monikakartu 01.10.08, 16:19 Witam,poszukuję dobrej makijażystki lub wizażystki w Koszalinie. Pani na prawdę musi byś bardzo dobra,bo zdjęcia ślubne zostaną pamiątką na całe życie. Kogo polecicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiatrzebnicka Re: Makijaż w Koszalinie 01.10.08, 17:17 Jeśli chciałabyś mieć na prawdę piękny i trwały makijaż to zdecydowanie polecam panią Agnieszkę przy Głowackiego(jak nazwisko dobrze pamiętam -Szymańska) (501-711-160). Po prostu rewelacja. Dokładny,subtelny,zrobiony na profesjonalnych kosmetykach. Ja, jak i moi znajomi byliśmy pod bardzo wielkim wrażeniem wykonanej przez tą panią pracy i efektu. Zdjęcia wyszły prześlicznie. Tam są dwie panie,więc lepiej się nie pomylić,bo druga pani już taka dobra nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
monikakartu Re: Makijaż w Koszalinie 01.10.08, 17:46 Jesteś już chyba 6-ą osobą która poleca mi tę Panią,więc na pewno spróbuję. Ale myślę też o makijażu próbnym. W zasadzie cena nie ma aż takiego wielkiego znaczenia,znaczenie ma jakość bo na dyskotekę wymalować mogę się sama ale do slubu to chciałabym na prawdę osobę z doświadczeniem i wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka33bc Re: Makijaż w Koszalinie 01.10.08, 18:47 kasiatrzebnicka napisała: > Tam są dwie panie,więc lepiej się nie pomylić,bo druga pani już taka dobra nie > jest. Tak,to prawda. Kiedyś widziałam jak u tej drugiej pani siedziała jakaś dziewczyna.Pani "kosmetyczka" robiła jej zabieg na twarzy a fryzjerka robiła w tym czasie manicur a póżniej pedicure :)Żenada. Dziewczynie zrobiła makijaż a ona po wyjściu od niej rozpłakała się,nie wiem czy ze szczęścia ale raczej nie. Ja zawsze chodziłam i chodzę do p.Agnieszki i z czystym sumieniem też ją polecę Odpowiedz Link Zgłoś
parowcia Re: Makijaż w Koszalinie 02.10.08, 21:00 Witam.A jaka jest cena takiego makijażu ślubnego? Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 Re: Makijaż w Koszalinie 05.10.08, 21:45 też polecam pania agnieszke, robiła makijaz ślubny mojej koleżance i extra wyglądała, koszt 70zł, ja natomiast byłam w salonie w Milleniuem "U doroty" kompletna porażka, kategorycznie odradzam ten salon, fryzjerki jak i kosmetyczki, włosy o godz. 22.00 rozwaliły mi sie całe a po zdjęciu weolu lepiej nie mówić.... natomiast makijaż porażka totalna, przez 2-3ha był ładny. nie zastanawiaj sie idź do pani agnieszki koło basenu, będziesz zadowolona. :) Odpowiedz Link Zgłoś
dalilla Re: Makijaż w Koszalinie 02.03.09, 18:48 Mam pytanie dziewczyny. Najpierw fryzura czy makijaż ślubny?? Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: Makijaż w Koszalinie 03.03.09, 00:18 dalilla napisała: > Mam pytanie dziewczyny. Najpierw fryzura czy makijaż ślubny?? Najpierw makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
frysia_as Re: Makijaż w Koszalinie 07.03.09, 16:37 Nie zgodzę się z Tobą gory_szalenstwa. Najpierw robi się fryzurę ślubną, a to dlatego, że fryzjerka myje Ci głowę przed uczesaniem. Po fryzurze makijaż. Nie ma się co martwić o popsucie fryzury w trakcie makijażu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikakartu Re: Makijaż w Koszalinie 06.10.08, 11:38 parowcia napisała: > Witam.A jaka jest cena takiego makijażu ślubnego? Nie patrz na cenę a na jakość i trwałość makijażu. To bardziej się liczy niż oszczędność rzędu 10-20 zł. Byłam na próbnym u p.Agnieszki. Jednym słowem :rewelacja. Pięknie i delikatnie a kosmetyki profesjonalne,buzia nie swieciła mi się nawet po całym dniu,jeśli taki zrobi mi na ślub to powinno być super. Dam znać na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
rica2 Re: Makijaż w Koszalinie 07.10.08, 09:46 Hej, Mnie również malowała do ślubu Agnieszka. Jestem bardzo zadowolona.Trzymał się całą noc. Zapłaciłam 70 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatrzebnicka Re: Makijaż w Koszalinie 30.01.09, 11:02 Moja opinia o makijażu u pani Agnieszki. Jednym słowem piękny. Kosmetyki,podkład,tusz,puder z renomowanych firm, makijaż zrobiony delikatnie z pełną gracją, podkreśla to co chciałam czyli oczy ,policzki i usta.Brwi wyregulowane idealnie równo i symetrycznie. Mój przyszły mąż był oczarowany moim wyglądem.Zdjęcia ślubne wyszły przepięknie,będę miała prześliczną pamiątkę.Makijaż trwały był całe wesele. Bardzo polecam panią Agnieszkę i za pośrednictwem tego forum chiałabym podziękować pani za piękny wygląd. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
frysia_as Re: Makijaż w Koszalinie 02.02.09, 13:39 Ja polecam Panią Renatę również z tego samego salonu koło basenu. Makijaż rewelacja, zrobiony markowymi kosmetykami. Trzymał się całą noc. Na zdjęciach ślubnych wyglądałam bardzo ładnie. Wszyscy byli oczarowani tym makijażem. Odpowiedz Link Zgłoś
emillia2385 Re: Makijaż w Koszalinie 25.04.09, 15:48 Czy możesz dać mi namiary na pania Agnieszke bo zależy mi na profesjonalnym makijażu.Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lenka291 Re: Makijaż w Koszalinie 18.06.09, 13:07 polecam p. Anie z salonu Nicol ul jana z kolna tel 3463110. robi rewelacyjny makijaż za 40zl. Odpowiedz Link Zgłoś
aniakwas Re: Makijaż w Koszalinie 03.07.09, 16:57 27 czerwca robiłam makijaż u Pani Agnieszki na własne wesele i byłam bardzo zadowolona z makijażu. był on dobrany do sukni która była skromna jak i do wiązanki ślubnej. Dla mnie rewelacja. Aby nie było niezadowolenia z takich usług zapytać o makijaż próbny Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny-misia23 Re: Makijaż w Koszalinie 01.07.09, 22:09 ja tez byłam u pani Agnieszki, co tu dużo mówić makijaż rewelacyjny, niestety cena też 85zł Odpowiedz Link Zgłoś
specjalista81 Re: Makijaż w Koszalinie 03.07.09, 13:09 niestety, nie zgodzę sie z tymi wypowiedziami. Po przeczytaniu wszystkich tych postów skusiłam się na makijaż ślubny u Pani Agnieszki i jestem bardzo zawiedziona. wyglądałam jak w jakiejśc masce, nienaturalnie, podkład po pół godzinie od wyjąścia u niej zaczął mi się świecić i miałam wrażenie że cś ze mnie spływa. Odradzam. sama jestem w stanie pomalować się lepiej. przykro mi zawiodłam się i do tego musiałam zapłacić 85 zł. a do tego przed samym ślubem musiałam zmyć wszsytko i pomalować się sama od nowa. ODRADZAM Odpowiedz Link Zgłoś
barbarella0 Re: Makijaż w Koszalinie 13.07.09, 10:24 Ja również zachęcona waszymi opiniami udałam się na makijaż ślubny do pani Agnieszki. Niestety byłam rozczarowana... Makijaż w świetle dziennym wygladał zwyczajnie, nie podkreślał urody, a wrecz przeciwnie, nie tego się spodziewałam!!!Makijaż robiony niby markowymi kosmetykami, po ok. godzinie zaczął wyglądać gorzej- cienie zbierały się w załamaniu powieki, kredka w kącikach oczu zaczęła się ścierać, a podkład na całej twarzy był jakby niestarannie rozsmarowany, tworząc "maskę" i dosłownie placki z pudru, szczególnie na skrzydełkach nosa i czole!! Nie wiem, jak taki makijaż miałby wytrzymac cały dzień i noc w czasie wesela...! Odpowiedz Link Zgłoś
aneta9961 Re: Makijaż w Koszalinie 14.09.09, 21:34 Witam:) Mam pytanie czy któraś z Was robiła makijaż okolicznościowy w salonie na ul. starzyńskiego u pani Angeliki Węglowskiej? a jaka kosmetyczka robi dobrze makijaż permanentny brwi? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
koszalin-makijaz-permanenty Re: Makijaż w Koszalinie 29.12.10, 21:58 Jeśli poszukujecie dobrej Linergistki w Koszalinie to polecam Panią Dominikę z Gabinetu BeautyArt. Więcej informacji na temat makijażu permanentnego brwi tutaj: www.gabinet-beautyart.pl/zabiegi/makijaz-permanentny-bio-tatuaz.html Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinaz85 Re: Makijaż w Koszalinie 17.10.09, 12:44 Być może trafiłyście dziewczyny ni do tej kosmetyczki co trzeba. Tam są dwie,więc mogłyście trafić w pierwsze drzwi a pani agnieszka jest trochę dalej. Być może winą była też pogoda i wilgotna aura.Ja nigdy nie miałam problemów z makijażami od tej pani.Na wesele przyjaciółki zrobiłyśmy tam sobie makijaże z koleżankami (6 osób) i u żadnej nie wysąpiły problemy z podkładem czy też źle rozprowadzonym pudrem. Nie wiem jak wy ale ja byłam i nadal jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatrzebnicka Re: Makijaż w Koszalinie 18.07.10, 12:27 specjalista81 napisała: > niestety, nie zgodzę sie z tymi wypowiedziami. Po przeczytaniu > wszystkich tych postów skusiłam się na makijaż ślubny u Pani > Agnieszki i jestem bardzo zawiedziona. wyglądałam jak w jakiejśc > masce, nienaturalnie, podkład po pół godzinie od wyjąścia u niej > zaczął mi się świecić i miałam wrażenie że cś ze mnie spływa. > Odradzam. sama jestem w stanie pomalować się lepiej. przykro mi > zawiodłam się i do tego musiałam zapłacić 85 zł. a do tego przed > samym ślubem musiałam zmyć wszsytko i pomalować się sama od nowa. > ODRADZAM No takich bzdur to nie słyszałam nigdy. Albo jest to post konkurencji albo zwykła zawiść. Zrobiłam już u tej pani kilka makijaży, przed moim ślubem pani Agnieszka pomalowała osiem kobiet i nie zauważyłam aby wystąpiły podobne objawy u moich koleżanek. Ja na twoim miejscu zgłosiłabym z reklamacją.Jeśli do swojego ślubu pomalowałaś się sama to gratuluję zdolności. Odpowiedz Link Zgłoś
asiaes Re: Makijaż w Koszalinie 29.09.09, 19:38 ja bylam u pani w salonie kosmetycznym w centrum handl. jowisz, piekny, trwaly makijaz, utrzymal sie cala noc, bylam zachwycona (nie tylko ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
iv.i Re: Makijaż w Koszalinie 19.02.10, 17:50 Ja na mój ślub (już prawie 4 lata temu) malowałam się i czesałam w Gabrielu...(kto nie pamięta - na przeciwko Millenium). Na szczęście nie ma już tego salonu. Fryzjereczka zrobiła mi ślubny kok w ... 20 min, dyskutując bez przerwy z koleżanką o pierdołach, a makijaż?? Totalna porażka ;-( Wykonany co prawda profesjonalnymi kosmetykami, ale efekt straszny. Źle dobrany podkład - różowy jakiś, niestarannie rozprowadzone cienie na powiekach. Ech.... szkoda gadać. Zakończyło się to tak, że przed sesją w studio sama pomalowałam się swoimi kosmetykami (trochę się na tym znam:)), a wyczyny Pani z Gabriela (za 80zł) starłam chusteczka do demakijażu... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia.123 Re: Makijaż w Koszalinie 25.02.10, 17:21 Mnie też ta kwestia - makijaż ślubny - interesuje, więc podbijam wątek. Przeczytałam cały i czuję się troche skołowana - w końcu nie wiem, czy p. Agnieszka jest taka świetna, czy nie? Bardzo proszę Was dziewczyny o podawanie telefonów (jeśli je macie) do miejsc, ktore sa godne polecenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
indra11 Re: Makijaż w Koszalinie 26.02.10, 13:46 Mi makijaż ślubny robiła młoda dziewczyna z Białogardu. Dojechała do domu, umalowała jeszcze mamy. Makijaż próbny odbywał się do skutku, mimo że podobała mi się pierwsza propozycja zrobiła mi jeszcze 2 żebym była pewna i miała wybór (za każdym razem zmywała wszyściutko i od nowa). Ma bardzo trwałe kosmetyki, przez całe wesele (a szalałam bardzo) makijaż był idealny, przymatowiałam go tylko bibułkami. No i błyszczyk, wiadomo że zniknie. Byłam naprawdę zadowolona. Kosmetyki miała świetne, utrwaliła cienie, całość potem też, a puder był jakiś taki do charakteryzacji. To, że do nas przyjechała, też było super wygodne. Nie musiałam się martwić i latać. W Białogardzie ma swój zakład kosmetyczny chyba. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lena-09 Re: Makijaż w Koszalinie 17.03.10, 21:37 A masz może numer telefonu do tej dziewczyny z Białogardu? Odpowiedz Link Zgłoś
free-didi Re: Makijaż w Koszalinie 17.07.10, 13:31 no właśnie - numer telefonu! Bo gdzie mamy jej szukać? Odpowiedz Link Zgłoś
mikadus Re: Makijaż w Koszalinie 18.07.10, 14:08 Z jakim wyprzedzeniem umawiałyście się do Pani Agnieszki z salonu koło basenu? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiatrzebnicka Re: Makijaż w Koszalinie 18.07.10, 14:50 pani Agnieszka już nie znajduje się w salonie obok basenu, pracuje w salonie na ul I maja , po schodkach w górę, obok kancelarii notarialnej Odpowiedz Link Zgłoś
mikadus Re: Makijaż w Koszalinie 18.07.10, 21:08 Dzięki za informację. Numer telefonu do Pani Agnieszki jest cały czas ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
cottonka Re: Makijaż w Koszalinie 19.07.10, 10:11 Widziałam makijaż p. Agnieszki. No żaden szał. Nic ciekawego. Bardzo delikatny i prawie niewidoczny. Widziałam tez makijaż którejś pań z zakładu na Śniadeckich. No i nic nie było widać :( a 3 osoby były pomalowane i własciwie wszystkie tak samo. To chyba ja sama się lepiej umalowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia.123 Re: Makijaż w Koszalinie 30.12.10, 12:32 OK, to i ja sie wypowiem. Otóż wykonałam u pani Agnieszki próbny makijaż ślubny zachęcona pozytywnymi opiniami na forum. Byłam niestety bardzo niezadowolona! Makijaż fatalny - zarówno wykonanie (niefachowe), jak i nietrafiony dobór kolorów. Naprawde tragedia! P. Agnieszka jest b. sympatyczna osobą i pewnie dobrą kosmetyczką, ale nie powinna się moim zdaniem zabierać za makijaż. Na szczęście znajoma poleciła mi profesjonalną wizażystkę, zajmującą się wyłącznie makijażem, która umalowała mnie pięknie. Jeśli ktoś jest zainteresowany, poprosze o info na gazetowego - moge podać namiar. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sonokim Re: Makijaż w Koszalinie 30.12.10, 22:55 Hej Aurelia Czy mozesz mi podac namiary na ta kosmetyczke o ktorej pisalas. Dziekuje z gory pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sonokim Re: Makijaż w Koszalinie 09.01.11, 16:53 :(( nic nie doslalam, mozesz jeszcze raz mi wyslac te namiary. Dzikeki Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia.123 Re: Makijaż w Koszalinie 10.01.11, 11:07 Dostałam zwrotkę. Masz jakiś inny adres e-mail oprócz gazetowego? Odpowiedz Link Zgłoś
sonokim Re: Makijaż w Koszalinie 19.01.11, 22:13 Eh dziwne troche ,mam taka sama nazwa na interi wiec sprobuj na ten adres. Mam nadzieje ze tym razem dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
p.tyszkiewicz Re: Makijaż w Koszalinie 01.01.11, 11:48 aurelia.123 napisała: > OK, to i ja sie wypowiem. Otóż wykonałam u pani Agnieszki próbny makijaż ślubny > zachęcona pozytywnymi opiniami na forum. Byłam niestety bardzo niezadowolona! > Makijaż fatalny - zarówno wykonanie (niefachowe), jak i nietrafiony dobór kolor > ów. Naprawde tragedia! P. Agnieszka jest b. sympatyczna osobą i pewnie dobrą ko > smetyczką, ale nie powinna się moim zdaniem zabierać za makijaż. > > Na szczęście znajoma poleciła mi profesjonalną wizażystkę, zajmującą się wyłącz > nie makijażem, która umalowała mnie pięknie. Jeśli ktoś jest zainteresowany, po > prosze o info na gazetowego - moge podać namiar. Pozdrawiam. No proszę jak tu łatwo kogoś obsmarować. Ja przejeżdżając przez Koszalin postanowiłam zajechać do CH Forum.I co zastałam? Małe, sklepiki lokalne oraz polskie niby markowe sieci ,żadnych porządnych marek, a szczytem chamstwa okazało się wezwanie przez megafon :"...kierowca auta W.... proszony jest o pilne stawienie się do swojego samochodu" . Panowie ochroniarze mieli pretensję,że mój kierowca postawił auto na jakimś tam miejscu dla niby ciężarnych a sam ciężarny nie był, chociaż nie wiedzieli czy akurat ja nie przyjechałam z ciężarną osobą. Szczyt chamstwa w tym Koszalinie, nigdy więcej nie odwiedzę tego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
gadziulinka Re: Makijaż w Koszalinie 04.01.11, 14:41 Buahahahhaah. Mój kierowca... Skoro pani taka swiatowa i posiada własnego kierowcę, to posiada pani też zapewne asystentkę, która wyręcza panią w pisaniu. Jeśli kierowca ten znał się na swojej pracy tak jak pani asystentka, to nie dziwię się, że nie wiedział gdzie zaparkować. Samochodu, tak jak przecinków, nie powinno się stawiać gdziekolwiek tylko po to, żeby jedna czy druga "dama" mogła się poczuć wielką panią Odpowiedz Link Zgłoś
osiolek224 Re: Makijaż w Koszalinie 02.02.11, 20:15 a ja polecam Annę z salonu Bellissimo przy ul. Tetmajera ( od prawej strony bo są 2 zakłady). Jeśli chodzi o makijaż to doświadczenie Anny jest na bardzo wysokim poziomie . Wszystko pieknie dobrane, trwałe, szybkie i tanie. Atmosferta rewelacyjna, a w makijażu Anna zawsze coś doradzi i zna każdą makijażową nowinkę . Polecam ją również jeśli chodzi o zabiegi na twarz tj henna ( jest idealna) oczyszczanie bądź mikrodermabrazja. Z czystym sumieniem polecam. ( może to wygląda jak reklama ale niedowiarkom radzę się przejść tam choćby na samą konsultację) Odpowiedz Link Zgłoś
renik_j Re: Makijaż w Koszalinie 04.02.11, 21:23 Witam, w zeszłym roku miałam podobny problem, tym większy, że od kilku lat praktycznie nie mieszkam w Koszalinie i nie miałam pojęcia, które salony mają kosmetyczkę znającą się na makijażu. Polecono mi nomen omen panią Agnieszkę - zaznaczę, że nie mam pojęcia, czy jest to ta sama, o której mowa w poprzednich postach, czy tylko zbieżność imion. Miałam makijaż próbny, do którego miałam drobne zastrzeżenia, został on wykonany kosmetykami z tzw. wyższej półki. W dniu slubu natomiast makijaż był super, trzymał się praktycznie do rana, p. Agnieszka zastosowała się do moich małych uwag przy malowaniu oczu, świetnie ukryła wszystkie niedoskonałości mojej cery (a troche tego jest). Jednak najlepszą rekomendacją może być, to ze moja p. fotograf poleciła ja swojej przyjaciółce, która miała ślub raptem kilka tygodni po mnie, bo tak jej się efekt podobał :) p. Agnieszka pracuje w salonie 'Trzy Gracje" , który jest w millenium w pod salonem sukni Lisa Ferrera Odpowiedz Link Zgłoś
sabinkanowak Re: Makijaż w Koszalinie 23.05.23, 21:17 Polecam Paulinę Nowak! Paulina robi bardzo dokładny profesjonalny makijaż. Wszystkie kosmetyki marek premium. Nie jest tanio, ale za to efekt rewelacyjny. Polecam: Makijaż Koszalin Odpowiedz Link Zgłoś