Gość: dziad No wlasnie a czy nalezy calowac kobiety IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 20:55 w wargi? np wargi sromowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obecny Re: No wlasnie a czy nalezy calowac kobiety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:01 Pewnie ze mozna, ale one wola zeby im lizac. Calowanie... ja wiem, to tylko z wkladaniem jezyka w morde, albo w rowa w tylku. No w sumie nie wiem co masz na mysli piszac o calowaniu. No bo calowac - to i cmokac, ale tez ssac, no i tez trzymajac przylozone do ciala usta loic jezykiem. Mam problem z rozstrzygnieciem co miales na mysli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Lizac?!!!!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:06 Zawsze myslalem ze lize sie lechtaczke i jej najblizsze okolice a i to bardzo delikatnie przy czym staramy sie nie byc zbyt monotonni - musmy zmieniac zarowno intensywanosc jak i sposob lizania - wargi sromowe caluje i lekko (co najwyzej) ssie ustami... poza tym nie zapominajmy o okolicach anusa - niezwykle wrazliwe - co wiecej niewielu panow piesci panie wlasnie w okolicach anusa a przeciez jak anus czysty to az milo popatrzec jakich przyjemnosci doznaje kobiece cialo sygnalizujac to skurczami roznych miesni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obecny Re: Lizac?!!!!? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:12 Jest ok. W kazdym badz razie bzykanie jest fajne, ale problem co po tym z tym towarem zrobic. Bo jedna z druga swoja wagine traktuje niczym bankomat, a meskiego penisa niczym karte kredytowa. Wiecej pocieranie penisem scianek pochwy, nazywaja miloscia. Skomplikowana sprawa. Najpierw jest cmok i psik psik, a pozniej kwiki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad I to jest powazny klopot... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:15 Ja mysle ze po prostu nalezy ustalic cene z gory... wtedy strony umawiaja sie co do zakresu i wynagrodzenia - nie ma milosci jest przyjemnosc - jest milosc nie ma przyjemnosci tylko wzajemne pretensje... Troche to smutne no ale przeciez musimy byc uczciwi i nie wolno nam byc protekcjonalnymi wobec kobiet... szczegolnie w dniu Ich swieta... rowniez pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbook yeah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 21:08 należy je lizać po ręce na całej długości, nastepnie szyja, biust, brzuch i krocze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: yeah IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 00:50 Okazję Dnia Kobiet i rozmów o dobrych manierach stado tutejszych forumowych imbecyli potraktowało jako festiwal świntuszenia. Dla mnie i większości kobiet prezentem największym byłoby nigdy was nie spotkać. Spadajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Nie pij tyle bo ci myslenie szwankuje... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:37 tacy wazeliniarze sa najgorsi - zamiast uczciwe powiedziec kobeicie ze jest atrakcyjna, podoba ci sie, ze jest podniecajaca i po prostu pragniesz jej to ty obrabiasz tylek innym. Masz problem facet - zanizona samoocena? moze nie jestes taki kiepski jak ci sie wydaje? Apel: Mile Panie, prosilbym by pomoc Panu "Ja" jest jakis zblokowany, ma klopoty z wyrazaniem podstawowych emocji, Urocze Panie zaopiekujcie sie tym przemilym (wierze w to szczerze) osobnikiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbook Re: Nie pij tyle bo ci myslenie szwankuje... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 18:13 miał też pewnie chłopak zawsze problemy z biciem konia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiphopowiec_19 lubię całować kobiety w dłoń IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 15:21 Uważam że jest to bardzo miły obyczaj.Mężczyzna powinien wiedzieć czy kobieta chcę być pocałowana w rękę, czy nie.Wiele razy, kiedy schodziłem ze sceny spikerki(młode) podawały mi dłoń "do góry" czyli oczekiwały pocałunku w dłoń- oczywiście zachowałem się jak dżentelmen i pocałowałem. Niektóre powiedziały mi że bardzo to sobie cenią i chcą żeby ten piękny zwyczaj nigdy nie odszedł, były one bardzo mile zaskoczone że zostały pocałowane w dłoń przez hiphopowca(o czym też mi mówiły) Odpowiedz Link Zgłoś