

zlikwidowac!!! zlikwidowac!!!

moze on jest nadwrazliwy i boli go serce jak patrzy na sciete drzewa?
    • Gość: Idzie wiosna Re: wycinka buków - update IP: 217.153.19.* 03.02.06, 15:35
      Jak to czemu ma służyć stronka? Prezentuje cele pracy leśników komunalnych
      1.Widać gołym okiem na sciętych okazach (na głównej stronie) jaki jest ich stan
      zdrowotny
      2.Dalej posusz iglasty pocięty na metrówki - i chwała ima za to
      3.Ogrodzoną uprawę leśną (pięknie,że się ja chroni) - każdy dorosły wie,że aby
      stać się pełnoletnim trzeba kiedyś być dzieckiem i tak jest w lesie
      4.Teksty o gruzie na drogach czy o myciu aut w lesie to takie ogólnonarodowe
      brednie - przecież nikt z lesnikow gruzu do lasu nie wozi ani tym bardziej nie
      myje auta nad jeziorem a czynia to sami mieszkańcy (niektórzy)
      5.Zdjęcie inne przedstawiają lasy niekomunalne i tradycyjnie w Polsce wrzuca sie
      wszystko do jednego kotła
      Jednym słowem ta stronka to taki netowy knot, który umrze śmiercią naturalna
      jeszcze zanim zobaczy wiosnę (celowo nie piszę którą wiosnę)..l.
      • Gość: . Re: wycinka buków - update IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:50
        Znaczy sie, co ty gadasz?...
      • Gość: lokke Re: wycinka buków - update IP: *.btsnet.pl 03.02.06, 15:55
        Gość portalu: Idzie wiosna napisał(a):
        > 4.Teksty o gruzie na drogach czy o myciu aut w lesie to takie ogólnonarodowe
        > brednie - przecież nikt z lesnikow gruzu do lasu nie wozi...

to zapraszam na drogę między Osowem i Pilchowem, gdzie latem zeszłego roku
        wyrzucono kilkanaście wywrotek gruzu i śmieci pobudowlanych, który to następnie
        był przez kilka dni "wywównywany" ładowarką... obrotni ci mieszkańcy ... niektórzy
        • Gość: antur Re: wycinka buków - update IP: 213.155.163.* 03.02.06, 22:43
          patrzyłeś i nie reagowałeś jak wysypywali - to teraz nie odzywaj się.
          Chcesz coś zrobić - to działaj, ale nie przed kompem.
          • Gość: uuuuuu Re: wycinka buków - update IP: 213.155.163.* 03.02.06, 22:44
            obrotni mieszkańcy są tylko przed kompem
            • Gość: lokke Re: wycinka buków - update IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 03.02.06, 23:22
              Gość portalu: uuuuuu napisał(a):
              > obrotni mieszkańcy są tylko przed kompem

drogi panie...
              czy pan jest sobie w stanie wyobrazić, że obrotny mieszkaniec wywozi przez
              ponad tydzień dziesiątki ton gruzu w godzinach przedpołudniowych, a potem
              wynajmuje ładowarkę dla wyrównania tych śmieci? ja nie jestem...
              a że nic nie robiłem w tej sprawie to niestety jedynie pana błędne
              przypuszczenie... robiłem i dlatego mniej więcej wiem dlaczego te śmieci były
              wywożone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka