Dodaj do ulubionych

Aqua Academy

28.03.06, 16:22
Dziewczyny moze chodzicie z dziećmi do tej szkoły pływania? Co o niej
sądzicie? Warto się zapisać?
Pozdrawiam
Monika
Obserwuj wątek
    • kamyk4 Re: Aqua Academy 28.03.06, 20:53
      Ja jutro ide na pierwsze zajecia z instruktorka. Mam nadzieje ze sie nie roczaruje. Ale tu ci wklejam watek innej mamy ktora ma baaaaardzo negatywne podejscie. TYlko co jam mam zrobic jak chce zeby dziecko chodzilo na basen i plywalo?
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24112&w=24693466&a=24693466
    • gajesiaa Re: Aqua Academy 28.03.06, 21:10
      Wykupiłaś karnet na semestr czy jednorazowe wejście? CZekam na relacje po
      powrocie:)
    • lindan Re: Aqua Academy 28.03.06, 21:45
      Witam,
      Tą mamą po przejściach z tą pseudo Aqua Academią to jestem ja. W skrócie:
      płacisz za cały semstr z góry - nie ma nawet lekcji pokazowej, na zajeciach nie
      możesz być z dzieckiem w basenie w wodzie, nie możesz byc nawet obok na brzegu
      tylko masz siedziec pomieszczeniu za szybą - mowa tu o zajęciach i znstuktorem,
      z dzieckiem mozesz być w wodzie na zajęciach grupowych które trwają 45 minut i
      razem z Tobą będzie jakieś 5 mam jeszcze plus osoby które odrabiają. Basen nie
      jest duży tkże w tej opcji nie wygląda to ciekawie, poza tym jeśli Wasze maluchy
      mają mniej niż rok to żaden maluch nie wytrzyma więcej niż 20 minut - za róznicę
      Wam nie zwrócą. Mo synek miał 4 miesiące jak chodziliśmy na basen, opłaciłam
      zajęcia indywidualne po 25 minut a chodził na 15 czasem 20 minut. Kolejna rzecz,
      liczcie się z tym, że jak sezon grzewczy się skończy to bedzie tam zimno,
      głównie w przebieralni.Wy nie macie żadnych praw tam, oni owszem no słoma z
      butów. A jeśli chodzi o ten basen dla maluchów - to kąpią sie tam dzieci do 2
      mies do 15 lat chyba, panie w ciązy i odbywa się tez aquaaerobic tak więc wątpie
      w szczególna czystość basenu i czym ten basen rózni sie Lagunay w Gryfinie -
      komfortem na pewno nie. Pamiętam jeszcze,że jak chodziłam na basen to była
      dziewczyna co zapisała się an basen w połowie maja - zajęcia trwały do końca
      czerwca to oprócz tych zajęć musiała jeszcze dodatkowo zapłacic za 10 zajęć
      dodatkowo żeby sie właścicielom opłacało - no o czym to świadczy??? Zrobicie jak
      uważacie, ja też bardzo żałuje, że mój synek nie chodzi na basen ale złodziejom
      i prostakom nie będę napełniać kieszenie i najważniejsze ryzykować zdrowiem i
      zyciem synka bo powierzyć je tej całej Aqua Academy na pewno nie można. Wasza
      decyzja. Pozdr.
    • lindan Re: Aqua Academy 28.03.06, 21:53
      A tu troche do poczytania na powyższy temat.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=70&w=24693251&a=24693251
      • ag_ulek Re: Aqua Academy 28.03.06, 22:01
        bardzo zaluje, ze w Szczecinie nie ma zajec typowo dla maluchow. Zastanawiam sie
        jednak czy nie mozna by wykorzystac malego basenu na SDSie? moze jest taka
        mozliwosc?
        • kamyk4 Re: Aqua Academy 29.03.06, 02:46
          Fakt pobieraja cala kase z gory jednorazowo
          Ogladalam zajecia innego dziecka przez szybe czyli lekacja pokazowa jest!
          Ostrzezono mnie ze dziecko moze plakac na pierwszych zajeciach bo sa to nowe sytuacje.
          Jesli nie bedzie mi sie podobalo moge jedynie zmnienic zajecia z indywidualnych na grupowe.
          Zapewniono ze do basenu max. wchodzi 6 osob
          NA lagunie jest woda chlorowana tu morska jonizowana
          Na wds-ie tez chlor
          Ryzykuje i ide w srode na zajecia
    • gajesiaa Re: Do Lindan 29.03.06, 12:57
      Napisałam na priv.
      • kamyk4 Re: Do Lindan 29.03.06, 15:01
        Jest ok. Igor rozwrzeszczal sie dwa razy jak plywal na plecach i woda mu zalewala buzie. Pani go podniosla, przytulila poczekala az zamknie buzie i polozyla z powrotem do wody. Pomimo tego z basenu wyszlo rozesmiane dziecko, zmeczone a teraz lezy wlozeczku i "opowiada" jak bylo misiom. Podpisalam regulamin w ktorym wszystko ladnei wyjasniono. Podziwiam pania instruktorke bo przez 15 minut mowila do mojego dziecka.Opowiadala mu co robi, ze jest dzielny itd, ja chyba tak nie potrafie. Na razie polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka